|
Тема
|
май вече ще имаме зимна пързалка...
|
|
Автор |
Vetrim (сталкер) |
Публикувано | 03.04.10 21:33 |
|
Ако се вярва на приказките, отразени в СМИ, в новия мол, дето ще го откриват в средата на месеца, ще функционира и ледена пързалка.
Дали някой знае ценоразписа, че тийна вкъщи живо се интересува от това.
пп а верно ли е, че там, където предоставят тенис маси под наем цената била 3-4 лв. на час? Това направо ме шокира и предварително ме отказва от надеждите, че мога да се подготвя що-годе преди гостуването ми във Варна през лятото и спарингите ми с племенниците в тяхната Спортна палата (още съм възхитен от условията и духа, които имат там... и дважди по-щастлив, че все пак им натрих носа лани, макар и без подготовка)
.
"Робът се бори за свобода,
свободният - за съвършенство!"
| |
Тема
|
Re: май вече ще имаме зимна пързалка...
[re: Vetrim]
|
|
Автор | conax.vn (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.04.10 13:11 |
|
Ако е (дано не е) като тая дето беше в мол варна, няма да останете очаровани, просто щото не беше от 'лед', а от тефлон(?) и се хлъзга по мудно по нея, пък и.. кефа се губи някак си..
| |
Тема
|
|
|
Автор | дpът мoлaджия (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.04.10 16:24 |
|
на новия мол ще му откриват само карфур в средата на април, нищо друго не му е готово.
| |
|
мда, май си прав.. някаде четох наскоро и бяха споменали за това, няква групичка магазини към началото на лятото и останалото до към есента да се било напълнило.. бла бла
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Бepeзka! () |
Публикувано | 06.04.10 17:29 |
|
Гледам, че в Джобса са пуснали обява за асистент за пързалката. Явно ще я отворят скоро.
| |
Тема
|
[re: Бepeзka!]
|
|
Автор |
Vetrim (сталкер) |
Публикувано | 06.04.10 21:11 |
|
15-ти того