Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:24 04.07.25 
Футбол
   >> Футболни прогнози
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема VALIANT KNIGHTS - трикратен шампион на ПМЛнови  
Автор PMLeagueМодератор (федерация)
Публикувано23.04.05 23:57

Отборът на "Valiant Knights" написа история в ПМЛ вече като трикратен шампион на ПМЛ. Третата поредна титла стана факт след категорична победа над основния си конкурент. Така късметлии или да "валките" затвърдиха позицията си на основен фактор в първата по рода си виртуална футболна лига и това никой не може да го оспори. На техните съперници остава да дерзаят и да разчитат, че вратарите ще им донесат повече късмет, но на първо време трябва да се научат по-малко да се оплакват от фортуна и повече да играят (това се отнася и за нас :)).

Честито на "рицарите" за титлата и отличната игра в "мача на истината". И специални извинения за попръжните, които отнесоха от нас (в частност от мен) през сезона - но така е, трябва да има заряд иначе играта става съвсем ботщина.

Тема Re: VALIANT KNIGHTS - трикратен шампион на ПМЛнови [re: PMLeague]  
Автор RlCHARD LONG (Space Cowboy)
Публикувано24.04.05 00:30

Вместо да губиш време с тая тема, да беше направил лайвскора, мързелива работа... Иначе честито на сафка и от мен, стана ясно че в тая игра траверсите са с предимство:)))

КУР ЗА ЦС*КА!!! КУР!!!

Тема Re: VALIANT KNIGHTS - трикратен шампион на ПМЛнови [re: PMLeague]  
Автор Paranoia (driver 8)
Публикувано24.04.05 00:31

честито (:
може и да ги хейтвате редовно, но вейлиънт найт са безспорен доминант из виртуалните полета (:

евала, пичове (: !

In Rafa we trust

Тема Паметник за валка!нови [re: PMLeague]  
Автор Roonex (grande mafiosso)
Публикувано24.04.05 00:45

3 години да печелиш шампионска титла....,къде с късмет къде не, не е малко постижение.....трябва да признаем сафка за специалист по ПМЛ и да му дадем най-малко титла доцент....за професор има още хляб да яде

Тема Re: VALIANT KNIGHTS - трикратен шампион на ПМЛ [re: PMLeague]  
Автор vogelfrei (ФЕДерален)
Публикувано24.04.05 01:01

Дам, уви опряхме до този мач, в който "рицарите" бяха във върхова форма, но при това непостоянство и грешки на останалите, си личи, че накрая се оказаха справедливо на върха... Наздраве! ;)

Мечо, върни Чорапа!

Тема БЛАГОДАРИМ на ВСИЧКИнови [re: PMLeague]  
Автор saffin (справедлив)
Публикувано24.04.05 01:05

Които се запишат в темата, дори и след това мнение.

Искам да БЛАГОДАРЯ от ИМЕТО НА ЦЕЛИЯ ОТБОР!
Удоволствието досещате се е изцяло наше :)
За попръжните - няма никакъв проблем. Все пак това е игра, а във всяка игра има емоции :)) а и по принцип другите от отбора се появяват по-рядко, така че попръжните ги запазвам егоистично за себе си

Тук е момента да спомена и за хората, които са допринесли за това което сме в момента: ГОА, Оби Уан, тошето живков, Гама, Нуф, Дъ Найт и ... вероятно забравения от вас - живата енциклопедия по футболна история XmaXbgX (май така се пишеше ужаса за коментаторите)

Спомням си този пич, първите му две реплики в клуба бяха поправки на грешки допуснати от по-стари клубари - касаеха някакви години и резултати :)) Още докато се появи и взе да поправя по-старите

Това с вратарите ще го мислим допълнително,
по принцип сме ЗА, само се надяваме да не се изкриви някак лекотата в играта...

