|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Смешко, като ше даваш квалификации за другите поне бъди конкретен и кажи,че визираш мене, а не се крий като покемон и не говори с недомлъвки!
На базата на какво реши,че потоците ми са страхливи бе мойто момче? Давам ти 4 сини и 4 зелени, от които зелени са Русия, първенството дето повечето отбори са с бюджета цялата А група умножен по 10 , Шотландия, където е толкова позорно да се прогнозира Рейнджърс-Селтик и Холандия. Единствено Австрия е селски поток, но ибран чисто стратегически за фон.
Лъвче, ти видя ли какви потоци си дал в мача срещу нас есента? Чакай да ти ги припомня:
06 | Англия - Ш
12 | Англия - 2
05 | Франция - 1
14 | Испания - 2
05 | Франция - 1
06 | Англия - Ш
13 | Италия - Б
07 | Холандия
3 селски англии, 2 селски втори дивизии на Италия и Испания и само 3 елитни първенства, едното от които пак Холандия, която съм дал и аз.
Е, Гладиаторче нещо май по твойте критерии ти си по-голямата мишка от двамата,а?
Редактирано от Joaquin Archivaldo Guzman на 22.03.12 11:30.
| |
|
За Гонзо мача е много важен и така иска да надъха хората си. Кво го обръщаш към себе си....Мотивация му викам аз
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!
| |
|
Случаят е друг и Гонзо много добре знае!
| |
|
Визирам точно теб . Достатъчно ли е .
| |
|
Достатъчно ше е да се аргументираш по точките, които изложих. То е ясно,че визираш мене нали за тва ти отговарям и аз визирайки точно тебе.
Редактирано от Joaquin Archivaldo Guzman на 22.03.12 12:00.
| |
|
Няма да се оправдавам за думите си .
Само , не мога да разбера що е тази злоба , точно срещу нас ?
| |
|
Аз не искам да се оправдаваш ама когато се отправят квалификации във виртуалното пространство е редно човек да се аргументира аджаба на базата на какво ги дава.
Приканвам те за пореден път да сравним моите и твоите потоци и да се сетиме за кое сещане иде реч.
Потоците на Крал Блуфен срещу Демба:
14 | Русия
02 | Германия - 1
07 | Холандия
02 | Германия - 1
09 | Шотландия
01 | Англия - ВЛ
18 | Австрия
01 | Англия - ВЛ
Потоците на "Лъв" Гонзо срещи Блу Пауър:
06 | Англия - Ш
12 | Англия - 2
05 | Франция - 1
14 | Испания - 2
05 | Франция - 1
06 | Англия - Ш
13 | Италия - Б
07 | Холандия
Крал Блуфен: 4 сини и 4 зелени потока
Лъв Гонзо: 4 сини и 4 зелени потока
сините потоци на Крал Блуфен - 2х Англия ВЛ и 2хГермания1 - 4 потока от ТОП първенства на света
сините потоци на Лъв Гонзо: 2х Англия Ш и 2х Франция1 - 2 потока заводски мачлета в Англия второ ниво и 2 потока Франция, която е извън ТОП 4 първенствата на света (Англия, Испания, Германия, Италия)
зелените потоци на Крал Блуфен: елитни дивизии на Шотландия, Холандия, Австрия и Русия
зелените потоци на Лъв Гонзо: ЧЕТВЪРТО ниво на Английския футбол, ВТОРО ниво на Италия и Испания и една Холандия.
Оставям за безпристрастните наблюдатели да си направят изводите кой е Лъв и кой Мишка от така създадената ситуация.
п.с. а това за злобата срещу Демба не се сещам от къде си го измисли. Отново чакам аргументация.
Редактирано от Joaquin Archivaldo Guzman на 22.03.12 12:16.
| |
|
тва ся е цирк и парлама за пред хората
на белешки да се разбрали кой какви мачове ще играе вече
нямам преки досказателства, само косвени .... кораба-майка ми го каза
Редактирано от lnvisible lnsurrection на 22.03.12 14:07.
| |
|
Така и така се започна психо войната, искам да пожелая успех на Демба. С Блу пауър водим заветна битка кой да бъде в дъното на дъното, така че няма да е хубаво това да сме ние.
Гонзо, удави ВИП И УЛТРАВИП СЕПАРЕТАТА!
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!
| |
|
МИШОКЕМОН
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|