Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:20 14.07.25 
Футбол
   >> Футболни прогнози
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема ПМЛ08/09 ** ГОЛ НА КРЪГА ** ~ Лига - XVII кръг ~нови  
Автор DiavoloМодератор (невинно дяволче)
Публикувано23.03.09 03:39

ПМЛ - сезон 2008/2009
Гол и спасяване на кръга - Лига XVII кръг

Гол на кръга
1. Арминия Б - Волфсбург 0:3
2. Бирмингам - Норич 1:1
3. Щутгарт - Херта 2:0
4. Нюкасъл - Арсенал 1:3
5. Нумансия - Спортинг Хихон 2:1
6. Уеймът - Кетъринг 0:2
7. Рен - Валансиен 0:0
8. ПАОК Солун - Трасивулос 2:1

Спасяване на кръга
1. Сток Сити - Мидълзбро 1:0
2. Хетафе - Рекреативо 2:1

КРАЕН СРОК ЗА ГЛАСУВАНЕ
27.03.09. 23:59 ч.

Редактирано от Diavolo на 28.03.09 03:49.

Тема гласнови [re: Diavolo]  
Публикувано23.03.09 03:41

Арминия Б - Волфсбург 0:3
- - -
Хетафе - Рекреативо 2:1

Тема Глас + забележканови [re: Diavolo]  
Автор Toдopoв ()
Публикувано23.03.09 07:22

Извинявай Дяволе, но моето мнение за гол на кръга не се покрива с твоите номинации, смятам, че Бирмингам - Норич 1:1 на Шифтър и Славо е една много майсторска прогноза. Да хванеш хикса срещу явния фаворит в срещата си е майсторство. Но явно не се толерират резултати 1:1, считат се за ботовски. В същия ред на мисли и Леверкузен - Франкфурт 1:1 е хубав гол, хванахме го Ивич и аз, не си правя реклама, че аз го хванах, не ме разбирай погрешно. Аз лично мислех тази седмица да гласувам за гола на Шифтър и Славо, но го няма в номинациите. И все пак ще гласувам за:

Гол на кръга: Щутгарт - Херта 2:0 - Браво на Джони Хейнс
Избивка: Сток Сити - Мидълзбро 1:0 - Браво на БатРадо и други.

Тема кур глас + забележка IIнови [re: Diavolo]  
Автор razorSpring (moment of peace)
Публикувано23.03.09 08:52

а къде е единствения гръцки гол в кръга ?!

Тема Re: ПМЛ08/09 ** ГОЛ НА КРЪГА ** ~ Лига - XVII кръг ~нови [re: Diavolo]  
Автор alessandron ()
Публикувано23.03.09 09:47

Гол на кръга:
1. Арминия Б - Волфсбург 0:3 (като отново има страшни изпълнения - гола в Конференцията, както и хубавото попадение на Нюкасъл - Арсенал - абе спецове много

)

Спасяване на кръга:
2. Хетафе - Рекреативо 2:1

Тема Re: ПМЛ08/09 ** ГОЛ НА КРЪГА ** ~ Лига - XVII кръг ~нови [re: Diavolo]  
Автор Vendome ()
Публикувано23.03.09 10:03

Гол на кръга
Арминия Б - Волфсбург 0:3

Спасяване на кръга
Сток Сити - Мидълзбро 1:0

Тема Re: ПМЛ08/09 ** ГОЛ НА КРЪГА ** ~ Лига - XVII кръг ~ [re: Diavolo]  
Автор falkenbach (1x2)
Публикувано23.03.09 10:47

защо са номинирани такива недоразумения като реал-алмерия 3:0, няма байер и бирмс?

1. Арминия Б - Волфсбург 0:3
==

1. Сток Сити - Мидълзбро 1:0

Тема Re: кур глас + забележка II [re: razorSpring]  
Публикувано23.03.09 16:38

всъщност сте прави с фалка и тодоров, снощи не ми се занимаваше много, много и набързо нафляках нещата признавам си. ;)
така че сега ще редактирам някои неща, защото не е редно да има такива пропуски и който иска и може да си смени гласовете.

що касе гръцкия мач то ПАОК е класика 1-0/2-1, не разбирам какви са претенциите ти специално за този гол. :) но ще го номинирам тъй като винаги съм обичал да се търси резултат който отбора не е постигал през сезона. а именно ПАОК нямаше победа с 2-1, вие избрахте точно този мач, а не някой друг и го изиграхте правилно. И ние така търсихме дубъл на АЕК миналия кръг 2-0 срещу орфиците щото нямаха победа с 2-0, но не биха с толкова защото ние го бяхме отиграли така, а не Курск примерно. :)

Тема Re: Глас + забележка [re: Toдopoв]  
Публикувано23.03.09 16:45

Не е да не се толерира резултат 1-1, защото на няколко пъти именно 1-1 е ставал гол или спасяване на кръга, но не и наскоро. :)

Тема Като е тръгнало... [re: Diavolo]  
Автор AlexBGМодератор (since 25.01.02)
Публикувано23.03.09 16:57

И аз да кажа:
1. Гръцкия мач си заслужава - точно защото сами са си го дали и така са го играли (пък бил той и троен, за разлика от Волфсбург и Арсенал, които са хванати на двойна прогноза).
2. Бирмингам и Соррикузен също са за номиниране - хубаво е, че си оправил номинациите.
3. Колкото и да ме изкефи попадението на Байерна, Попе няма да се сърдиш, но двата ми фаворита са Волфсбург и Арсенал. И ще гласувам за Арсенал (не защото съм им фен и не защото Петко ми е колега), а защото Волфсбург е мач на гостите, докато тоя изрод Бай Петко си го е дал сам мача и си го е отиграл на двойна прогноза... Аз лично не бих го направил, но може и да греша... Все пак:

4. Нюкасъл - Арсенал 1:3

1. Сток Сити - Мидълзбро 1:0 (и двете са добри, дори това е малко по-тривиално някак, но пък може би е избивката, която ще класира Мумиите директно)...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.