|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Спешно - нужда от нови попълнения в Blackhawks
|
|
Автор |
Bobby (хищна птица) |
Публикувано | 16.09.10 17:11 |
|
1 до 2 души търсим, които да имат доброто желание, свободно време и ентусиазъм да играят в отбора през идния сезон.
Пращайте кандидатурите си на ЛС. Благодаря.
| |
Тема
|
Re: Спешно - нужда от нови попълнения в Blackhawks
[re: Bobby]
|
|
Автор |
Bobby (хищна птица) |
Публикувано | 21.09.10 09:52 |
|
Добре де, преди години се избиваха хора да искат да играят, само се предлагаха по отборите, в които вече нямаше места, а сега - никой?
Какво става, толкова ли е паднал рейтинга на играта или отбора ни не е достоен за някой желаещ да прогнозира?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
alessandron () |
Публикувано | 21.09.10 10:04 |
|
Сам си си отговорил - паднал е рейтинга на играта. Причините са комплексни за това падание и за съжаление колкото и да се мъчим в момента да поправяме нещата, а според мен свършихме някои полезни неща, но явно е твърде наклонена плоскостта вече - интересът е угаснал, защото за много хора играта се превърна в бреме, не в забавление. ПМЛ запада, факт.
| |
Тема
|
[re: alessandron]
|
|
Автор |
Bobby (хищна птица) |
Публикувано | 21.09.10 10:51 |
|
Ами... в крайна сметка, ако до най-най-последния краен срок не се намери някой човек, не знам дали и този тим като тим ще продължи. Отделни хора от него имат доброто желание все още да се навъртат наоколо, но трябва поне още един, за да остане отбора жив.
Реално, от това бреме, както казваш, се отказаха Анф и Радо, аз може да се каже, че още преди поне няколко години абдикирах и бях оставил отбора на Анфо, че дори миналия сезон вече редовно бях почнал да пропускам дори прогнозите си да оставям навреме, и реално и сега отбора ще го води друг, а не точно аз, ако въобще успеем да го картотекираме.
Като се замисля, хора, които са успели да намерят и други интересни занимания за свободното време (въобще да не споменавам тези с деца и семейство), са предпочели тях пред ПМЛ... и ги разбирам... защото това стана и при мен - да се занимавам с абсолютно реален състезателен шампионат, от който вече извадихме доста победители и дори един двукратен шампион на професионално ниво...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
falkenbach (ракия по пладне) |
Публикувано | 21.09.10 13:35 |
|
Вземи хора от другите клубове.
От Левски, ЦСКА, Европейски, Британията има хора за 5-6 отбора.
| |
Тема
|
[re: falkenbach]
|
|
Автор |
Vendome (Duke) |
Публикувано | 21.09.10 13:54 |
|
Писах му го на лична, пък и лични познати са вариант. Ние именно чрез личен контакт привлякохме Баба Йорга.
| |
Тема
|
[re: falkenbach]
|
|
Автор |
Bobby (хищна птица) |
Публикувано | 21.09.10 13:54 |
|
Аз понеже ги следя и знам кой кой е... отделно, не мога да знам кой от тях примерно е вече регистриран към даден отбор... нямам време да се занимавам да проследя всички и да проверя всичко. Ако имаш някой конкретно предвид - кажи кой е, да му пиша. Щото дотук, от няколко препоръчани такива хора, точно от изброените въпросни форуми, и то препоръчани от практически спящи тук из тези форуми - една голяма греда...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Vendome (Duke) |
Публикувано | 21.09.10 14:08 |
|
Пробвай с крез и безпътния например.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Aл Bundy (Capitan) |
Публикувано | 21.09.10 19:26 |
|
Значи баце и ние имахме подобен проблем за търсенето на човек и се оказа адски трудно начинание. Изпратил съм лични бележки на маса народ от футболните клубове и никой не иска да играе и да се занимава. Играта наистина е западнала това се вижда от сума сезони. В крайна сметка ако продължава така десетия юбилеен сезон може да се окаже последен за доста отбори, но както и да е.
В крайна сметка ние намерихме попълнение (по-късно ще го напиша), но това е начина. Пускай лични бележки или търси познати. Сам никой няма да дойде и да се предложи. Бих те посъветвал да видиш в клубовете с много хора, които не са футболни - може да има някой навит. Ако наистина искаш да не се разпаднете трябва да се разтърсиш яко.
Show Must Go On...
| |
Тема
|
[re: Aл Bundy]
|
|
Автор |
Diavolo (невинно дяволче) |
Публикувано | 22.09.10 01:30 |
|
Уф, защо така без Арвен Вечерницата?
Предполагам сама се е отказала нещо... :о
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|