Тема
|
live корнери
|
|
Автор |
mousebg (непознат
) |
Публикувано | 13.05.08 16:09 |
|
Здравеите, може лли някои да ми каже сайт в които мога да следя live корнерите в даден мач.С изключение ма bet365 или друг bookamker?
Благодаря ви предварително
|
|
|
sportingbet, но само за някои мачове.
има ли хляб в тая работа? според мен това са много куци залози и няма нищо познаваемо в тях.
|
|
|
Благодаря ти за отговора :) Имах предвид дали има сайт като livescore напримера, където да отчитат live корнерите.Иначе и в други букмейкърски къщи показват корнерите.
Колкото до това дали има хляб...имаше един сайт betmanage.com в който бяха направили една много яка система за залози live на корнери.Те там даже докато тече някакъв мач показваха колко трябва да се заложи във всеки момент според корнерите и времето......и в крайна сметка показваха че няма как да загубиш.Ама нещо май го update 'щото дава comming soon.
|
|
|
Здравей Don Diego,
Благодаря ти за мнението но има нещо, за което не съм съгласен с теб относно корнерите и шанса да спечелиш от това. Ако си наблюдавал букитата те предлагат следното в даден момент от лайв залаганията, като това се променя в зависимост от времето и броя корнери
Under 11 Corners 2.10
Exactly 11 Corners 8.50
Over 11 Corners 1.90
тук например залагаш 10 единици за under 11 на коеф. 2.10
ако примерно няма следващите 5 минути корнер букито ще промени критерият си на
Under 10 Corners 1.90
Exactly 10 Corners 8.50
Over 11 Corners 2.25
залагаш 10 единици за over 10 на коеф. 2.25
и вече не те интересува колко корнера ще има в мача...при всички случеи
си с 1 единица напред. Те такова нещо бяха направили в този сайт само че показваха във всеки момент колко да заложиш.
Това е идеята общо взето
|
|
|
Tova ze koridorite mejdu otdelnite bukita go ima....az li4no sam namiral nqkolko pati ne6to podobno :) A za razlikata deto kazva6 mejdu under 11 i over 10....e pove4e ot 5 minuti 10 - 15 minuti sled zapo4vaneto na ma4a...neposredstveno sled zapo4vaneto na ma4a e 3-5 minuti...testval sam go :) Haide uspeh i na teb..ako ima6 nqkakva ideq 6te se radvam da q spodeli6 makar i ne vav foruma :)
Pozdravi
|
|
|
eto edin sait za sledene na korneri
www.soccernet.com
|
|
|
Mislia, che ne si prav. Az zalagam na korneri po edna sistema na jivo zapochnah s 500 evro v bet365. Igraq ot mesec i sredno na den si pravq po 100 evro. Da si razrabotia sistemata za igra mi otne 3 meseca nabludenie bez da zalam - vodeh si statistika.
Vqrno e, che ne moje da se zalaga na wseki mach i wseki den, no se pecheli.
|
|
|
Абе винаги си преебан тва е ясно. Коефициента за корнери е кур. И кво значи система? Арсенал и Барселона миналата година първия мач имаха НУЛА корнери след 45 мин игра. Веднъж бех набил бая пари на над 10 корнера на Челси Ман Утд ония мач дето Челси би с 2-1. Тогава до 80тата беха некъде към 5 корнера. а последните 10 мин направиха 8. Всичко е само и единствено късмет.
|
|
|
Да бе то така требва да слагаш по 1000евра да си на некаква печалба.
Най-добрата система за мене е много пари на един мач. Всичко друго е ташак
|
|
|
и ще споделиш ли системата...
whocaresifmyspacebarisnotworking?!?
|
|