Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:43 07.07.25 
Футбол
   >> Футболни прогнози
*Кратък преглед

Тема EUROLIGA - 1 ROUND (Класиране)  
Автор FC_Bayern_Munchen (Богослов)
Публикувано31.08.04 03:32

ОБЩО КЛАСИРАНЕ		

No PLAYER 1ROUND
1 spearman 9
1 FC_Bayern_Munchen 9
3 Balleta 8
4 izgrev_lamerz 1
5 saffin -3
6 BlaDe FoX -6
6 the_knight -6
8 mancev -7
9 Diavolo Rossonero-8
10 DON_DIEGO -9
11 Куентин Дъруърд -13
12 eternal flame -16

За това как играха участниците ,статискика и инфо посетете сайта най-отгоре.

Тема Re: EUROLIGA - 1 ROUND (Класиране)нови [re: FC_Bayern_Munchen]  
Автор izgrev_lamerz (от Магадан)
Публикувано31.08.04 09:16

а бе нещо има проблем с линковете за играта...

нот фаунд :)))))

Тема Re: EUROLIGAнови [re: FC_Bayern_Munchen]  
Автор DON_DiEGO (invincible)
Публикувано31.08.04 15:54

да бе - нали още преди ти казах че не ти бачкат линковете и дава като на Изгрева - Нот Фаунд.
Ти при тебе да не ги тестваш локално нещо и да не си ги качил в нета. знам ли ... нещо бъркаш некаде.

п.п.

Иначе яко минуси са това дееба..
тея последните 4 мача дето изобщо не ги играя - писах ги всичките 1:0 - ама не става така- гризнах дръвцето доста от тех.
А не искам да си пълня главата с разни Източно-европейски първенства и да ги следя и тех.
ще видим докъде ще я докарам така.

Тема шитнови [re: DON_DiEGO]  
Публикувано31.08.04 18:51

ще се опитам да оправя набързо нещата.
п.п.Аз ви предопредих ,че тук става дума за голяма тактика.Казах ви ,че ще изгубите много ако напраскате повечето мачове 1:0 или 2:1.ще ви разкрия нещата.НАЙ-ГОЛЯМАТА цел и полза е да познаеш знаците.Само 35% познати знаци ти носи положителен резултат(разбира се ако познатите резултати са горе долу ,колкото сгрешено всичко).След малко ще ви дам линк с вашата игра.ще видите ,че аз и spearman,които имат най-много познати знаци водят в класирането.
Освен това ,какво се оплакваш.Българско първенство не следиш ли.Само то е от Източна Европа.Е чешкото също е трудно,но то израстна доста много в последните години и се включва в повечето големи игри.Гледаи статистика,следи мачовете на отборите и резултатите сами ще си доидат.

Тема ОПИТАЙТЕ ОТ ТУК...нови [re: FC_Bayern_Munchen]  
Публикувано31.08.04 19:39

Надявам се сега да стане...

Тема Re: шитнови [re: FC_Bayern_Munchen]  
Публикувано01.09.04 10:26

- не бях чувал че имаме първенство ...
може би си прав - ще трябва да проуча нещата и да се отнеса по-сериозно към Българския и Източно Европейксия футбол и да навлеза в дебрите му. Да ти кажа дори самата мисъл за това ме въодушевява и изпълва с огромно желание да посветя почти всичкото си време за тези първенства.

"Гледаи статистика,следи мачовете на отборите и резултатите сами ще си дойдат" - ами да, обикновено така става , но това е стандартния начин.

п.п.
междудругото, и тая година се чудя що никои не иска да възобнови играта на Анфиелд от преди 2 сезона некаде - за Европейските Шампиони. Беше си доста приятна, въпреки че аз не можах да се включа, защото дойдох малко по-късно.
Аз приермерно всяка година си връзвам басчета за тоя или оня шампион някъде.
Тая година обаче направихме с един приятел нещо бая големо - Хванахме бас за 25 Шампиона - 23 от Европа+Арж и Браз. (да имам поне малко шанс ;) ) - всеки познат Шампион струва на другия 1л Бира. 25 литра бира не са никак зле

...

Тема Re: сега е OKнови [re: FC_Bayern_Munchen]  
Публикувано01.09.04 10:39

и се вижда всички таблици и статистики.
мдам, харесва ми идеята, но ще продължа да си играя с 16мача

и тая идея и харесва:
[image]http://novinar.org/data/2004-09-01/01060111.jpg [/image]

Тема Интересно.нови [re: DON_DiEGO]  
Публикувано01.09.04 18:36

Доколкото съм запознат с географията само Българското първенство е от ИЗТОЧНА Европа.Чешкото е от ЦЕНТРАЛНА ,а Гръцкото от Южна.За другите мисля ,че няма проблеми.А ти сериозно ли изобщо не поглеждаш нащо първенство???Аз здраво го мразя ,заради корупцията и мач не поглеждам ,но все пак следя резултатите.

п.п. Аз тая игра не я знам.Знаеш ,че съм отскоро тук и не съм я засичал досега.ХАХАХАХА.Тва с бас е много щуро.Аз може да ви бия всички,но няма да се хвана.От толкова много бира ще ми призлее.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.