|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
Тема
|
Списък от адреси
|
|
Автор | Aди (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.02.04 10:41 |
|
откъде мога да намеря пълен и (по възможност сравнително поне) актуален списък на e-mail адреси, телефони и въобще всякакви координати на бг медии (печат, тв и радио)?! имате ли представа дали някой поддържа такава база данни и мога ли да я купя?! а пък ако кажете и за какви пари става дума... !
поздрави!!!
| |
Тема
|
Re: Списък от адреси
[re: Aди]
|
|
Автор |
NeonSun (Chrysobеryl) |
Публикувано | 15.02.04 12:55 |
|
Ади, ти изби рибата. Всяка агенция, претендираща за професионализъм, поддържа своя база данни с медии и журналисти по ресори. Никой не би се съгласил да я продаде -- защото така си продава хляба.
--
Shine on~
| |
Тема
|
|
|
Автор | Galia (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.02.04 23:06 |
|
Ади, ти си най–мързеливия ПР, който някога съм срещала!!! Въобще, как ти дойде на ум тази вселенска глупост?!?
Или на кратко казано ТИ СИ ПСЕВДО ПР, по–добре се откажи от това поприще, за да не станеш пак за смях!
| |
Тема
|
Re: Леле
|
|
Автор | Aди (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.02.04 16:26 |
|
колко сте зли... Всъщност аз не съм никакъв ПР и въобще не съм наясно с тънкостите на занаята ви... А като ви гледам какви сте, въобще и не съжалявам.
Питах, защото на една приятелка й хрумна, че може да изпрати съобщение до медиите за една организирана от малка група доброволци доста благородна инициатива.
Успешна работа ви желая! Не предполагах, че сте чак толкова... абе думи нямам.
| |
Тема
|
Re: Леле
|
|
Автор |
NeonSun (Chrysobеryl) |
Публикувано | 21.02.04 15:56 |
|
Не сме зли, просто мразим непрофесионализма и "ураджийството" -- без никакви знания и възможности да тръгнеш да правиш нещо, за което хората учат години наред... Доста глупаво. Лаизмът е превзел тази държава и затова сме на този хал.
Ето ти един безплатен съвет, послушай го:
Ако става дума за благотворителност -- обърнете съм към професионална ПР агенция, представете идеите и целите си и може да я привлечете към каузата безплатно. Подобни проекти се класифицират като "про боно" и не са чудо невиждано. Агенцията печели имидж на социално ангажирана, вие си намирате хора, които знаят какво вършат -- всички са доволни и щастливи.
--
Shine on~
| |
Тема
|
|
|
Автор | дoбpoнaмepeнa (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.02.04 15:49 |
|
ако ми пишеш на alexib@abv.bg, ще намерим базата данни, не се притеснявай
| |
Тема
|
Лошо, лошо.....
[re: NeonSun]
|
|
Автор | Redundency (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.03.04 02:36 |
|
Е аз съм PR, обаче вие сте БАХТИ ЗАДРЪСТЕНЯЦИТЕ!!!!!!!!
| |
Тема
|
Лошо, лошо..............
[re: Galia]
|
|
Автор | PД (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.03.04 02:37 |
|
| |
Тема
|
Lo[o, lo[o............
[re: Galia]
|
|
Автор | redundency (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.03.04 02:37 |
|
| |
|
Пише се Redundancy
--
Shine on~
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
|
|
|