|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Re: toksoplazmoza
[re: Wildberry]
|
|
Автор | krasita (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.03.03 08:40 |
|
Mnogo ti blagodaria! Ti imala li si podoben problem?
| |
Тема
|
[re: queenmabb]
|
|
Публикувано | 29.03.03 08:46 |
|
Blagodaria za otgowora! Predi da zabremeniia za wtori pyt pieh edin mesec po rano "Zlaten koren". Ima go w bilkowi apteki wyw wid na med. Pomaga za regulirane funkciite na polowite jlezi i predpazwa ot aborti w pyrwite meseci. Opitaj go. Kysmet!!!
| |
Тема
|
[re: krasita]
|
|
Автор | Di (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.03.03 09:35 |
|
Blagodaria mnogo!:-)
Mislia che e mnogo vajno da se podkrepiame vzaimno,tova dosta shte ni pomogne!
Pusnah edin sait s kalendar koito shte ni pomogne po-tochno da izchislim ovulaciata si taka che se nadiavam da pomogne pone na edna ot nas!
http://www.bloodays.com
Uspeh na vsichki momicheta
| |
Тема
|
|
|
Автор | Eco (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.03.03 08:26 |
|
Здравей пак!
Правим опити, но напоследък стана ясно, че имам малък проблем с хормоните, така че се наложи стимулация с Клостил Бегит. Надявам се скоро да се получи.
След аборта дълго време се притеснявах да не би той да се дължи на генетични проблеми и през декември направихме изследвания. Установи се, че гените са ни съвсем в ред :)
Някой от този клуб бе сложил линк към една станица, касаеща кухото яйце. Там освен двете най-често срещани причини - генетични проблеми и вирусни инфекции (разбирай настинка, грип и т.н.) - се посочваше, че макар и много рядко, ниските нива на прогестерон могат да доведат до кухо яйце.
Ти изследвала ли си нивата на хормоните си? Или да си мерила температура?
| |
Тема
|
[re: Eco]
|
|
Автор |
Diuki (непознат) |
Публикувано | 31.03.03 09:20 |
|
Ima6 li predstawa kude to4no e tozi link, kasae6t temata za "kuho jajce"?
| |
Тема
|
[re: Diuki]
|
|
Автор | Eko (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.03.03 21:43 |
|
Не, но някъде запомних текста. Ще проверя утре и ще гледам да го поствам.
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 01.04.03 11:13 |
|
Zdrawei! Az samo hormoni ne sym izsledwala. Primen abortite biaha i kraia na 4 mesec kogato poloda narastwa i natejawa. Predpolagam 4e e triabwalo da me za6iat(serklaj), no nokoi ne mi predloji tozi wariant. Kuhoto iaice se polu4awa do 2-2.5 meseca.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Margo (queen) |
Публикувано | 01.04.03 19:42 |
|
Извинявам се, че сменям темата, но би ли ми казала къде и какви генетични изследвания си правихте? Само кариограма достатъчна ли е, или има и други?
И при кой лекар?
Ще ти бъда страшно благодарна за малко инфо, защото и аз исках да направя ген. изследвания след аборта, но ми казаха, че нямало смисъл
| |
Тема
|
[re: Margo]
|
|
Публикувано | 02.04.03 07:25 |
|
Az gi prawih w Sofia w "Mai4in dom" na 14 etaj, tyrsi docent Kremenski(sl.tel02/9520490. Samo izsledwane na kariotip mi prawiha. Towa se prawi ako ima6 powe4e ot edin abort i e w po -goliam mesec (pri mene be6e w kraia na 4). Kysmet!!!
| |
Тема
|
|
|
Автор | margo (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.04.03 20:37 |
|
Благодаря
Късмет и на теб !
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|