|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
Тема
|
Re: Празнично издание на младежкия клуб в Пловдив
[re: Abygail]
|
|
Автор |
witch777 () |
Публикувано | 18.12.09 21:14 |
|
Акцентът е върху стойностните неща, които са рядко срещани сред младежите - морал, възпитание, почитане на родителите, справяне в конфликтни ситуации, християнски ценности.
бахти скуката.
| |
|
Хубу де, що е нападнахте ся?
Сбирщайн на масови убийци ще го изкрата този младежки клуб.
Иначе че анонса е тъп, тъп е.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Linchpin (откровен) |
Публикувано | 18.12.09 23:16 |
|
Ако си мислиш, че с подобни дивотии ще промениш ценностната система на някой, който е навършил вече 18 години, който току-що е скъсал синджира, някой който живота го иска, някой който живее за мига...то това означава, че си скъсал всякаква връзка с реалността и витаеш някъде в свободното пространство...
И все пак, ако си издействал/а от някъде терен- намери спонсор за малко алкохол, стерео-уредба под наем и някой, който да дрънка на китара- успеха е гарантиран!
| |
Тема
|
|
|
Автор | Paлицa (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.12.09 00:24 |
|
Ами Абигейл всъщност пак ще дойдат младежи, които вярват в християнските ценности, а онези които обичат клубовете и дискотеките пак ще са в клубовете и дискотеките.
Така, че пак се прави едно голямо НИЩО.
Любознателните са си любознателни и нищо не може да ги спре, а хайманите са си хаймани и също си знаят своето.
Не искам да омаловажавам подобни прояви, но просто не виждам ПОЛЕЗЕН СМИСЪЛ от тях. Не ме разбирайте погрешно.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Sargon lll () |
Публикувано | 19.12.09 09:07 |
|
Правилно! Дискотеки, алкохол и т. н. - това е само ненужна увертюра към същественото! Аз съм малко извън студентската възраст, ама ще дойда! Когато е за ебане, не се щадя!
| |
Тема
|
[re: Sargon lll]
|
|
Автор | Paлицa (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.12.09 09:31 |
|
Оле Саргоне взимам те
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
|
|
|