Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:51 17.07.25 
Футбол
   >> Футболни прогнози
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема С неудоволствие забелязвам...нови  
Автор don_flo (Победител)
Публикувано21.03.05 17:25

...че великия някога отбор на Червените Победители отива твърдо към изпадане във втория ешалон!
Та като все още настоящ голмайстор на А групата на ПМЛ си предлагам услугите за следващия сезон на някой от отборите които ще играят в първия ешалон. Ако такъв не се появи смятам да се отдам на писане на автобиографията ми и почивка през следващия сезон.
Благодаря за вниманието!

.

Тема Срам, срам, срам...нови [re: don_flo]  
Автор AlexBGМодератор (since 25.01.02)
Публикувано21.03.05 18:11

Това сте вие - Ред Винърс и Олреди Дед - за червените отбори. И в частност за ЦСКА, с който се идентифицирате...

И според мен е по-добре да си смените имената - просто е една обида за любимия ни клуб. Той не че е цъфнал и вързал, но все пак...

Не се обиждай, ама това твое изявление звучи малко като оная приказка за кораба и плъховете. Защо не се хванахте навреме - най-вече безобразния несериозник Трипер Хикс (който е досущ огледално копие на един друг безотговорник, а именно Блюфи) - да направите промени, да привикате нови и надъхани играчи. И най-вече друг да поеме отбора, след като стана ясно, че на вас не ви се занимава. Разбери ме правилно - нормално е да не ви се занимава, малцина са тези, които години наред проявяват постоянен адрес към клубовете, към ПМЛ и игрите във Футболни прогнози. Но престъпно (според мен) е, че не направихте каквото и да било, за да промените този заформящ се още в началото на зимата резил.

Това е - вие просто се превърнахте в един резил за червените и сега предполагам, че ще бъдете в устите на сините говеда доста време. И с право...

Язък...

'Айде, със здраве... И наистина - сменете си имената за следващия сезон.

П.С. Ако не сте разбрали - това важи почти с еднаква сила и за Ред Винърс и за Олреди Дед.

...
You got blood on your face
You big disgrace
Kicking your can all over the place
Singing...

Тема Re: С неудоволствие забелязвам...нови [re: don_flo]  
Автор falkenbach (мило, обичам те)
Публикувано21.03.05 18:39

първо треа да се докажеш в останалите мачове!

Тема Re: С неудоволствие забелязвам...нови [re: don_flo]  
Автор Stuart (Donaldson)
Публикувано21.03.05 18:43

Ако желаеш, можеш да се присъединиш към славния ни тим, с който догодина планираме да щурмуваме титлата на иначе толкова престижната В група. Вратите ни са отворени за всеки, който се е отегчил от сивата реалност на А групата и жадува за малко разнообразие.

NO SURRENDER

Тема Re: Срам, срам, срам...нови [re: AlexBG]  
Публикувано21.03.05 18:53

Това за името на отбора си го решава Вайпа... отбора е негов и той решава какво да прави... а това за "безобразния несериозник" абсолютно не е вярно. Точно вайпа и жужи бяха абсолютно сериозни през цялото време! Аз през половината сезон бях в Англия и нямах достъп до и-нет. А през втората половина на сезона ни преследваше доста лош късмет!!! Както може да се види и от последния кръг!
Просто се изказваш неподготвен.

.

Тема Само не разбрах.нови [re: don_flo]  
Автор Beнaбили (4-18)
Публикувано21.03.05 18:54

какъв е проблема, че няма да сте в А група? И Б група си е част от ПМЛ... и там има мачове...
Изпаднали сте, ами добре. Догодина се борите и се връщате... евентуално. Ако не- здраве да е - следващата година пак...
С доста отбори се случи предните сезони, като гледам останаха си стабилни като състави повечето... Не може всички да сме в А група.

Ама ти си решаваш...

Понякога съм толкова добра,
че цялата изтръпвам и боли ме...

Тема Re: Само не разбрах.нови [re: Beнaбили]  
Публикувано21.03.05 18:57

ясно ми е тва... но въпроса е че Б група не е достатъчен стимул за мен.
Аз имам самочувствие на победител и ако няма да се боря за първо място то няма смисъл да участвам изобщо...

Тема Re: Само не разбрах.нови [re: don_flo]  
Автор Beнaбили (4-18)
Публикувано21.03.05 19:00

Ами то и там има първо място.
И оттам може да се борите за купата
Както и да е. Ти си решаваш. Явно си има отбори и отбори...

Понякога съм толкова добра,
че цялата изтръпвам и боли ме...

Тема приятелю мой :)нови [re: don_flo]  
Автор saffin (справедлив)
Публикувано21.03.05 19:28

именно в Б група ще можете спокойно да се борите за първото място

btw: нали знаеш, че сте ни гости следващия кръг - и по добре за вас де, когато ние сме гости много мачкаме :)
надявам се да стане хубаво мачле с много голове - както в доброто старо време когато с теп и Zepчо се борихме за голмайсторския приз

Тема бате , не се излагай бенови [re: don_flo]  
Автор strangelove (Blind Mix)
Публикувано21.03.05 19:39

в Б група адреналина е в пъти повече ...
вярно, няма големи перспективи за "шампионска титла" , но борбата тук е нечовешка !

смехотворно, нелепо и много кофти усещане ще оставите ако след като изпаднете .....се разпаднете .....
напротив ....това би трябвало да ви амбицира да откриете грешките ,да направите силен тим в Б група и да се опитате да вземете "поправителния изпит"

....а тея , още по-нелепи приказки за "действащия голмайстор" ги заключи някъде в килера и не се сещай за тях повече ....
..най-добрия действащ гол-майстор е бил и винаги ще бъде нейно величество ФОРТУНА ....аре да не се заблуждаваме

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.