|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
Експертна комисия за издаване на жълти книжки
|
|
Автор |
expat () |
Публикувано | 06.02.19 13:49 |
|
Нещо като ТЕЛК за придобиване на привилегии и мерцедеси.
Който иска привилегии - моля да кандидатства. И да опише какви привилегии иска, за да се изясни държавната такса, която да заплати.
| |
|
Искам да си яхам метлата на воля винаги, когато ми се прииска. Щом за други може, трябва да може и за мен.
Не гледайте как изглежда, разберете какво Е
| |
|
Колко коня да е метлата?
Кожен салон ли ще е?
С придружител ли ще я яхате?
За всички може.
Таксата - 3 месеца добро настроение - изпълнявате и получавате книжката.
| |
|
Искам да ми се признае правото да тургам всякакви диагнози на всеки, който се мерне в този клуб и има глупостта да сподели някакви свои проблеми, а даже и да не ги сподели-пак да му туря диагноза.
| |
|
Туряй на всички, всичко и по колкото си искаш.
Да раздаваме ли табелки за диагнозите или ще ги обявяваш публично?
Цената - 1 месец без мигрена.
| |
|
Ех, че няма иконка "Най-дългият от три пръста"
Не гледайте как изглежда, разберете какво ЕРедактирано от crazymonkey-126377 на 06.02.19 14:33.
| |
|
Класическа метла, никви там кожени салони! Не ща придружител да й намалява тягата. Три месеца добро настроение? Ако е със задна дата, вече имам жълтия дУкИмент.
Не гледайте как изглежда, разберете какво Е
| |
Тема
|
Re: Експертна комисия за издаване на жълти книжки
[re: expat]
|
|
Автор |
Rosemary (другата) |
Публикувано | 06.02.19 14:36 |
|
Искам привилегията да псувам "дядо" на воля.
----------------------------------
| |
|
Да разбираме, че се чувстваш като нереализиран психиатър, така ли?
Леля ми е омъжена за психиатър. И той цял живот й е слагал диагнози (на думи), например като се скарат. Това я влудяваше много. И странно, уж омъжена за психиатър (и то много добър), а тя си разклати нервите от това съжителство.
| |
|
Ами май нещо такова
Ти да не мислиш, че психиатрите си нямат проблеми и болести? Както и всички лекари. Като познават симптомите на толкова много болести, много вероятно е първо да ги потърсят и открият в себе си.
И аз съм забелязала нещо. Не искам да правя обобщения, но забелязвам, че децата на психиатрите като че ли са опитно поле за откриване на разни отклонения. Познавам три психоложки с деца с пси и поведенчески проблеми.
А при учителите забелязвам, че техните деца са най-невъзпитаните. Включително и моите, ха-ха, ужас.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|