Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:53 08.07.25 
Футбол
   >> Футболни прогнози
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Девин Къп  
Автор mikkov (армеец)
Публикувано28.04.13 23:55

Понеже гледам, че никой не пуска тема цяла седмица, викам да го направя азе :)

До 5 Май трябва да се запишем и хубаво да се знае дали ще се съберем или пак ще правим комбина с някой. Ако някой има предпочитания, да си каже мнението и за формата - 5+1 или 8+1. Айде, ДИРА

Първото издание на ежегодните турнири „Феърплей” ще се проведе от 30 май до 2 юни в град Девин. Мероприятието се организира под егидата на община Девин, със съдействието на партньорите ни от Найки и спа-комплекс „Орфей”, който ще приеме гостите на турнира.

Настаняване:
- нощувки на 31 май и 1 юни
- 30 лева на вечер на човек, в която са включени закуска и ползване на спа-услугите на комплекса, фитнес, детски кът (желателно е да се ползва от деца на съответната възраст) и др;;
- гостите с деца ще бъдат настанени в студиа, за което ще молим представителите на отбори да подават нужната информация както с поименно разпределение по стаи;
- крайна дата за резервации и плащане – 12 май 2013г.

Срещите ще се проведат на градския стадион (на естествена трева), което дава възможност за участие на всички желаещи отбори. Форматът ще се уточни допълнително от отборите участници. Нека представителите при заявяването на участие да посочват и желания от отбора им формат – 5+1 или 8+1. Веднага след това ще бъдат обявени регламента и програмата. Остава принципа за разделение на играещи и гостуващи – отборите ще заплащат такса за всички мачове, която не задължава или ограничава по никакъв начин гостите на хотела. Размерът на отборната такса ще бъде обявена след уточняване на формата и броя на записаните отбори.
Краен срок за записване на отборите и избор на формат – 5 май 2013г.

Разчитаме на съдействието на представителите за добрата организация на турнира.

Записали се (до момента)

Пецата
Траян
Дакотата + 1 + дете
Владо + 1+ дете (6 г.)
Стоимен

Редактирано от Гoнзo на 03.05.13 08:07.

Тема Re: Девин Къпнови [re: mikkov]  
Автор mikkov (армеец)
Публикувано28.04.13 22:56

Аз се записвам, ако некой не се е сетил

Автор traiaan (пристрастен)
Публикувано28.04.13 23:55

и аз се записвам

Автор Dakota (erotoman)
Публикувано29.04.13 11:49

На мен ми се идва много, така че нещата отиват към включване + жена и младо юначе.

Редактирано от Dakota на 29.04.13 11:52.

Автор vladdersar (някакъв)
Публикувано29.04.13 22:46

Аз+жена+6-годишно дете.
До 11:00 съм почиващ, след 11:00 - участникв турнира!:)

Автор svilen321 (новак)
Публикувано30.04.13 19:38

няма да мога да се включа

Тема Re: Девин Къп [re: mikkov]  
Автор vankata_ot_bankata ()
Публикувано01.05.13 07:28

За съжаление и аз ще пропусна.

Тема Re: Девин Къп [re: mikkov]  
Автор tsunami_ (минаващ)
Публикувано01.05.13 17:23

записвам се :)

Автор tsunami_ (минаващ)
Публикувано03.05.13 20:56

и Стан май ще идва , ама не се е записал ;)

Автор mikkov (армеец)
Публикувано05.05.13 13:37

Честит празник, момци! Живи и здрави, да избегнем баража тая година и да вземем Девин къп

Записах отбора за формат 5+1 - в момента сме точна бройка със Станислав, така че всеки допълнителен човек е добре дошъл. Ако не се запише някой от отбора, може и външни да включим един-двама човека. По-добре от ново обединение с Юнайтед

Айде, със здраве и внимавайте с празничните трапези!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.