|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Sthg new
|
|
Автор |
Add (surplus) |
Публикувано | 16.07.03 16:34 |
|
Мисля, всички вече знаеме за промените в
Аз обаче смятам да проследя посланията, които ще обяснят тези промени...)
мисля, ще е забавно от ПР гледна точка как се комуникира на high professional level...)))))
surplus
| |
Тема
|
da zapo4nem s tova
[re: Add]
|
|
Автор |
Shanzin (:P) |
Публикувано | 16.07.03 17:25 |
|
15:17ч. България: Николай Василев определи промените в кабинета като “доверие, приемственост и екипност”
| |
Тема
|
Re: da zapo4nem s tova
[re: Shanzin]
|
|
Автор |
Add (surplus) |
Публикувано | 16.07.03 17:38 |
|
....и да продължим с това:
председателят на ДПС Кемал Еюп - Колкото и атаки да има към културният министър Божидар Абрашев, все пак министерството работи и той не пречи на никого...
17:04ч. 16.07.2003г. FOCUS
Премиерът показа, че не е готов да промени политиката си, смята Надежда Михайлова
FOCUS
Премиерът се е поддал на натиск за промените в кабинета, смята Венцислав Димитров
17:36ч. 16.07.2003г. FOCUS
КТ “Подкрепа” посреща с умерен оптимизъм промените в кабинета
......Редактирано от Add на 16.07.03 17:59.
| |
Тема
|
Ти произведе новината на деня! Браво!
|
|
Автор |
RG® (Lifeless Snake®) |
Публикувано | 16.07.03 19:01 |
|
Кемал Еюп - председател???!!!
Ех, къде спи Коритаров! :-)))
Ей тва е силата на ПР.а! :-)
Hannibal ad portas!
| |
Тема
|
Re: Ти произведе новината на деня! Браво!
[re: RG®]
|
|
Автор |
Add (surplus) |
Публикувано | 17.07.03 10:04 |
|
....прав си RG®...))))
ако реша да копирам стила на държавната администрция - мога да се оправдая, че e-net системата ми е изхвърлила ЗАМ., но.....грешката е моя...
та, зам.председателят на ДПС - г-н Еюп.....днес сигурно ще гласува в парламентарна зала промените ...
surplusРедактирано от Add на 17.07.03 10:07.
| |
Тема
|
По-добре да не се копира стилът им!
|
|
Автор |
RG® (Lifeless Snake®) |
Публикувано | 17.07.03 10:35 |
|
Днес ще е любопитно и поведението на мандатоносителите.
Интересно, дали, след вчерашните върхове, могат да покорят нови!
Край няма... :-)
Hannibal ad portas!
| |
|
Винаги има върхове за покоряване. Доволна съм от промените, Симеон направи това, което Костов не намери време да направи - Да уволнява и да променя имиджа на правителството! Пламен Петров има репутацията на корумпиран /дори и да не е такъв, кой си остава "онзи на яхтата"/, той пое целия удар от яхтения скандал. Владимир Атанасов направи такава бъркотия в образувателното министерство, че се съмнявам дали новия министър ще успее да поправи нещата. С Божидар Финков нещата са същите, такива скандали със здравната каса едва ли ще има скоро, но както казах по-горе "винаги има върхове за покоряване".
Искренно се радвам за министър Шулева, тази страшно ерудирана жена си падна на мястото, страхотен професионалист, в социалното министерство направи необходимите промени, изобщо свърши непровторима работа. Браво на нея и на Симеон за решението. А за Василев май и той си е на мястото?! Единственото което ме смущава е назначението на П. Панайотов. Ето това искам да коментираме, къде му е мястото на Панайотов?
| |
|
Говоря за мандатоносителите.
А те са - В. Драганова и Т. Пейков.
Що се отнася до С2 - Add чудесно знае мнението ми.
До толкова, че... e-net системата изхвърли няколко мнения! :-)))
Hannibal ad portas!Редактирано от RG® на 17.07.03 11:11.
| |
|
А аз не говоря за тях и нямам намерение да ги засягам. А и темата започната от Add не е за мандатоносителите само и единствено. той иска да разбере следното:
"Аз обаче смятам да проследя посланията, които ще обяснят тези промени...)
мисля, ще е забавно от ПР гледна точка как се комуникира на high professional level...)))))
P.S. А пък вие с Add отдавна си приказвате в YVOX така че не се и съмнявам, че си познавате мненията за каквото и да било.
Почитания колега!
| |
Тема
|
Re: update_17.07
|
|
Автор |
Add (surplus) |
Публикувано | 17.07.03 12:19 |
|
Да се съсредоточим върху обективната част от темата, а?-RG & Cat &...other PR fans...
Симеон Сакскобургготски: Необходимо е привличане на нови личности в кабинета
09:17ч. 17.07.2003г.
11:31ч. 17.07.2003г.
Промените в кабинета няма да доведат до реални завои в политиката на НДСВ, смята Димитър Ламбовски
10:52ч. 17.07.2003г. FOCUS
Йордан Соколов: Ако кабинетът има толкова големи успехи, защо сменя министъра на икономика
surplus
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|