Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:55 30.11.25 
Футбол
   >> Футболни прогнози
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Сори, до гуша ми дойде!  
Автор Meйджъp™ (бивш човек)
Публикувано04.12.03 14:59

Съжалявам, но мачовете в главната тема мога да ги оправя най-рано довечера. Омръзна ми да се боря с бездарността на обществените помияри ДИР.БГ и БТК!

Оф! Мързи ме да я мисля тази сигнатура...

Тема Re: Сори, до гуша ми дойде! [re: Meйджъp™]  
Автор don_flo (Победител)
Публикувано04.12.03 15:08

КЗБТК ... тва си е...

Автор ГOвиндA (съз-ерц-а-тел)
Публикувано04.12.03 15:25

Точно това обяснявах и аз в темата за ПМЛ - пак беше забил дира и не ми е приел постинга... давайте да се махаме, ако трябва на друг форум да се пренесем...

-----------
...И нека припомня на силните на деня:
Утре също е ден.

Тема Re: Сори, до гуша ми дойде! [re: ГOвиндA]  
Автор Kyмa Лиca (Epic)
Публикувано04.12.03 17:42

ами хора-тия идей за преместването си остават само на хартия-нищо че се обсъждат периодично,но пък за сметка на това много настървено(след всеки диров крах).
ако вие сериозни си ги мислите тия работи-ами кажете го в една обща тема,където сериозно да се обсъди този вариант и да се каже-кой е съгласен,кой крив,кой прав,кой не ще да се мести и прочие...защото дори и цялата тая работа да стане и да бъде по хубаво(от техническа страна)-като половината от пичовете нещат да идват-ше бъде много хубаво,ама ше се окаже,че всъщност много хубавото-не е чак толкова хубаво.
двете най популярни игри(BL и PML)ше се местят на сайт,което вече е решено и е само въпрос на време да се окаже свършен факт.
ами честно-не че съм чел всички теми,ама никъде не съм го видял това официално за обсъждане.където да се обсъждат плюсове и минуси-мнения на гадните консуматори и прочие,защото може и този клуб да не може да съществува-без определени хора-дето са организатори на игрите,ама май не може и да съществува без обикновените юзъри-пускащи по някоя и друга куца прогнозка.
та искам да питам аз-какво става,ако 2/3-рети от юзърите се откажат от ПМЛ заради тоя сайт?...както се отказаха от играта в клуб Ф1,когато тя се премести на самостоятелно място?мисля ReZo(може и да бъркам-за което предварително се извинявам)-беше изказал мнение в някъв псевдо диспут(възникнал като офф-топик в странична тема),че той-както и много други навярно може и да гледат с лошо око на тия изпълнения,защото макар и замислени-като идеи улесняващи юзърите-няма да е чудно-ако не малка част си кажат,че досадното хвърчене от сайт на сайт си е малко досадно.самият той изрази съмнение,че и той може да се откаже заради подобен вид експеременти.
реакция-никаква....

да минем към БЛ-сафин спомена тук-таме,че играта се мести на сайт от следващия(вече настоящ сезон)-като цялостното му държание беше-нещо от сорта:
'ами като искате играете-като не искате-не играите'.
което може да се каже й:
'БЛ е по голяма от играчите си'
нищо-че играчите са БЛ.

п.п.идеята ВСИЧКИ игри да се преместят на САМОСТОЯТЕЛЕН САЙТ-също не е лоша-като начало.пешо ше си е пешо,а не ангелът на смъртта-всичко пак ще бъде автоматизирано-без да се маха лютивата част на клуб 'футболни прогнози'-оплаквания,закани,плюене
по отбори/играчи/треньори/съдии/майки/бащи/чичовци и прочие.
само дето сафин ще каже,че венабили се е мъчила 5 години,6 месеца и 7 дена за да бъде
БЛ сайт,а мейджър ще добави,че в края на крайщата не е чак толкова трудно да отделиш 1 минутка,че да си пуснеш прогнозата и всичко ще бъде по автоматизирано,лесно,удобно,достъпно и галещо око.
и т.н.

аре-аз си излях мъката,а вие процедирайте както виждате нещата

Тема +++ ---нови [re: Kyмa Лиca]  
Автор Valka (knight)
Публикувано04.12.03 18:14

Искам да погледнем от 2-те страни на медала.

Ясно е че като се преместим, навигацията към прогнозите ще отнема време. Това не го отричам. Предполагам тук в клуба ще се пуска тема за новия кръг с мачовете в нея, но непосредствено под мачовете ще има ЛИНК водещ към сайта, където ще си пускате прогнозите.

Почти еднакво ще е да щракнеш тук на "отговори" или на линка към сайта.
Единствена пречка е че там повторно ще ви иска регистрация ...

не знам как е направен входа в сайта, може би трябва директно в index.html да се приемат прогнозите, a в същата страница непосредствено до прогнозите ви да отбелязвате кой сте вие /юзера и паролата/
разбрахме се че ще има и отметка дали прогнозите ви да се виждат от останалите преди 14:00 в събота

Естествено в клуба ТУК си остават закачките и коментарите :))

Хубаво ще е ако след време всички игри се качат на сайтове, а главната тема в клуба представлява КРЪСТОПЪТ където играчите се събират, коментират или просто поемат към някоя игра за да си пуснат прогнозите :))

Трябва да сме независими от дир-а за да бъде по-честна играта /особенно в ПМЛ/

Автор Anuel (Zlatna akula ;))
Публикувано04.12.03 22:09

Абе пич, горе главата - то ние какъв зор си даваме в кенефа всеки ден

"Ако не можем, каквото щем, щем, каквото можем!"

Тема За БЛ и сайта [re: Kyмa Лиca]  
Автор Beнaбили (4-18)
Публикувано05.12.03 00:21

Всеки който иска ще може да си пуска прогнозите за БЛ в Дира така че няма проблем. А аз в понеделник ще ги копирам към базата преди да направя класирането

За ПМЛ - идеята е ПМЛ да се премести на СЪЩИЯ сайт на който ще е и БЛ - за който поне ще е сигурно че не гърми периодично :) И на който и форум ще има някой ден като стигнем дотам - (като имам време най вече) Та идеята е точно да се изнесем натам... ама кога ще стане не знам Бавно и полека ще стане де :)

А някой ден по натам може и всички игри да изнесем... ама някой ден Засега само БЛ. :Следва ПМЛ - поне побработка на прогнози резултати и тн а не да се мъчат всички модератори тук като грешни дяволи вместо да си гледат уикенда...

Така че - никоя игра не е по-голяма от играчите си

Понякога съм толкова добра,
че цялата изтръпвам и боли ме...

Редактирано от Beнaбили на 05.12.03 00:25.

Тема ооо? [re: Beнaбили]  
Автор PMLeague™Модератор (федерация)
Публикувано05.12.03 01:02

"идеята е ПМЛ да се премести на СЪЩИЯ сайт на който ще е и БЛ"

Извинявай, ама аз ли съм назад с информацията или такава идея не е обсъждана???

Тема те този постинг ми се ще [re: Kyмa Лиca]  
Автор PMLeague™Модератор (федерация)
Публикувано05.12.03 01:13

да го коментирам, че има доста верни (и неверни) съждения по важна тема, ама това като остане време :(

Автор ZeppeR (Гоооооо6кЪууууу)
Публикувано05.12.03 01:13

ПИКА МИ СЕ......
АМА МНОГО

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.