|
Тема
|
Помогнете, моля!
|
|
Автор |
pishmangreek () |
Публикувано | 14.04.11 11:02 |
|
Тъй като не познавам Пловдив, се обръщам за помощ към вас. Интересува ме, кои са елитните ви квартали, с ниско, еднофамилно застрояване и добра инфраструктура. Жаргонно казано - тузарските квартали :))) Много ще ми помогнте! Благодаря ви предварително! :)
| |
|
Първо, клубът е на умиране и много малко са пишещите вече.
Второ, това, което минава за престижни квартали тук (като например Кършияка), е по-скоро инерция в мисленето от предишна слава. Сега са гъсто засторени с кооперацийки и офис-сгради, че чак ми тъмнее, като минавам от там. А широчината на улиците можеш сам/а да си представиш.
В някои близки села има малко по-тузарски къщи, ама малко от тях могат да минат за цели елитни квартали.
| |
|
Просто такива няма - тузарски, иначе има хубави места за живеене, но веки мисли различно.
| |
|
Има два основни тузарски квартала с еднофамилни къщи и подходяща инфраструктура. Освен това, там се ползват облекчения при заплащане на данъците и режийните. Говоря за Столипиново и Шекер махала.
| |
Тема
|
Re: Помогнете, моля!
[re: pishmangreek]
|
|
Автор | Лoko ПД (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.04.11 12:17 |
|
Един съвет - Стойте далеч от Пловдив
| |
|
"Тузарските" места за живеене не са в Пловдив, а в близките до Пловдив села, предимно в подножието на Родопите.
Това е пловдивският Бевърли хилс, ако това те интересува.
Тези селца отстоят от Пловдив на 5-6 до десетина километра и за човек с кола изобщо не е проблем такова разстояние.
"Добрите хора лесно се обичат, магията е да обичаш лошите..."
| |
|
|
|
|