Благодарим на Грингосите за закачките и достойното партниране:)) Доста израснахте като отбор, дубъла явно си казва думата :)
Признавам си, че последните няколко дена малко не бях на себе си, а и бях леко притеснен за мача... и особенно като видях, че Рицаря е пуснал на 4-ти пост и с това ми отне последния шанс да пусна най-ясния ми мач измежду нашите, а именно Катаня 2-1 (даже го цанех за дубъл, ако някой преди мен го пусне)... Верно стана в 90-тата минута но все пак...

Тема Честито, Рицари!!!нови [re: PMLeague]  
Автор oГpoнoм, cин OrpoнoмA (крал ГОндурАса)
Публикувано24.04.05 01:38

Трети сезон подред шампиони на ПМЛ - кой би си го помислил, когато създавахме този отбор с Оби, Тошо и Макс... Във всеки случай - не и аз!!!

Това е наистина невероятно постижение, трудно за осмисляне дори! И имайки предвид, че отборът ми е буквално родно чедо, не мога да не се радвам за него толкова, колкото и за напредъка на сегашния си отбор! Три пъти УРА за РИЦАРИТЕ!!!

Ако успеем да влезем в А група, ще ми е тъжно единствено за това, че ще трябва да се изправя срещу собственото си чедо... но аз казах още при отделянето от него, че един ден евентуално ще си нося кръста

Още веднъж - ЧЕСТИТО, ВЯРВАХ ВЪВ ВАС ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ Наистина - РИЦАРИТЕ се превърнаха в институция, независимо от смяната на поколенията през годините, и каквото и да се случи оттук нататък, този факт няма да се промени... :)))

И малка добавка към думите на Сафин - ЦУП също изигра 2 мача за отбора на Рицарите, ако не се лъжа. Първият беше точно срещу Грийн в най-тежкия за мен момент, когато не можех да играя заради червен картон. Тогава беше и прощъпулникът на ЦУП, който понастоящем е неделима част от отбора на Свободните - както се казва, взех си го в новия отбор като надежден кадър от школата на Рицарите... и най-вече - защото ми е добър приятел.

Паметна вечер! Наистина съм много развълнуван След разочарованията през по-раншните часове на вечерта и временната липса на нет тази новина дойде точно навреме...

Утре треперенето продължава, докато завърши въргалът ни с Гангстерите, но това е друга тема... И накрая отново - РИЦАРИ, ОЛЕ!!!!!!!

Защо се радва този швед?

Тема приятел...нови [re: vogelfrei]  
Публикувано24.04.05 01:43

малко оф топик...

защо мечо е виолетов, а чорапа - зелен!
ако нещо ми намекваш искам да отбележа,
че като напуснах грийн въреки разочарованието си - не съм отмъквал никакви чорапи от съблеканята

Тема Re: приятел... [re: saffin]  
Автор vogelfrei (ФЕДерален)
Публикувано24.04.05 01:47

Чорапа е символът на грингоската мощ и традиция, с него са изковани много успехи - повече подробности: Мейджика ;) Мечо е лилавият шпионин, който отмъква Чорапа -)

Мечо, върни Чорапа!

Тема честито и на вас :)) [re: oГpoнoм, cин Orpoнoм]  
Публикувано24.04.05 01:54

Честито и на вас по-малки (по-млади) братя
Вярваме във вас, любопитното е, че успехите идват точно срещу преките конкуренти и точно по едно и също време :))
Въобще А и Б групата си понаприличваха тоя сезон ;)

Колкото до ЦУП - верно че бе така :) Помня този мач!
Бихме 1-2 с обрат в Италия - головете ги нацъка Оби, а това бе първия ми мач като капитан на рицарите! Ако не се лъжа победния гол падна в късния италиански мач, 90-тата минута, но може и да бъркам с друг гол на Оби в италия...
Ами то дефакто ЦУП има повече официални мачове за нас отколкото ХмаХ :)

А това за догодина - сега предполагам разбираш защо преди година, като бяхме седнали на маса споменах, но не издадох една от основните ни тайни
ЗНАЕХ, че ще се наложи да се изправим скоро срещу ВАС, а това донякъде ще е двубой със смесени чуства (приятно-неприятни)

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.