Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:11 05.07.25 
Футбол
   >> Футболни прогнози
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Да повдигнем летвата или какво е BL05!нови  
Автор saffin (сгушено коте)
Публикувано09.08.04 15:56

Здравейте приятели,
Докато умните се наумуват – лудите се налудуват :)
За мен е удоволствие да ви представя как ще изглеждат игрите на новото поколение. Става дума разбира се за Beastie League - играта която играе ролята на заека който бяга пред кучетата по гонките - заека който никога не може да бъде достигнат ;))

Линка към действащия сайт го оставям последен, за да ви кажа с няколко думи за какво става въпрос.

Прогнозите си ще давате пак в клуба -> Аз ги копвам набързо чрез Excel и ги мятам в събота следобяд като .js файл на сайта ;) -> Вие може да си гледате класацийки и справки през сайта и да се кефите :))

- поддръжка на автоматично класиране още ПРЕДИ края на мачовете
можете да въвеждате резултатите преди мачовете да са се изиграли и да следите веднага как би изглеждало новото класиране ;)

- поддръжка на viewer на прогнозите на избран от вас играч
по default показва прогнозите на [IZGREV_LAMERZ].
Прогнозите се показват директно в таблицата с мачовете, а непосредствено до тях се показват и точките на играча до момента.

- поддръжка на класиранията по всички първенства + 16 мач
класирането се показва в най-десния фрейм, а последния избран играч от вас е засветен

- viewer за посоката на играча
накъде се насочва в класирането след мачовете до момента
(излиза най в дясно от класирането)

- поддръжка на пълна статистика за прогнозите на играча
примерно може да измъкнете брой познати двойни с 2-ри знак в Германия ...
(за момента няма изведен бутон към тях)

- format to dir.bg
автоматично показване на класирането което е на екрана
във вид удобен за постване в клуба ;))
(Това ще го дооправя като почнем официално)

- extract във форма удобна за Excel
Всички данни на играчите необходими за статистиките.
Това по принцип си е лично за мен, защото сайта обработва резултатите, но от Excela създавам новия файл за сайта (с входните данни за новия кръг)

- пълен списък на участниците с над половин сезон в кой да е сезон +
преглед на резултатите им по сезони

- вечна ранглиста
само дето не е ъпдейтната щото се занимавах със сайта, а трябва да преброя “на ръка”
за броя на твърдите от данните, които Венабили ми изпрати след 23 кръг (при равни точки на играчите)

- допълнителна екстра за бавни комп-три:
По принцип нормален комп пресмята за около 0,5-1 sec класирането, но моя да речем го прави за около 5

понеже класирането става със скрипт, а той не е сравнително бавен (въпреки, че дори съм избегнал цикъл в цикъл) в лайвскора има вграден бутон
,
който служи за забрана на автоматичното класиране докато не си изберете останалите данни (резултати, първенство и играч)
Като нащракате това което ви интересува просто натиснете

за да ви се актуализира отново класирането в дясно.

FREEZЕ замразява САМО КЛАСИРАНЕТО!
На замразено класиране може да променяте резултати, да активирате първенство (макар няма да видите промяната преди да минете в активен режим) и да маркирате играч (ще видите прогнозите му, но няма да се засвети)

Абе с експерименти най-добре ще разберете кое как става

Данните за играчите и прогнозите им са АБСОЛ|ТНО СЛУЧАЙНИ, дори преди малко видях че аз самия съм някъде в дъното :))

Надявам се да имате добър интернет за да ви се зарежда всичко коректно и да не остават празни image полета.
Като цяло мисля че можете да срещнете следните проблеми
- бавен нет
- бавен комп
- точен адрес на сайта ...

а ето го и него:

или в действителност е:

казвам и двата, щото при мен у дома се отваряше по едно време само чрез първия, а в залата която отидох пък се отваряше само през втория ?!?!
Vipera да дойде и да ми обясни що :)

Както и да е... Поне съм доволен, че на него няма нито едно банерче, безплатен е (май за 1 година), а в момента конкуренцията от hit.bg i free-technolink са с коремите нагоре ХЕХЕХХЕхехех!

