|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
|
Тема
|
МОЛБА ЗА ТРАНСФЕР/и/
|
|
| Автор |
tonzosjustice (Red Or Dead) |
| Публикувано | 05.04.11 09:03 |
|
|
Моля Федерацията да ни разреши картотека на нов/и/ играч/и до края на първенството, като ще заличим двама! Остават ни 3 мача до края на сезона и искам да ни бъде дадено правото за нова свежа кръв! Просто така се развиха нещата, че някои състезатели ще бъдат в чужбина 1-2 месеца, други просто ги няма цяла година и ако не предприема тези мерки трябва да спираме да играем, или ако играем ще бъдем в намален състав!!!!
Така че в интерес на Лигата е РОД да бъде силен отбор, за което аз полагам грижи!!!
Чакам становището ви! Мерси!
| |
|
|
|
Значи можеш да картотекираш новак по всяко време тая седмица, но той ще играе от следващия кръг. Ако се забавиш и го направиш следващата седмица, ще играе от по-следващия кръг. Задължително е обаче преди това да разкартотекираш някого изрично, а тъй като Олимпия се води мениджър на отбора, трябва и той да потвърди. Отворил си тема, така че тук обявявайте нещата.
| |
|
|
|
Имам потвътрждение вече от едно ново попълнение. Чакам да ми отговори как да го запишем в дира. Искам малко време още. Наясно съм кои двама отпадат и искам да бъдат заличени веднага!
| |
|
|
|
Чакам сега и с него да се разбера!!! До края на деня се надявам да организирам всичко!!! Просто промени трябват, иначе кур баражи!
Редактирано от tonzosjustice на 05.04.11 11:17.
| |
|
|
|
Обяснил съм какво се иска, така че недей само повтаря какво искаш ти - Олимпия също да каже. Докато той се води мениджър на отбора, изрично трябва да казва какво става с трансферите или да каже поне, че каквото кажеш ти, това е. Но тук, в тая тема да стане.
| |
|
Тема
|
Re: Потвърждение и от втори играч!!!
[re: tonzosjustice]
|
|
| Автор |
Гoнзo (Гладиатор) |
| Публикувано | 05.04.11 11:18 |
|
|
Внимавай с това темпо в следващия мач да не излезе съвсем нов (и неопитен) отбор
БОГ прощава ЛЕВСКИ НЕ
| |
|
|
|
А представяш ли и единия изваден да е Олимпията (и той да не знае)
БОГ прощава ЛЕВСКИ НЕ
| |
|
Тема
|
Re: Потвърждение и от втори играч!!!
[re: Гoнзo]
|
|
| Автор |
tonzosjustice (Red Or Dead) |
| Публикувано | 05.04.11 11:20 |
|
|
Тези които каня са момче и момиче - истински ЗВЕРОВЕ на футболните прогнози! С тях се надявам да къртим мивки!
| |
|
|
|
Бацета, преди да пусна тази тема и преди да се заема с рокадата сме коментирали всичко седмици наред в отбора и всички сме съгласни. Да не мислите, че съм някой импулсивен тип, който просто драска глупости???
ОЛИМПИЯ Е 100 % ЗА!!!
Редактирано от tonzosjustice на 05.04.11 11:22.
| |
|
Тема
|
Re: МОЛБА ЗА ТРАНСФЕР/и/
[re: Гoнзo]
|
|
| Автор |
bluefan (БИГОРЕКСИК) |
| Публикувано | 05.04.11 11:27 |
|
|
Ти се смееш ама навремето така Олимпията се провъзгласи за мениджър на отбора и изрита създателя им - Манияка а.к.а Космос
Животът е болка, от която мога да те лишаРедактирано от bluefan на 05.04.11 11:28.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
|
|
|