Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:03 08.07.25 
Футбол
   >> Футболни прогнози
*Кратък преглед

Тема Re: МАНИЯ - КЛАСИРАНЕ (след 3 кръг)нови [re: FCBayernMunchen]  
Автор пeтльo (weirdo)
Публикувано22.09.07 00:03

ЕЙ глупак, включи ме в класирането, бе, избраха те да водиш тая игра, а не да си диктатор. няма да се изненадам, ако до два-три кръга изключиш дяволо, фогела, форест фена и алесандрон.

хахахахах и глупак неден, нали си поп, посТен се пише, нали поСТиш преди великден, да ти еба майката.

Редактирано от пeтльo на 22.09.07 00:04.

Тема хаха [re: пeтльo]  
Автор Stuart (sir)
Публикувано22.09.07 00:44

а така, петлюшка - шпек за попа.

Измокрен, гладен, уморен,
без отдих бий се ден и нощ!

Тема Някой ж'мъ светне ли ?нови [re: FCBayernMunchen]  
Автор REstricted ZOne (mindzone)
Публикувано26.09.07 23:59

Попеску, сори майна , ма се чувствам леко в небрано лозе , след като пропуснах целия подготвителен сезон в клуба и всичко около МАНИЯ за новия сезон .....

Тези ХАЛЮЦИНАЦИИ за които говориш , доколкото схващам , ще играем всеки срещу всеки на пряко халюциниране ..и накрая ще спечелиш ти , защото всички много добре знаем ,че имаш Шизофрения ....

бъзикам се

Аз нямам против да пиша коментарите ....до 14-ти Октомври съм в Пловдив , после пак изчезвам ....може би до края на Ноември

дотогава ще почнат ли ЕЯКУЛАЦИИТЕ ???
пиши да знам

ако трябва за всяка двойка ще пиша отделно коментар...да става по-весело и надървено в битките ...

ама кажи горе-долу кога ше са ПЕРФОРАЦИИТЕ , та да знам горе-долу

п.с и встрани от темата ..тези ЕВАКУАЦИИ ми изглеждат леко странни и не много обосновани за формата на тази игра , но е възможно и да греша де , след като не съм в запознат в детайли .....

Но, възможно ли е , както си го замислил ....например Първия се изправя срещу 30-тия ...примерно ....и 30-тия с някъв як Късмет (футбол е все пак) земе ,че спечели и отстрани първия във временното класиране ....

не се ли получава толериране на непостояннния и този с късмет , за сметка на убедителния и постоянен играч ?! ....

в смисъл ..трупаш като мравка точица след точица кръг след кръг , за да се крепиш някъде около върха ...идва един КАЛИТКО от дъното в един момент и те издухва САМО В РАМКИТЕ НА ЕДИН КРЪГ ....
ето това ми е притеснението .....

иначе , положителната страна е противопоставянето на участниците един на друг , тет-а-тет .....За това съм по-скоро За .....

ама ако беше на "разменено гостуване" примерно , или в рамките на два кръга да са тези директни МАСТУРБАЦИИ ..щеше да е идеално , не мислиш ли ?

айде ...и пиши по-скоро за кога ще имате нужда от мен

Тема хахахаханови [re: REstricted ZOne]  
Автор FCBayernMunchen (Студент)
Публикувано27.09.07 19:58

ще пействам директно прогнозите на всеки състезател, заедно със статистика към еякулациите, за да вижда всеки кой колко точки играе и за да няма спекулации. Твя че ще спечеля турнира предполагам, че на всеки му е кристално ясно.:-)))))))

Пействах правилата, пействах календара, какво още искаш? Всеки кръг пействам обяснения. ЕЕЕЕ аман вече. Бебчето ми на 10 месеца вече 100 пъти да ме е разбрало, какво трябва да се играе. Като дойдат истинските елиминации ще ви дам 10 страници подробна информация за всичко.

