Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:41 15.07.25 
Хуманитарни науки
   >> Психология
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема За модерирането в клуба.нови  
Автор LeoSМодератор (прахосмукач)
Публикувано07.02.02 17:57

Ето и обещаната тема.
Моля ви тук да обсъдите да има ли или да няма в клуба ви модератор.
Хубаво е да кажете две-три думи защо ДА или защо НЕ. Ако е Да - предложете регистриран ник - иначе е невъзможно на предложения да се дадат права да модерира.
Не повдигам кандидатурата на 4eHe и по този начин не изпълнявам препоръката на ВИ, защото в личен разговор тя (4eHe), учтиво ми отказа да я номинирам - с желязна обосновка.
Своето право на глас могат да упражнят всички желаещи. Регистрирани или не, с пресни или отлежали псевдоними. Мое си е правото обаче, да зачета само "един човек - един глас". А как ще го разбера си е моя грижа.
Добре е и всеки номиниран, ако не желае да поеме такава отговорност, да си направи отвод навреме. За да не стане после "оти ги ручахме жабетата" - въпреки, че в този клуб това упражнение май е на почит.
Сами разбирате, че това обсъждане е сериозно. Поради тази причина ви моля, да не обръщате темата в чат. Разбира се обсъждане на кандидати е допустимо и дори желателно, но просто гласове за един или друг сега тук, в тази тема - няма да се броят. Искам да разбера само искате ли или не модератор и ако повечето от вас са "ЗА" - ще пусна тема с всички номинирани - дори ако има само едно предложение за някого и той (тя) не си е направил(а) отвод.

Тази тема ще бъде затворена за обсъждане следващия четвъртък.
На 14.02.2002 в 18:00 часа.
Пада се в деня на Свети Валентин.
Обичайте се не само на този ден !!!

"Човек носи отговорност за всичко, на което може да повлияе и промени !"

| Величието на Сизиф не е в безмислието на труда, а в липсата на отчаяние |

Тема а сега обаден на моля модераторанови [re: LeoS]  
Автор Bajlvan (познат)
Публикувано07.02.02 18:44

а за какво ни е някой да ни модерира ?
а за какво да създаваме грижа на един човек, да бъде модератор ?
а за какво да има на кого да се изплакваме, ако някой ни ядосва, вместо да потърсим в нас си защо сме се ядосали ... като децата в детската градина "а сега обаден на моля модератора"?
а за какво ни е някой да ни чисти спамовете, и да гони тези които са ни неприятни, като ако някой ти е неприятен, просто можеш да не му обръщаш внимание ..

(нищо лично разбира се към сегашния/досегашния модератор ..)

с усмивки

не тъгувай, че е свършило - усмихни се, че се е случило

Тема niama nujdaнови [re: LeoS]  
Автор rain (oblechena)
Публикувано07.02.02 18:56

ot moderirane. Prichina-za raznoobrazie i fantazia.

p.s. predvaritelno da kaja ,che ako muja mi sluchaino mine da glasuva, shte bude sus sushtoto IP. ne viarvam da go napravi no vse pak vashe e pravoto ako iskate da anulirate i dvata glasa ako iskate i dvata da gi priemete.
Pozdravi na vsichki!

Тема Моето мнениенови [re: LeoS]  
Автор Stephan (глас на гларус)
Публикувано07.02.02 22:10

за модерирането е всеизвестно. Но нямам нищо лично против ВИ (макар да ме е трила) - нека си остане почетна модераторка. Всъщност възраженията ми срещу модерирането са породени от нескопосани модератори. Но има и успешни такива - винаги съм сочел за пример Графинята. Останалото е до съвестта.

Бургаски вечери - рибарски мрежи -
сръчно изплетени от тънка мъгла...

Тема Re: За модерирането в клуба.нови [re: LeoS]  
Автор Oro (коректен)
Публикувано07.02.02 22:35

""Човек носи отговорност за всичко, на което може да повлияе и промени !"
Хей, човече.....нима наистина осъзнаваш тази мисъл - тази истина???Просто не мога да повярвам.....?!
Разбираш ли наистина, че тази отговорност включва....абсолютно всеки жив човек.....А не само модераторите.....

" Don't be mesmerized by the mistery, but unravel it!......"

Автор Бeзcъннa (distance)
Публикувано07.02.02 23:31

Аз съм ЗА модератор. На кой му щукна изобщо да се обсъжда тоя въпрос? Значи - хем се маха "берлинската стена", хем и безплатно ядене на тълпата? Пълна съсипия ли е целта? Извинявай, но това вече е прекалено!!!!!!!

- - - -
Не се страхувай да се бавиш, страхувай се да спреш.

Тема Re: За модерирането в клуба.нови [re: Oro]  
Публикувано07.02.02 23:45

Това беше риторичен въпрос :))
Ако не го осъзнавах - нямаше да я сложа.
Ще ми се всеки да си я осъзнае сам като си даде гласа - нищо повече ...
А е в кавички, защото друг от този клуб я написа преди мен.

Тема Без модератор...нови [re: LeoS]  
Автор jj (възприемчив)
Публикувано08.02.02 00:23

... на ТОЗИ му давам не повече от 1 седмица нормално съществуване. След това ще стане Recycle Bin на нерегнатите.

Аз предлагам Well за модератор.

Ако Well отпадне по някаква причина, предлагам Ariella и това някой да не го изтълкува свободно. Тук ама наистина имам предвид САМО това което съм написал.

Предложението ми се базира върху това кой най често пише тук. Ariella, обаче, да обещае че няма технически, няма други причини поради които друг път да изчезва, ако това предложение се приеме. С оглед на обмена на клуб "Психология", модериращия тук трябва да влиза ВСЕКИ ДЕН поне по веднъж.

Клубари, позамислете се.

П.С. - Обосновка. Взех едно случайно избрано от изтрите мнения, на недоволни нергнати, може и да не е махнато от ВИ - не знам. Отбелязвам, че сложения ник е връзка към съответен профил. Ето го:

------------------

(idiot)
29.01.02 00:35
ххх.хх.хх.х

E? Regnah se? X

AMA PAK SI OSTAWATE TUPANARI!!!
WIE STE ZLE!!!!

idiot
------------------

Късо съединение. Потрес!

Редактирано от jj на 08.02.02 00:43.

Тема Re: а сега обаден на моля модераторанови [re: Bajlvan]  
Публикувано08.02.02 11:30

Щом не знаеш за какво ти е - не взимаш участие и толкоз.
А междувременно, ако ти се изясни - казваш ДА или НЕ.
Виждаш ли колко е просто ...

Автор Kpъr ()
Публикувано08.02.02 13:06

значи, може да изтриеш другите ми мнения, по разклоненията на темата,

не смятам да давам доводи срещу или за модерирането,
в този клуб не съм давал/имал участие когато е нямал модератор,
и ми е непозната такава предполагаема обстановка, че да имам мнение за нея.

според мен, си е право на dir.bg да въведе регистрация за всички, или не,
не е въпрос който може да се решава отстрани, същото важи и за модерирането.
правенето на избори е идейно, когато не се въприема достатъчно насериозно - това е израз на желание на определена група да има познат им човек, който да чете заедно с тях, но
това може и да не е правило за всяка една група от съмишленици.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.