Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 03:34 22.12.24 
Футбол
   >> Футболни прогнози
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема <NMR - ORPHICS><КРИВА НИВА - ARLITO> ...коментаринови  
Автор People Can Fly (astral traveler)
Публикувано26.04.05 11:15

уважаеми въртуални футбалери , уважаема публика на двата мача - реванш за купата на виртуалната шампионска лига, предлагам в тази тема да изразявате своите виждания , очаквания и предпочитания за сблъсъците ....

започват и виртуални залагания в момента ...букмейкър е петльо а залозите вървят във 1ВФ - "една виртуална вафла"

ето съотношението до момента ....

за класиране на финал за купата ..коефициенти :

NEW MERSEY RAZORS - 1.50
THE TRACIAN ORPHICS - 3.50
КРИВА НИВА - 2.00
ARLITO - 2.50

за спечелване на купата :

КРИВА НИВА - 1.80
NEW MERSEY RAZORS - 3.00
ARLITO - 5.00
THE TRACIAN ORPHICS - 10.00

залагай народе ..... чакам Сафин да се включи със статистиките и това какво предвижда свещената таблица за изходите от полуфиналите

като казах Сафин , се сещам за Валките ...
Обръщам се към пичовете от Орфикс и евентуално Крива Нива ако се класират за финала ....
Майна , кажете колко тира с фафли искате за купата , че ни се е отворила добра възможност ако я земем да играем с Валките са суперкупата , а аз тази перспектива за ново мега-дерби не искам да я пропускаме ...разбирате , нали ..ше има теми , ше има коментари ....весело ще е :)))

Две приказки и към рендетата .....
Майна , евентуалните мачове и отиграването им ще ги обсъждаме също в тази тема ....на бележки кооординацията не ни е добра , според досегашния опит .....
Очаквам Орфиците да дублират и триплират яко в тоя реванш и мача няма да е лесен ...стягайте се

аре

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen.

Тема Re: <NMR - ORPHICS><КРИВА НИВА - ARLITO> ...коментаринови [re: People Can Fly]  
Автор vogelfrei (ФЕДерален)
Публикувано26.04.05 15:37

Слагам един мармот със станиола за финал Мотики - Разори и първи голмайстор Резиню :)

Мечо, върни Чорапа!

Тема Re: <NMR - ORPHICS><КРИВА НИВА - ARLITO> ...коментаринови [re: People Can Fly]  
Автор Omni (timalloy)
Публикувано26.04.05 16:59

Коефициентите ме притесняват... нашият за спечелване на купата е по-нисък от тоя за класиране на финал... усещам нещо гнило... букмейкърската мафия ще провали и ПМЛ :( Първо уговорените мачове във В лига, сега и това...

Hunnery 1
Football 2

Тема Re: <NMR - ORPHICS><КРИВА НИВА - ARLITO> ...коментаринови [re: Omni]  
Публикувано26.04.05 17:37

Не си следял тиймнюз - за съдия на мача ви с Арлито е назначен Мейджър Хойцер, известен посетител на българския филиал на "Кингс" - "Халбите" :)

Мечо, върни Чорапа!

Тема Re: <NMR - ORPHICS><КРИВА НИВА - ARLITO> ...коментаринови [re: vogelfrei]  
Автор Omni (timalloy)
Публикувано26.04.05 17:50

Баси... значи ще сме като София Лапат "Сами срещу всички"

Hunnery 1
Football 2

Тема Re: <NMR - ORPHICS><КРИВА НИВА - ARLITO> ...коментаринови [re: Omni]  
Публикувано26.04.05 17:58

Има да избивате за прегрешението на малките ниви по-рано през турнира -)

Мечо, върни Чорапа!

Тема НАСАМ НАРОДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕнови [re: People Can Fly]  
Автор saffin (справедлив)
Публикувано26.04.05 22:12

Резо дава Биртуални Бафли без пари!!!

КЗК и КЗК (да уточна първото е за купата, а второто е за коефицентите ти)

Пиши ме дялов капитал със 200 бири за Арлито - финалист и 250 Бири за нивата - финалист! От там който и да се класира ше гушна 500 при 450 залог или като цяло с оставащите 50 ше почерпя всички с по Биричка

Намалете малко коефицентите бе пичове престарали сте се :))

Колкото до дербито - дано се получи дерби, че помня едни срамни ваши загуби с 0:1 (Д) и 4:0(Г)... Мдааа още ли сънувате острите токчета на kаkа Valka как се забиват в слабините ви ... 3 гола в двата мача не е малко, а вие дори не можахте да я докоснете по дупето :)
На грингос им се размина само с 2 гола... при сходни резултати
I Like This Game :))

Редактирано от saffin на 26.04.05 22:15.