До 13 Октомври се играят предварителни кръгове, а в този ден е първият ти мач, срещу твоя първи съперник. ще играеш 3 кръга с него и всяка победа по точки в отделния кръг ще ти носи по 1 гол или попадение или там както искаш го наречи. Освен ако не го издухаш с двуцифрена разлика - тогава записваш 2. и така нататък. Следващият ти съперник, ако отстраниш някой изобщо разбира се ще се определи от сумата ти точки събрани срещу предишния.

Всеки мач ще има подробна статистика, както и точките, който всеки е спечелил. ще ахнете от изумление. Няма да има нужда да си смятате точките защото ще ги смятам аз, както правех досеха с победителя на кръга. ще има за всички това. Само коментарите и заключенията ви оставям на вас, че не може всичко.

Късмет няма никакъв - всичко си е майсторство и умение. Не знам какъв ще е този карък, който да победи шампиона в 3 кръга подред иили цели 64 мача. Ако го победи ще е сензация и напълно заслужено ще продължи.

Толериране на непостоянните, напротив, няма да става и умисъл на някой да му хрумне. Ако някой пропусне кръг, а другия направи двуцифрен резултат ще изгърми с цели 2 гола пасив. А за 3 кръга не знам как ще успее да ги навакса.

Не забравяй, че един 1/16 финал се играе в 3 редовни кръга с по 20-24 мача всеки. Няма никакъв шанс за калитковци, тотаджии и тем подобни.

Прочети подробно правилата и после говори. ще има както казах първи мачове - 1 кръг, реванши - 2 кръг, и продължения - 3 кръг.

Тема Re: ЕЛИМИНАЦИИнови [re: Kosa4kata]  
Публикувано27.09.07 20:05

Ами както казваш ти ще се толерират до крайност нередовните играчи. Няма да е справедливо след като цялата схема е замислена да облекчи максимално нередовните. Ако взема и това впредвид ще стане голямо безочие. Аз съм премислил този варянт, ама трябва да има баланс за всичко. Иначе стават много приоритети за нередовните.

Надявам се в още един кръг да се разкъса класирането и играчите да се подреждат по точки.

Тема Re: Някой ж'мъ светне ли ?нови [re: REstricted ZOne]  
Автор DiavoloМодератор (невинно дяволче)
Публикувано27.09.07 22:28

Ами то ще си има елиминации (които ще са нещо като експеримент) ама отделно от това до края на май месец догодина играта ще си върви както винаги и дефакто ще има две отделни класирания. Класически шампион познал най-много точни резултати в края на сезона както досега и шампион на елминациите/директните сблъсъци. :)

Тема Re: хахахаханови [re: FCBayernMunchen]  
Автор Джим (!~Резачка~!)
Публикувано27.09.07 23:20

Аз пък предлагам да не е със елиминации ами да направиш едно първенство!Всеки да взима по някакви точки за победа и загуба!Например 3:1!Само предлагам де!Мисля,че ще стане по - интерестно?Ккаво мислиш?

Сам не е добре и сама не е добре, но сам и сама, сами насаме - това вече е добре!

Тема Re: Някой ж'мъ светне ли ?нови [re: Diavolo]  
Публикувано28.09.07 00:55

Да прав си, шампионе. Дано успея да смогна и за двата вариянта. Запланувал съм още някоя допълнителна таблица със статистика, за да сте по - информирани и да няма недоволни. От Събота пускам решителния кръг за определяне на двойките. А след него живи и здрави ще пусна таблици за отделните турнири.

Тема Re: хахахаханови [re: Джим]  
Публикувано28.09.07 01:01

Ами добра е идеята, само че няма достатъчно кръгове. Твоята идея също ми е минала през ъкъла. Мислех да направя нещо като шампионска лига с групова фаза. Ама ще стане много сложно за вас и се отказах. Някой не разбират този вариянт какво остава за групи, където има куп детайли. Наскоро видях идеите си вече приложени в нета, след като дона ме подсети да погледна за други игрички.

Тема Re: хахахаханови [re: FCBayernMunchen]  
Автор Джим (!~Резачка~!)
Публикувано28.09.07 09:39

Незнам, може да направим едно първенство!

Сам не е добре и сама не е добре, но сам и сама, сами насаме - това вече е добре!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.