|
|
ЕЙ глупак, включи ме в класирането, бе, избраха те да водиш тая игра, а не да си диктатор. няма да се изненадам, ако до два-три кръга изключиш дяволо, фогела, форест фена и алесандрон.
хахахахах и глупак неден, нали си поп, посТен се пише, нали поСТиш преди великден, да ти еба майката.
Редактирано от пeтльo на 22.09.07 00:04.
| |
|
а така, петлюшка - шпек за попа.
Измокрен, гладен, уморен,
без отдих бий се ден и нощ!
| |
|
Попеску, сори майна , ма се чувствам леко в небрано лозе , след като пропуснах целия подготвителен сезон в клуба и всичко около МАНИЯ за новия сезон .....
Тези ХАЛЮЦИНАЦИИ за които говориш , доколкото схващам , ще играем всеки срещу всеки на пряко халюциниране ..и накрая ще спечелиш ти , защото всички много добре знаем ,че имаш Шизофрения ....бъзикам се
Аз нямам против да пиша коментарите ....до 14-ти Октомври съм в Пловдив , после пак изчезвам ....може би до края на Ноември
дотогава ще почнат ли ЕЯКУЛАЦИИТЕ ???
пиши да знам
ако трябва за всяка двойка ще пиша отделно коментар...да става по-весело и надървено в битките ...
ама кажи горе-долу кога ше са ПЕРФОРАЦИИТЕ , та да знам горе-долу
п.с и встрани от темата ..тези ЕВАКУАЦИИ ми изглеждат леко странни и не много обосновани за формата на тази игра , но е възможно и да греша де , след като не съм в запознат в детайли .....
Но, възможно ли е , както си го замислил ....например Първия се изправя срещу 30-тия ...примерно ....и 30-тия с някъв як Късмет (футбол е все пак) земе ,че спечели и отстрани първия във временното класиране ....
не се ли получава толериране на непостояннния и този с късмет , за сметка на убедителния и постоянен играч ?! ....
в смисъл ..трупаш като мравка точица след точица кръг след кръг , за да се крепиш някъде около върха ...идва един КАЛИТКО от дъното в един момент и те издухва САМО В РАМКИТЕ НА ЕДИН КРЪГ ....
ето това ми е притеснението .....
иначе , положителната страна е противопоставянето на участниците един на друг , тет-а-тет .....За това съм по-скоро За .....
ама ако беше на "разменено гостуване" примерно , или в рамките на два кръга да са тези директни МАСТУРБАЦИИ ..щеше да е идеално , не мислиш ли ?
айде ...и пиши по-скоро за кога ще имате нужда от мен
| |
|
ще пействам директно прогнозите на всеки състезател, заедно със статистика към еякулациите, за да вижда всеки кой колко точки играе и за да няма спекулации. Твя че ще спечеля турнира предполагам, че на всеки му е кристално ясно.:-)))))))
Пействах правилата, пействах календара, какво още искаш? Всеки кръг пействам обяснения. ЕЕЕЕ аман вече. Бебчето ми на 10 месеца вече 100 пъти да ме е разбрало, какво трябва да се играе. Като дойдат истинските елиминации ще ви дам 10 страници подробна информация за всичко.
До 13 Октомври се играят предварителни кръгове, а в този ден е първият ти мач, срещу твоя първи съперник. ще играеш 3 кръга с него и всяка победа по точки в отделния кръг ще ти носи по 1 гол или попадение или там както искаш го наречи. Освен ако не го издухаш с двуцифрена разлика - тогава записваш 2. и така нататък. Следващият ти съперник, ако отстраниш някой изобщо разбира се ще се определи от сумата ти точки събрани срещу предишния.
Всеки мач ще има подробна статистика, както и точките, който всеки е спечелил. ще ахнете от изумление. Няма да има нужда да си смятате точките защото ще ги смятам аз, както правех досеха с победителя на кръга. ще има за всички това. Само коментарите и заключенията ви оставям на вас, че не може всичко.
Късмет няма никакъв - всичко си е майсторство и умение. Не знам какъв ще е този карък, който да победи шампиона в 3 кръга подред иили цели 64 мача. Ако го победи ще е сензация и напълно заслужено ще продължи.
Толериране на непостоянните, напротив, няма да става и умисъл на някой да му хрумне. Ако някой пропусне кръг, а другия направи двуцифрен резултат ще изгърми с цели 2 гола пасив. А за 3 кръга не знам как ще успее да ги навакса.
Не забравяй, че един 1/16 финал се играе в 3 редовни кръга с по 20-24 мача всеки. Няма никакъв шанс за калитковци, тотаджии и тем подобни.
Прочети подробно правилата и после говори. ще има както казах първи мачове - 1 кръг, реванши - 2 кръг, и продължения - 3 кръг.
| |
|
Ами както казваш ти ще се толерират до крайност нередовните играчи. Няма да е справедливо след като цялата схема е замислена да облекчи максимално нередовните. Ако взема и това впредвид ще стане голямо безочие. Аз съм премислил този варянт, ама трябва да има баланс за всичко. Иначе стават много приоритети за нередовните.
Надявам се в още един кръг да се разкъса класирането и играчите да се подреждат по точки.
| |
|
Ами то ще си има елиминации (които ще са нещо като експеримент) ама отделно от това до края на май месец догодина играта ще си върви както винаги и дефакто ще има две отделни класирания. Класически шампион познал най-много точни резултати в края на сезона както досега и шампион на елминациите/директните сблъсъци. :)
| |
|
Аз пък предлагам да не е със елиминации ами да направиш едно първенство!Всеки да взима по някакви точки за победа и загуба!Например 3:1!Само предлагам де!Мисля,че ще стане по - интерестно?Ккаво мислиш?
Сам не е добре и сама не е добре, но сам и сама, сами насаме - това вече е добре!
| |
|
Да прав си, шампионе. Дано успея да смогна и за двата вариянта. Запланувал съм още някоя допълнителна таблица със статистика, за да сте по - информирани и да няма недоволни. От Събота пускам решителния кръг за определяне на двойките. А след него живи и здрави ще пусна таблици за отделните турнири.
| |
|
Ами добра е идеята, само че няма достатъчно кръгове. Твоята идея също ми е минала през ъкъла. Мислех да направя нещо като шампионска лига с групова фаза. Ама ще стане много сложно за вас и се отказах. Някой не разбират този вариянт какво остава за групи, където има куп детайли. Наскоро видях идеите си вече приложени в нета, след като дона ме подсети да погледна за други игрички.
| |
|
Незнам, може да направим едно първенство!
Сам не е добре и сама не е добре, но сам и сама, сами насаме - това вече е добре!
| |
|
|
|
|