Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:03 08.07.25 
Футбол
   >> Футболни прогнози
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема Вратар  
Автор mandor_of_chaos (Man Utd)
Публикувано20.06.05 16:40

Поради заформилата се дискусия за вида на вратарския пост отбора на Мумиите обявява:

Търси се 5ти играч за отбора, който цял сезон ще играе вратар.

Предимства на длъжноста:
- възможност за изява в Б-лига на ПМЛ
- възможност за преценка на 20 блестящи противникови прогнози и избор на 4-те най-вероятни измежду тях
- ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРИВЛЕКАТЕЛНО работно време всяка събота от 14 до 16 часа
- отбора предлага и заплащане: ако играча е от София капитана черпи бира при добро представяне - ако не е следва допълнително уговаряне.

Състав на отбора за следващия сезон:
Мандор - капитан
Караско
Анфийлд Айрън
Баба Тонка (звездно ново попълнение)
Зайо (засега отпада поради несериозност)

Очаквам молбите за кандидатстване в тази тема.

P.S Нека това послужи и като евентуална анкета, чрез която да се провери каква вероятност има за постъпване на "свежа кръв" в отборите при наличие на вратарски пост в този му вид.

Тема Re: [re: mandor_of_chaos]  
Автор PMLeagueМодератор (федерация)
Публикувано20.06.05 16:45

Добре де, на какъв язык да обясня, че във всеки отделен мач вратар може да е различен играч от отбора.

Тема аз да попитам [re: mandor_of_chaos]  
Автор falkenbach (никога роб)
Публикувано20.06.05 18:14

докато бях на село ли фоксес се разпаднаха, че баба ти Тонка отиде при мумиите?

Тема Re: [re: PMLeague]  
Публикувано20.06.05 18:16

не само мумиите слагат постоянен вратар!
и ние така ще направим! в крайна сметка това е най-важния пост!
ако отразява по 1 гол на мач, то отборът ще бъде напред с поне 2-3 места!

Тема Re: [re: falkenbach]  
Публикувано20.06.05 19:05

Аз оставям с впечатлението, че са сметнали участието с постоянен вратар през целия сезон за задължително. Постояният вратар е предимство за всеки добър отбор, но той далеч не е задължителен. Да стане ясно веднъж завинаги.
Ай

Тема Re: [re: PMLeague]  
Публикувано20.06.05 22:01

Съвсем наясно съм, че вратаря не е задължително да бъде един и същ през целия сезон и по тази точка недоразумение няма.

Проблема е, че никой който вече е играл полеви играч не е съгласен да играе вратар даже и за един мач (включително и аз).

Това ни оставя без друг избор освен да обявим конкурс за вратар. Ако имаш някаква идея какво друго да предприема ще се радвам на всеки съвет. Но аз няма да наложа насила на който и да е от отбора да играе вратар даже и за един мач щом не желае.

За мен нормално е да се въведе доброволна система 1 сезон т.е да се даде възможност за избор на всеки отбор - постоянен вратар; различен вратар всеки мач и постоянен вратар, който да е един от полевите играчи. Сигурен съм, че ще има отбори, избрали всеки един от трите варианта. Накрая на сезона ще се види според резултатите и може би след гласуване каква система ще се наложи.

Може например да се направят отбори по 5 полеви играчи, един от които е вратар.(само идея)

Важното според мен е да не се разграничават насила играчите. Вратарския пост е твърде различен от това с което сме свикнали за да се налага насила като отделен пост.
Ако се появят достатъчно кандидати да играят само вратари проблема изчезва.
Именно за това пуснах тази тема - за да се види колко кандидати ще се появят - просто ми е интересно.

Тема Re: аз да попитам [re: falkenbach]  
Публикувано20.06.05 22:07

Положението на Фоксес е неясно. Ясно е само, че баба ти Тонка идва на мястото, което и се пада по право - мумии, гробници, старост, такива неща.

Ние искрено се надяваме, че отбора на Фоксес ще се запази. Макар и без най-силния си играч този сезон.

Публикувано20.06.05 22:18

моите уважения, обаче виждам у теб презрение към вратарския пост все едно като си на него само ще те псуват и ще селят!

Тема Re: Вратар [re: mandor_of_chaos]  
Автор FC_Bayern_Munchen (непознат )
Публикувано21.06.05 00:49

Аз мога да се наема. Стига да сте достатъчно отговорни и амбицирани. Както знаете напускам тоя несериозен отбор на Гангстерите и съм съгласен да играя дори и в Я група. Е аз съм играч от типа на Рой Макай, т.е. бележа много голове, но лесно ще се пригодя към функциите на Оливър Кан. Вече втора година играя в Б групата и знам всеки играч какви прогнози пуска и кой са му успешни. Така че за мен няма да е проблем да спасявам голове. Пък и мога да помагам на голмайсторите, което не е за подценяване( мога да вкарвам дузпи).
Освен това не вярвам друг клуб да ме пойска, защото репутацията ми е доста черна, а цената висока( 16 милиона евро). Но на вас се предлагам като свободен агент, така че няма място за тревоги. Ако сте съгласни пишете.

Редактирано от FC_Bayern_Munchen на 21.06.05 01:01.

Публикувано21.06.05 00:53

Много скептично се отнасяте към този иначе интересен пост.

Моето скромно мнение по въпроса е, че петият играч в даден отбор има по-голям интерес да отбие 4 прогнози на съперника, отколкото да джитне 2 протоколни прогнози като резервен нападател на някой от титулярните постове на своите. Най-малкото чисто математически има тройно по-голям шанс да повлияе на резултата. Доколко е по-атрактивно вече всеки сам си определя за себе си. Аз вярвам, че този специфичен пост ще намери своите фенове, които да го играят с удоволствие, а не по задължение, заради правилата.
Успех в търсенето.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.