|
Тема
|
Valiant Knights: годината започна
|
|
Автор |
speedy GOnzAlez (furious andfast) |
Публикувано | 20.08.03 18:35 |
|
Започна сезонът, започваме и тактическите разбори за играта на отбора. Старите ми съотборници знаят, че след всеки мач търся слабите места и начините за подобряване на играта, а новите тепърва ще го научат, без да се чувстват засегнати. Според мен принос за титлата имат и тези разбори. В новия сезон сме два пъти повече хора и ще бъде двойно по-трудно да се сработим, затова е важно да отбележим всяка подробност, която успеем да видим. Минималните цели на отбора на този етап са класиране в петицата и четвъртфинал за купата.
Ето какво се получи в първия контролен мач, в който въпреки победата с 2:1 над старите съперници Резачките играта не ме зарадва особено.
Нашите мачове бяха:
Арсенал – Евертън 2:1 – гол на тодор живков; добре, просто беше задължителен гол
Шалке – Кьолн 2:1 – пропуск – 2 пъти по 2:0 (сафин и НЮФК); според мен не беше оправдано да дублираме 2:0 – 2:1 беше вероятен резултат (а то замалко да стане и 1:1 – Кьолн драпат със зъби и нокти)
Манчестър Юн – Болтън 4:0 – е, добре, изпускаме го, ама 1:0 и 2:1 не е много в час, и то от фен на Ман Юн :Р
Норич – Родъръм 2:0 – огромен пропуск; двоен мач – едната прогноза задължително е 2:0 и никакъв хикс!
Борусия Д – Мюнхен 1860 3:1 – гол на Оби; много добре!
Рединг – Нотингам 3:0 – тотално моя грешка!
Левски – Видима-Раковски 2:0 – според мен пропуск; май беше грешка, че дадох тоя мач на Оби – той е пристрастен :Р
Килмарнък – Партик 2:1 – също близко до акъла – очакваше се минимална победа на домакина или равен; 0:2 въобще не стоеше на дневен ред – ако търсех подобен резултат, щях да дам Дънди – Дънфърмлин или Абърдийн – Рейнджърс
Така че освен двата гола направихме и 1 стопроцентов и 2-3 по-малки пропуска, което може да ни струва точки в официалните мачове.
Защита:
Лийдс – Нюкясъл 2:2 – нелош избор според мен, макар че можеше да се хване
Байерн – Бохум 2:0 – голям риск, извадихме донякъде късмет, че мачът беше двоен, но пък тоя мач имаше доста възможни изходи
Фулъм – Мидълзбро 3:2 – перфектно
Сток – Уимбълдън 2:1 – Хитио ми отбеляза гол с тоя мач, а тук извадихме отново късмет – изглежда не съм много в час с тия Сток
Байер Л – Хановер 4:0 – много добър избор
Ковънтри – Уолсол 0:0 – добър избор
Литекс – Локомотив Сф 3:1 – вкараха ни гол; за пореден път се убеждавам, че тия отбори за измекяри :Р; беше грешка да избирам тоя мач, обаче много се затрудних, трябваше да си сложа “дербито” Славия – ЦСКА
Абърдийн – Рейнджърс 2:3 – добре
Както се вижда, като цяло нашите мачове са по-познаваеми от техните, но можеше и да не победим при по-лошо стечение на обстоятелствата. Заключението е, че трябва да работим още и в нападение, и в защита, докато станем добре смазана машина.
Тая седмица новите играчи започват тренировъчни мачове с пълна пара. От предварителното представяне ще зависи как ще се разпределяме в първенството, така че искам пълно себеотдаване по всички части на терена :)))
Бързата работа - срам за гоамайстора.
Бързият бийт - изцеление
| |
|
интересното е че във плажния футбол мачовете при ме се повтаряха с тези.
Интересното е че още първите 3 мача които си избрах ги забодох :)
Шалке - Кьолн 2:1
Байерн - Бохум 2:0
Бирмингам - Тотнъм 1:0
тва за мен бяха най ясните мачове,
най-лесен ми се стори Шалке (макар и излязъл най-трудно)
с мача на Байерн бяха отбелязани най-много голове - 9
(чудя се защо си го избрал за тях)
Бирмингам пък го забих и на кенни и на Изгрева :)
(този мач между другото го коментирам)
За Норич - Родъръм също съм съгласен че бе много лесен
(той ми е другия гол срещу кенни, /не падам 2:0 както беше писал някъде;/
дори се чудех дали да не го дам и срещу изгрева,
но за да не дублирам втри мач в двубоите си предпочетох
Ковънтри - Уолсол 0:0 (1:0,2:0)
като стана дума за Ковънтри - това го имаха резачките и според мен е по скоро късмет и ми е трудно да определя дали избора бе добър.
Та те имаха две прогнози по 1:0!!!
един гол в последните минути и ставаше 2:3!!!
Избягвай да коментираш така мачовете след като са завършили :))
за Левски си прав, в Плажния имаше 3 гола от него. Трябваше друг да го прогнозира. 2:0 си е стандартен резултат :))
Колкото до Литекс и Локо според мен това че са ни вкарали гол не значи че избора бе лош. Всичко се случва, а специално и Литекс и Локото са доста непредвидими :)) Просто сега надъха кенни че разбира мачовете, а той и без тва все пуска изненади.
Такъв гол дори е в наша полза - ще започне да се отпуска и заради един такъв гол ще пропусне поне 4-5 гола от стремеж към красота в прогнозите си :)) младите кенийци са с лабилна и леснопредвидима психика :))
всъщност според мен е по-удачно да правим разбор на мачовете на пощата си. ще пратя на Нуфа и Гамма адреса и паролата за нея ;)
Ти се погрижи за другите попълнения.
Освен това като наближи сезона трябва да ъпдейтнем предпочитанията си по потоци ;) нали се сещаш ...
пс:Бах мамоу много кофти с това че мачовете за уикенда излизат в петъчния брой на еврото :(((
| |
|
...започваше от 2:0, само дето така си и свърши
минмимум 4:0 требваше да свърши ама ей на...0:0 свърши
ама гола на Борусия беше перфектен!!!
A Jedi shall not know anger...nor hatred...nor love
| |
|
abe goa za man.utd daje si misleh raven da go dam redovno tia shapshali boltan ni biat na nashia shatadion.tva 4-0 si beshe kasmet
| |
|
в ква форма сте бре - направо фурии. Верно 4:0 е много де, обаче беше твърдо 1 с поне 2 гола разлика.
Бързата работа - срам за гоамайстора.
Бързият бийт - изцеление
| |
|
|
|
|