Тема свещената таблица :)нови [re: People Can Fly]  
Автор saffin (справедлив)
Публикувано27.04.05 00:43

вие ме вземате на бъзик, ама брат ми е по-луд :))

колко виртуални вафли ще ми дадете да НЕ ГО ДОВЕДА в ПМЛ
Инак ще има едни квантови ядра, уравнения на Шрьодингер, междуцитозин тифосфатно разтояние в ДНКто на райграса разтящ по стадиона на Месина и т.н. :)) Мейджа ще реве с пълно гърло, че си иска старата непорочна Памела, а тази някакви ба(о)тковци дето не знаят 2 имена на реални футболисти са обезчестили

Тема коментар за избора на МАЧОВЕТЕ !!!нови [re: People Can Fly]  
Автор People Can Fly (astral traveler)
Публикувано27.04.05 01:12

така ....гледам ,че отфиците се престрашиха и след явно дълго умуване ни избраха следните потоци :
Германия - 1
Германия - 1
Белгия
Белгия
Холандия
Италия - А
Италия - А
Норвегия

които разпрделени по постове изглеждат така :

Пост 1
Германия - 1
Германия - 1
Германия - 1
Белгия
Италия - А

Пост 2
Белгия
Белгия
Белгия
Германия - 1
Норвегия

Пост 3
Холандия
Холандия
Италия - А
Германия - 1
Италия - А

Пост 4
Италия - А
Италия - А
Норвегия
Белгия
Холандия

излишно е да споменавам ,че на първи пост ще игаря аз , с което смятам да сложа край на вересиите , които раздаваме в Бундеслигата
.....

избора на немските мачове ще си го направя аз .....
искам да чуя мнението на Итърнал Флейм , Кума Лиса и Балета , които ще попълнят оставащите три поста ....
кой на кой пост желае да играе и с какви евентуално мачове на двойна прогноза ....

ето какво предлагам аз ....за тях в Белгия Екселсиор - Брюж ...няма да споменавам подробно защо , но Брюж са сигурни шампиони и като нищо могат да направят издънка .....на всичкото отгоре често правят грешки точно като гости на Екселсиор ...Мача е неудобен за дублиране или търсене на резил 1:1 , а на Орфиците им трябват голове ....мисля ,че този избор е добър ..
Друго добро мачле за тях ми се вижда ФК Брюксел срещу Лиерс ...домакините са с последен шанс за спасение , Лиерс не се борят за нищо и се предполага,че ще играят без напрежение , което прдполага резултатен мач ....

за Нас в Белгия мисля ,че мача на Стандарт Лиеж срещу Сент Труиден е задължителен ....Лиеж гонят масто в евротурнирите и едва ли ще пропуснат да бият опашкар ..... същото се отнася и за мача на Генк срещу Оостенде ,с тази разлика ,че Оостенде им пари под краката и ще се хвърялт здраво, за да не изпаднат , но Генк е много по-класен отбор и не мисля ,че ще сгреши ...

Все пак ще оставя последния избор на мачове в Белгия на този от вас , който иска да е на пост номер 2

минаваме към трети пост ...Холандия с тройна прогноза и два мача за съответния пост ...

а избора в Холандия съвсеееем не е лесен тоя кръг .....
колябая се между три мача ...Розендал-Аякс , Алкмаар-Грьонинген или Фейенорд-Хееренвеен за нас .....
но по съм склонен да е един от първите два , защото Хееренвеен са в много добра форма напоследък ,а Фейенорд играе доста колебливо през сезона ...
Аякс нямат алтернатива освен победа ако искат да бетонират второто място , даващо виза за ШЛ , а Алкмаар ако иска да запази живи шансовете си за зона ШЛ трябва да бие задължително .....лошо само ,че след отпадането им в УЕФА последва срив и в Ередивизие с 2 поредни загуби като гост .... но сега ми се струва ,че трябва да бият ....

за тях избора също е труден ....мисля си или Ден Бош - Бреда или Витес -Ваалвийк да им дам ....чакам съвет и от вас ...

Отиваме към Италия-Серия А, имаме два мача ...
този с тройна прогноза може да да бъде Парма-Ливорно ....пармалатите не са отбор за серия-Б определено ....а на Ливорно това 7 място мисля ,че им е малко в повече ....мисля ,че с едни прогнози от сорта на 2:1/2:0/1:0 този мач можем да го хванем .....
В другия мач мисля ,че Месина-Сампдория са идеални за хикс !
има още един мач, чиито коефициенти за хикс са паднали жестоко още от днес - сряда полунощ и това е Каляри-Реджина .......

Мисля ,че едно отиграване на италианските мачове от наша страна в следния вид няма да е нереално и неоправдано ....
Месина - Сампдория 0:0/1:1/1:1
Каляри - Реджина 0:0/1:1
ще вкараме най-малко един гол , заклевам се , копеле

избора за тях няма да го коментирам , въпреки ,че съм 99% сигурен в мачовете ....но , да не ги улеснявам много много :))

следва черешката в тортата -НОРВЕГИЯ
за нас мача ще да е Тромсьо -Валеренга , не за друго , ами гледам ,че коефициента за единица пада в няколко елитни букмейкърски къщи и затова ....не знам в каква форма са Розенборг-единствения норвежки тим , който що-годе познавам(х) , затова няма да рискувам с тях ...
за тях допълнително ше мисля ....

айде , вие сте

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen.

Тема Re: коментар за избора на МАЧОВЕТЕ !!!нови [re: People Can Fly]  
Автор Paranoia (driver 8)
Публикувано27.04.05 01:23

бате, вместо да ги пишеш тия теми, аре да се съсредоточим в рамките на отбора за предстоящия мач.. да се фокусираме дето се вика (:
съгласи се, че цялата тази енергия можеше да отиде за една много по благородна цел, а именно благото на отбора... майна, стягай се, казвай какви мачове ще пускаш, дай да спорим, да са пцуваме, да се караме за състава, да се караме за мачовете.. сериозна организация, бате (:

и мачкаме (: !

In Rafa we trust

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.