УТРЕ ПУСКАМ ПОДГРЯВАЩИТЕ КРЪГОВЕ НА БЛ :)
А официалния старт ще е началото на септември :)

Тема правописна грешканови [re: saffin]  
Публикувано09.08.04 16:03

понеже класирането става със скрипт, а той не е сравнително бавен (въпреки, че дори съм избегнал цикъл в цикъл) в лайвскора има вграден бутон

да се чете:

понеже класирането става със скрипт, а той е сравнително бавен (въпреки, че дори съм избегнал цикъл в цикъл) в лайвскора има вграден бутон

Тема Поздравления!нови [re: saffin]  
Автор Diavolo RossoneroМодератор (невинно дяволче)
Публикувано09.08.04 16:06

Добра работа! :)
Само да кажа, че на мен ми се отваря само 2 линк, който си дал, но самите снимки на сайта не ми зареждат... Но нищо де това са дребни кахъри, едно е ясно тази година ще хвърля доста повечко сили в Бийстито!

Тема Поздравления!нови [re: saffin]  
Автор ГpaмOтeн бял тapAляcниk (мисир)
Публикувано09.08.04 16:10

Само не разбрах няма ли всеки да има юзър и парола, с които да влиза да пуска? Или ще се пускат САМО в дира? И другото е, че много бавно се зарежда, защото си го направил с много финтифлюшки и картинки.

А, да - Дяволо, на мен също не ми се отваряха, но аз настоях и се заредиха. И към Сафин - вместо да пишеш отделно за правописната грешка, влез в мнението и го редактирай!

Редактирано от ГpaмOтeн бял тapAляcниk на 09.08.04 16:12.

Тема Отлично, даже много добре...нови [re: saffin]  
Автор 5z (ex laik)
Публикувано09.08.04 16:34

ена забележка обаче:
Шъ мога ли да та замола да махнеш тая кака дет са клати, че ако отворя сайта на работното си место ша ма избият и изволнат Иначе животинките са симпатични

И да не забравя- хиената е от Пазарджик/Osnabrueck

Айде успех на новия сайт!

П.С. Пише се сиМвол

Редактирано от 5z на 09.08.04 16:44.

Тема И още нещо:нови [re: ГpaмOтeн бял тapAляc]  
Публикувано09.08.04 16:43

на мен ми се отваря само вторият линк, и то не всеки път.

И още още неща: пише се "символ";

и по-важното - моля да ме водиш като Goa, а не като ГОА

Редактирано от ГpaмOтeн бял тapAляcниk на 09.08.04 16:47.

Тема Re: Отлично, даже много добре...нови [re: 5z]  
Публикувано09.08.04 16:45

Каква кака?!?

Тема ааа ужааас !нови [re: Diavolo Rossonero]  
Публикувано09.08.04 16:55

как така не искат да се заредят ве?!?

явно не е чак толко добър хостинга :(
дай няколко пъти рефреш по фреймовете и после ще ти се зареждат от темпорарито ;)

че те прогнозите, посоката, точките и навигационните бутони са на картинки!
ако не се отварят какво виждаш въобще

мхм

и все пак сайта не е виновен - просто надскача времето си

Тема Re: Отлично, даже много добре...нови [re: ГpaмOтeн бял тapAляc]  
Автор 5z (ex laik)
Публикувано09.08.04 17:03

на лайвскора има една кака, взета от Duke Nuk'em, верно по бански, ама се клати

И да не се чудите шо не се отваря първия линк- Webserver-а не е конфигуриран да подава index.html като default start page.
Саф, виж дали има такава настройка, като се логнеш.

Тема амиии [re: ГpaмOтeн бял тapAляc]  
Публикувано09.08.04 17:03

опитах но явно е дълго и щеше да ми ореже края на поста...

а онова за символа къде го видя? не държа на правописа, но щеше да е обидно за някой да пусна сайта на латиница

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.