|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
НОВ МОДЕРАТОР в клуба!!!
|
|
Автор |
AlexBG (since 25.01.02) |
Публикувано | 18.03.09 13:45 |
|
Предлагам да сменим Изгрев Ламерз като модератор с Алесандрон!!!
Чакам мнения!!!
Както и помощ какво да направим пред админите, за да се случат нещата, когато му дойде времето...
| |
Тема
|
Re: НОВ МОДЕРАТОР в клуба!!!
[re: AlexBG]
|
|
Автор |
razorSpring (moment of peace) |
Публикувано | 18.03.09 13:51 |
|
не знам дали сандро ще са навие , затова аз предлагам да сменим Изгрева с КОЙТО И ДА Е
но нека този който и да е , сам изяви желание и готовност за подобна отоворност ..и да си направи сметката дали разполага с необходимите неща - време и желание ...
ако сандро има желание , аз съм ЗА, разбира се
| |
|
А аз съм категорично ПРОТИВ да сменим с който и да е!!!
| |
|
Силно наложителна смяна!
Евала на Сандето, че се нави!
| |
Тема
|
Re: Сандето има желание...
|
|
Автор |
razorSpring (moment of peace) |
Публикувано | 18.03.09 14:24 |
|
шо бе, от изгрева по-зле няма , така че КОЙ ДА Е , пак ще е някаква положителна градация
| |
|
Съгласих се в последния Лайвскор - . Дет се вика да се разпределят поне нещата около Лайвскора и нанасянето на прогнозите в главната тема, защото обикновено през уикенда е най-трудно, а аз със сигурност имам повече време в събота за тези неща от Алекс да речем - поне докато не се пръкне някой наследник и при мен :) (не твърде близка перспектива). Необходим е още един човек и преценявам, че мога да отделям време.
| |
|
ми, супер
в случая значи имаме не кой да е ...а самият той !
баце, модераторските отбори просперират така като гледам таблиците в двете групи, така че ....успех
айде малко да те заям като за "добре дошъл" за влизането ти в голямото и порочно модераторско семейство
иначе , сериозно ...БРАВО ! , не се и съмнявам ,че ще работиш със сърце и душа за каузата
| |
|
Как точно си нацелил защо ставам модератор - старо куче си ти. Видях аз за две години, че няма как да влезем в А група с изяви само на терена и нали съм "амбициозен президент" (PR-aите у нас така ги пишат таквиз като мен) реших да осигуря и другия вид необходима помощ
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Roonex (grande mafiosso) |
Публикувано | 18.03.09 16:02 |
|
Да, разбира се.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Vendome () |
Публикувано | 18.03.09 18:10 |
|
Алесандрон е доста ангажиран с играта, така че е редно да бъде модератор, ще бъде много полезен и деен. Подкрепям предложението.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|