Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:29 04.11.25 
Градове
   >> Пловдив
*Кратък преглед

Тема Филм за Пловдив по NG днес от 14 часанови  
Автор Vetrim (сталкер)
Публикувано03.01.11 12:16

Излъчват филма на National Geographic за Пловдив

03 януари 2011 / News.dir.bg
Днес от 14.15 часа по телевизионния канал National Geographic ще бъде излъчен репортаж за културно-историческите обекти в Пловдив.
Поредицата от филми за града под тепетата бяха заснети по проекта "Провеждане на целогодишна рекламна кампания на дестинация България по водещи паневропейски телевизионни канали", чийто бенефициент е Министерство на икономиката, енергетиката и туризма, съобщава Дарик.

Снимачният екип на телевизионния канал засне продукцията "Metropolitans". Формата на предаването цели представяне на начина на живот в големия град като очарователен микс от античното културно наследство и модерното настояще. Акцентът е върху културно-историческите паметници в Пловдив, с цел популяризиране и утвърждаване на България като атрактивна туристическа дестинация с уникално културно и историческо наследство.

Екипът снима предаването "Metropolitans" в Регионалния археологически музей (РАМ-Пловдив), Регионалния етнографски музей, Античния театър, Римския стадион и Древния форум - "Одеон".

---
нека го видим
добра поличба в началото на годината

.

Ако искаш да си - бъди!

Тема Re: Филм за Пловдив по NG днес от 14 часа [re: Vetrim]  
АвторCaшko (Нерегистриран)
Публикувано03.01.11 14:00

по Евронюз ще е

Тема Re: Филм за Пловдив по NG днес от 14 часанови [re: Caшko]  
Автор Vetrim (сталкер)
Публикувано03.01.11 15:00

Да, разбрах, че не е по NG.

Каква е продължителността на филма?
Дали би могъл да бъде намерен в ТИЦ до пощата?

Доколкото схващам това е втория филм на м-во на икономиката - след "Кода на вечността"...

.

Ако искаш да си - бъди!

Тема Re: Филм за Пловдив по NG днес от 14 часанови [re: Vetrim]  
Автор Asen38 (ентусиаст)
Публикувано06.01.11 16:25

Доволни ли сте от репортажа?

Тема Re: Филм за Пловдив по NG днес от 14 часанови [re: Asen38]  
Авторne (Нерегистриран)
Публикувано06.01.11 23:03

Нещо не ми допадна. Стори ми се, че е нещо късичко. Но дано допринесе поне малко за развитието на региона. Все пак Евронюз е водеща медия и мисля, че доста народ го е гледал, но дали е събудил интереса в тях........

Тема Re: Филм за Пловдив по NG днес от 14 часанови [re: ne]  
Автор e2e (Plovdivian)
Публикувано13.01.11 21:20

никакъв шанс... осем минути и половина филм от начало до край, от които 3 минути и половина някаква пианистка разправя някакви неща...ще ме извинявате, ама във видео затиснато от такива времеви интервали, което е предназначено за реклама, да ми се явява някаква и да си разправя спомените в около 35-40 процента от времето на филма не ми се връзва... лично мнение просто. да не говорим за акцента й. по-добре да го бяха измислили с дублаж. иначе останалото ми хареса.

Чрез нахалство, към прогрес...

Тема Re: Филм за Пловдив по NG днес от 14 часанови [re: e2e]  
Автор Vetrim (сталкер)
Публикувано14.01.11 13:22

Дай некъв линк, да го видим,
че то - само дочухме и четем кой-кво мисли.

.

Ако искаш да си - бъди!

Тема Re: Филм за Пловдив по NG днес от 14 часанови [re: Vetrim]  
Автор e2e (Plovdivian)
Публикувано15.01.11 23:01

- е го е...

Чрез нахалство, към прогрес...

*EDIT
а между другото - намерих случайно и още един, неизяснено от кога -
*ЕДИТ2 - току що видях някои познати, и при условие че се сещам кога изглеждаха така, плюс старата настилка на главната..аз лично го датирам около 99-2000на година.

Редактирано от e2e на 15.01.11 23:17.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.