|
Тема
|
Нощ на музеите и галериите
|
|
Автор |
vens (малко странен) |
Публикувано | 14.05.11 02:45 |
|
Гледам, утре ще има Нощ на музеите и галериите в много градове в Европа, и София сред тях.
Освен това, цитирам, "60 музея и галерии в страната ще са отворени". Ама за Пловдив не пише нищо.
не дава информация за следващото събитие.
Според участват много градове, но не и Пловдив.
От друга страна, в на Министерството на културата се споменават два от пловдивските музеи.
Та, някой има ли представа в крайна сметка утре ще има ли нещо в Пловдив? И ако не - за кога се очаква?
Редактирано от vens на 14.05.11 02:51.
| |
Тема
|
Re: Нощ на музеите и галериите
[re: vens]
|
|
Автор |
пeтльo (weirdo) |
Публикувано | 14.05.11 23:19 |
|
Пловдивската нощ на музеите е уникална по това, че е единствена на самостоятелна дата:) Нашите са през септември, традиционно е 1 нощ, но последната година поради огромния успех ги направиха 2 нощи, не знам тая година как ще е.
Та краткия отговор - септември, гаранция. Тука са най-успешните издания, имаме много повече участващи от по-малките от нас градове, а от София - концентрацията е много по-гъста и за това се получава много по-добре.
| |
Тема
|
[re: пeтльo]
|
|
Автор |
vens (малко странен) |
Публикувано | 15.05.11 00:39 |
|
Аз нямам против и два пъти годишно да има
Жалко, че такива неща като хартиения фестивал или седмицата на дизайна не гостуват и в Пловдив, например по време на някоя такава вечер...
off-topic: то верно клуба позамря, ама и съвсем се забравихме. Оня ден в парка докато се сетя от къде те познавам и отминахте
Thumbs up, ти си знаеш за какво
| |
Тема
|
[re: vens]
|
|
Автор |
пeтльo (weirdo) |
Публикувано | 15.05.11 11:16 |
|
два пъти годишно може да насити публиката и да замре иначе хубавата идея; какъв е тоя хартиен фестивал?
може да пробваме да организираме нещо пак, ветрим пише от дъжд на вятър също, разни други души също може да се появят живот и здраве:)
оф топик: то и аз така, помахах на позната физиономия, чак след това се сетих кой беше ми мерси:))
| |
|
|
|
|