Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:56 09.11.25 
Футбол
   >> Футболни прогнози
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Възражение!нови  
Автор desto-110011 (любляна)
Публикувано27.04.12 11:27

Няма ли как нашия полуфинал да не се играе точно сега по празниците? Всеки тръгва на накъде от днес, има 4 почивни дни, сума народ цялата следваща седмица са по пътищата, в чужбина и т.н. Сроковете за пускане на потоци, мачове и прогнози съвпадат точно с почивните дни и с уикенда, когато повечето са накъде на път и нямат достъп до нет и т.н. а това ни е най-важния мач за сезона?!

Няма ли как да се отложи тоя мач за по-нормално време след празниците??

Смея да прогнозирам, че нашият отбор няма как да се събере за тоя мач и ще играем в много намален състав, ако въобще се съберем няколко души. Полуфиналът ще се окаже един фарс с някакви служебни присъждания и т.н. и просто няма да се играе..тъпо.

Аз лично ще пробвам да участвам, но дори за себе си не знам дали ще мога. Сметайте за останалите..:)

--------------------------
Delivered by my BlackBerry Wireless Handheld

Тема Re: Възражение!нови [re: desto-110011]  
Автор Meйджъp (грингос)
Публикувано27.04.12 11:44

Ако имаше как, мислиш ли, че щяха да се прави отделен междинен кръг за един единствен мач? Разбирам те напълно, но няма къде да иде просто... Дано се организирате все пак.

Тема Re: Възражение!нови [re: Meйджъp]  
Автор tonzosjustice ()
Публикувано27.04.12 12:49

Лично аз ще пътувам извън София и познай какво ще ми се наложи - да търся хотели и заведения с интернет, това е пълен дискомфорт, разбирам те и теб, че графика е доста фул, но пък ние кво сме виновни, най-важния ни мач да се пада по тва време........баража специално можеше да се играе след нашия мач, или пък ние да бяхме играли по време на първия мач на другите полуфиналисти, отлагахме един мач от Б групата ни и толкова, общо взето стана напечено....и дано да се съберем в крайна сметка, ако ли не....тъпотия от всякъде!

ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!

Тема Алоуууу ОРФИЦИИнови [re: desto-110011]  
Автор tonzosjustice ()
Публикувано27.04.12 12:51

Ако сте пичове, пускайте ги тези потоци деаба, виждате че хората ще пътуват, създава се дискомфорт и тн, кво сега ще чакаме пак последните секунди по график ли????Ако пуснете днес потоци, вечерта ще има и мачове!!!

ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!

Тема Мислим ги, Тонзе...нови [re: tonzosjustice]  
Автор AlexBGМодератор (PML Crusader)
Публикувано27.04.12 14:16

Още не сме ги избистрили... Но до 2-3 часа ще има потоци...

БЪДИ РАЗЛИЧЕН - БЪДИ ГРАМОТЕН!!!

Тема Готово, Тонзик...нови [re: tonzosjustice]  
Автор AlexBGМодератор (PML Crusader)
Публикувано27.04.12 16:24

Измислихме ги - 'айде сега вие ги мислете...

БЪДИ РАЗЛИЧЕН - БЪДИ ГРАМОТЕН!!!

Тема Re: Готово, Тонзик...нови [re: AlexBG]  
Автор tonzosjustice ()
Публикувано27.04.12 17:13

Абе баце кви са тези потоци Перу, кви са тези индианци бе, мач ли ще играем или.......

ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!

Тема Re: Готово, Тонзик...нови [re: tonzosjustice]  
Автор Stuart (sir)
Публикувано27.04.12 17:14

Тоя пък. Вместо да се оплакваш, трябва да го почерпиш Алекс, че не ти е дал Гърция-2.

Тема Re: Готово, Тонзик...нови [re: Stuart]  
Автор tonzosjustice ()
Публикувано27.04.12 17:16

Мача се очертава пълен ташак

Специално ти трябва да ме черпиш всеки път като ме видиш на линия в дира, сещаш се, нали

ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!

Тема Re: Готово, Тонзик... [re: tonzosjustice]  
Автор Joaquin Archivaldo Guzman (БИГОРЕКСИК)
Публикувано27.04.12 17:33

Крал Блуфен може да те консултира за Перу срещу 10кг протеинова матрица!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.