Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:59 07.07.25 
Футбол
   >> Футболни прогнози
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема трансфери в NEW MERSY RAZORSнови  
Автор MinDFielD_RaZoRFielD (different place)
Публикувано26.10.06 17:08

странно как така на трансферния пазар се е озовал един опредлено класен играч и никой не го е взел

вживайвайки се в ролята на един от най-добрите мениджъри тук , открил не един и два таланта за играта (ай да не изброявам ) , се почувствах някак длъжен да го взема при нас.

Едно на ръка ,че момчето е ентусиаст и със сигурност е добър в прогнозите.
Второ ,че ние имаме леки проблемчета в отбора , за които няма да се спирам в подробности.....

и така , уведомявам Федералните най-официално, че с оглед подсилването на ударната мощ в състава на NEW MERSEY RAZORS и подготвяйки моето бъдещо пенсиониране в тази омръзнала ми до крайност игра , картотекирам в отбора PowerMax, много по-добре познат на всички ви като Джим Хоуп.

оставам на него да реши с какъв ник ( на български) ще участва в ПМЛ
юзера му е: jim_hope

Този нов трансфер обаче налага и да се разделим с един от досегашните ни играчи.
Това е Балета, с който се разделяме наистина с най-добри чуства и с благодарност за всичко , което е дал на отбора през годините.
Добре стана , че тази раздяла стана някак плавно и очаквано , след като Балета не е играл от сума време за отбора , а и не съм усетил по никакъв начин у него някакво желание да продължи да играе не само в рейзърс , а в ПМЛ като цяло ...

Тук е момента да кажа ,че навярно и аз ще се оттегля в скоро бъдеще , но ще го направя когато се убедя ,че рейзърс могат (да мачкат) и без мен.Сега просто няма кой да ме замести пълноценно на капитанския пост , а аз не искам да бягам от отговорност към отбора.

Споменах някъде ,че подготвям собствена игра на отделен сайт.
До момента съм написал 10 страници правила , очаквам до края на Декември да е готово ВСИЧКО ......
а то не било малко , мамка му:)

това само в аванс ...
сигурен съм ,че много от вас ще се включат ....убеден съм

едно ,че ПМЛ май достигна връхна точка на отегчението при много от нас , второ, защото всеки има нужда от нещо ново понякога ....
трето ,че я замислям много атрактивна
четвърто-ще е индивидуална и пак ще е на прогнози ....
пето- айде, спирам ,че ще стигна до сто и осемдесето ако продължа

Но да се върна към Джим Хоуп .Той е на 16 и е от София, Фен на Арсенал и ЦСКА....
добре дошъл

един въпрос към Федералните.
От коя седмица може да се включи в играта ?

Тема Re: трансфери в NEW MERSY RAZORSнови [re: MinDFielD_RaZoRFielD]  
Автор пeтльo (!Champions!)
Публикувано26.10.06 22:25

как пък я представи, сякаш ти си я измислил сам:)

Тема Успех на всички в НМР :)нови [re: MinDFielD_RaZoRFielD]  
Автор Balleta (Gaucho)
Публикувано27.10.06 02:46

... беше удоволствие за мен да играя през тия две, три години в Рейзърс. Нещо обаче не виждам вече тръпка в тая игра, както и в многото други виртуални игри в Дира, така, че е време други ентусиасти да продължат идеята Рейзърс. Благодаря и на Резо, че ме покани в отбора, преди време и му пожелавам всичко най-добро с отбора на .. РЕЗАЧКИТЕ

GO RAZORS GO

Тема Благодаря за представянето!нови [re: MinDFielD_RaZoRFielD]  
Автор PowerMax (jim hope)
Публикувано27.10.06 14:32

Определено съм доста ентусиазиран да играя и, дано да се представям на висота за новия си отбор New Mersy Razors!
Ника ми във играта ще е:
Джим Хоуп

Резо и да не забравиш като направиш играта да съобщиш сайта!!!

Редактирано от PowerMax на 27.10.06 14:34.

Тема Re: трансфери в NEW MERSY RAZORSнови [re: пeтльo]  
Публикувано27.10.06 16:42

ти , малка кокошка , не си губи времето в джиткане из клубовете , а седни вече и напиши онези скапани 3 подточки от меню "допълнителни екстри" , които имаш да пишеш за играта от 2 седмици

размърдай си малко мързеливия слаботелесен задник,че почвам да се ядосвам вече

ако ги нямам до неделя 17:00 часа ще бъдеш уволнен дисциплинарно, вервай ми!

Тема Re: Благодаря за представянето!нови [re: PowerMax]  
Публикувано27.10.06 16:44

сайта ще го съобщя , като е готов , споко :)

а ти на първо време се научи да изписваш името на новия си отбор правилно

Тема Re: Успех на всички в НМР :)нови [re: Balleta]  
Автор PrettyVa-CUNT-a (Fu - Ga - Zi)
Публикувано27.10.06 20:05

много достойно мнение подобаващо на една истинска резачка

.

иначе приветствие за джим хоуп и пожелание за голмайсторксата титла този сезон (:

Mellow Gold

Автор пeтльo (!Champions!)
Публикувано28.10.06 00:47

от 2 седмици имам да ги пиша?!??! в понеделник ми каза да ги напиша до края на седмицата - готови са от четвъртък. В офиса са от днес по обяд, ае стига мрънка, два часа съм ти оправял запетайките

Автор Tюлeнa... (...максиРЕЗАЧКА)
Публикувано28.10.06 10:20

Извинявам се на Джим за забавянето от моя страна, но сега искам официално да му кажа ДОБРЕ ДОШЪЛ на Рейзърблейд Арина. Дано бързо да създадем това, с което резачките сме най-известни - страхотен колектив. Мачкай, брат!

Автор Forest_fan ()
Публикувано28.10.06 13:07

Добре дошъл на борда, Джими

Надявам се и вярвам, че още от следващия кръг ще покажеш реализаторските си способности! Успех и късмет, братле!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.