Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:36 07.07.25 
Хуманитарни науки
   >> Психология
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Вечните ловни полета......нови  
Автор OPY (..ещ с/у вятъра)
Публикувано20.08.01 17:26

....а по тях - ние здраво стиснали томахавката на войната....и спрели пушенето / на лулата на мира/ по препоръка на МНЗ
Поради това , че ме обзема смущаващо усещане за недотам оправдано / мое / присъствие в този клуб .......се изкушавам да напиша нещо......но понеже съм по природа лишен от способността да знам.......как да почвам...........направо - ще свърша !!!
Обичайте се !!! Уважавайте се !!! Анализирайте се !!!............Мразете се !!.................На кой му пука !!!......Всичко е ........на вас ли да обяснявам..........

И този път .....сериозно : "Наистина мисля, че това което ви дразни у околните / в клуба/ е всъщност.....това което ви привлича тук / в клуба/......най-много........Така че да сте ми мили и драги....най-вече ВИЕ дето "мъ нирвирати" - много...........
Благодаря ви ИДИОТИ такива, че ми запълвате времето.........и ме карате - да се харесвам......и да изглеждам - нормален....както никога досега !!!

ТАКА ТАКА ТАКА..............:)))

Тема Re: Вечните ловни полета......нови [re: OPY]  
Автор Pixel (Вогон)
Публикувано20.08.01 17:38

Нали това е целта на психотерапията - да накара хората да изглеждат нормални...

---------------------------------------------------
God is Real unless declared Integer!

Тема *Expired*нови [re: OPY]  
Автор 8H ()
Публикувано20.08.01 18:27

popraviah, popraviah, dokato ne ostana nito edna duma...stranno...

Редактирано от 8H на 20.08.01 22:33.

Тема Re: Вечните ловни полета......нови [re: 8H]  
Публикувано20.08.01 21:31

......наистина внимателно четох,...........но нали........та.......що не го кажеш по-просто!!!

Тема Re: Вечните ловни полета......нови [re: OPY]  
Автор Модератор (Черна котка)
Публикувано20.08.01 22:04

Идиот означава човек с много идеи

Тема Re: Вечните ловни полета......нови [re: BИ]  
Публикувано20.08.01 22:11

...........не казвай на никого.......защото ще почнат да ни разпознават много лесно........

Тема Re: Вечните ловни полета......нови [re: BИ]  
Автор Well__ (.)
Публикувано20.08.01 23:06

Не ми кради идеята, идиотка такава !

Тема Re: Вечните ловни полета......нови [re: Well__]  
Автор Модератор (Черна котка)
Публикувано21.08.01 01:24

Присмял се хърбел на щърбел

Тема Man is Measure of All Thingsнови [re: OPY]  
Автор 4eHe ()
Публикувано21.08.01 11:14

На вратата може да закачат и "Плод и зеленчук". Всъщност, клубът носи името на участниците си, заедно. Дир си е плеснал отдолу "авторски права", че да не забравяме как сме на гости и с какво се занимава великия Зевс (тук Ви няма принос)

Та, драги О Р У,
Вчера писах нещо като две страници на коляно за 8Н и отношенията; Някой ден може и да събера смелост да му го пусна, но...
Днес исках да кажа нещо за неделимостта на вярата (в 24 каратовите отношения). Ще го илюстрирам еретично. Значи, вярвам в 1-4-7 Заповеди, но за останалите имам под-условия . Вярващ ли съм или щраус ?

8Н, това е само отправна плоскост, от която да започнем нова тема как се обича, вярвайки и трябва ли същото, за да правиш секс (G rated). Дерзай.

Мога да изразявам десетки мнения отделно от необходимостта да се съмнявам в пишещия отсреща...като софистите, за които Оро не е научил достатъчно, зает в съботници. И за Перикъл, дефинирал демокрацията не знае.

Това не го прави по-малко важен в клуба, нито по-непродуктивен както е видно (че не е чувал за височина на кеглата, разстояние между редовете, колко шрифта мах може да се съдържат на страница, колко цвята е допустимо да се използват за да способстват паметта и лява стартова точка на четене са подробности)

Има клубни членове, за които всичко е усещане след четене (анализатор за вяра още няма. Трябва да си ползваш главата, настрана от вкус-мирис стандарт за е-другарче). Има и други, с леко питагорски подход;

Затова е така пъстро...като в пликче карамелени бонбони

Плурализмът бил законодателно вграден в града на Перикъл; Изкуството на интелектуалния аргумент за водене на спор се учело в школите на софистите. Риториката била единствено инструмент да обориш инакомислещ и т.н. и т.н.. Сега, джогинг

Тема Re: Man is Measure of All Thingsнови [re: 4eHe]  
Публикувано21.08.01 13:11

OPYтах се да схвана всичко.....но явно съм от карамелените бонбончета - с по-малко пълнеж.....нищо хареса ми ....все пак.....като го разбера напълно...значи съм готов
Наистина съм на път да ....аха и да ми светне...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.