Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:03 30.10.25 
Градове
   >> Пловдив
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Нов трус!!!!нови  
АвторPaлицa (Нерегистриран)
Публикувано27.07.09 11:44

Преди минута.... Около 5-та степен....
Ужасно е

Тема Re: Нов трус!!!!нови [re: Paлицa]  
Автор vens (малко странен)
Публикувано27.07.09 12:19

Ти имаш сеизмограф у вас? И определи степента? Бравос, а аз още гайгеров брояч се назландисвам да си купя

Редактирано от vens на 27.07.09 12:21.

Тема Пак излъгаханови [re: vens]  
Публикувано27.07.09 12:23

Земетресение с магнитуд 3,5 по Рихтер разлюля Пловдив, съобщиха от БАН.
Епицентърът е бил на 17 км югоизточно от Пловдив и на 4 км западно от Асеновград, а трусът е регистриран в 11,40 ч., съобщи Фокус.
Земетресението е било усетено сравнително силно в Пловдив, съобщиха читатели от града, цитирани от Фокус. По думите им - усещането е било като за вертикален трус в продължение на няколко секунди. На много места работници са излезли от сградите си, както и живеещи в жилищните блокове също са слезли пред тях.

3,5 ама друг път!!!
Повече беше...На доста хора са изпадали някои неща от секциите на по-високите етажи, а досега това не се е случвало...

Подигравайте се със сеизмографите... И да ни затрупа, пак ще кажат, че е 3.5

Тема Re: Пак излъгаханови [re: Paлицa]  
Публикувано27.07.09 12:29

По данни на гражданска защита - Пловдив, трусът е бил 4 по скалата на Рихтер, което е по-вероятно!

Автор Бaлkaнcka (Бяла птица)
Публикувано27.07.09 12:36

На страха очите са големи

Радвайте се на често люшкане с малък магнитук, че както сме земетръсна зона и не ни е тресло от бая години хич и не ми се мисли кво може да стане и с тва " перфектно " строителство...

Тема Re: Пак излъгаханови [re: Бaлkaнcka]  
Публикувано27.07.09 12:54

и аз мисля, че на страха очите са бая палачинки. На един му се били разместили някои предмети по рафтовете, ама какво да искаш на 8-я етаж. Друг пък щял направо да изпадне от леглото - и аз паднах. От смях

Ако питаш тях - направо 8 степен си е било...

Раличке, земетресенията все-още са абсолютно непредвидими за нашата наука. И хиляда уреда да си купиш, можеш само да го РЕГИСТРИРАШ, след като стане. Т'ва не ти е като буря, да познаеш по падането на атмосферното налягане. Или по лястовичките

Тема Re: Пак излъгаханови [re: vens]  
Публикувано27.07.09 13:01

Да Венс, много смешно беше.... забавлявай се....

Недай си боже да си болен от рак или да катастрофираш, леле ще умра от смях....

И най-здарвословния живот да водиш, и най-добрия шофьор да си, това са неща, които само се РЕГИСТРИРАТ!

Тема Re: Пак излъгаханови [re: vens]  
Автор Бepeзka! ()
Публикувано27.07.09 13:25

Да ти кажа, аз усетих земетресението на пейка в парка. Все едно, че някой удари пейката. Хукнах към стадиона да проверя дали децата не са изплашени, но се оказа, че нищо не са разбрали малките. Треньорката не им беше казала, макар че тя го е усетила.

Тема Втори труснови [re: Бepeзka!]  
Публикувано27.07.09 13:46

Преди минута втори трус.
По-лек от първия.
Пак се чу гръм.
Краткотраен и вертикален беше.
Дано са затихващи.

Публикувано27.07.09 15:03

Хич не се опитвай да ми внушаваш вина, говорейки ми за катастрофи и рак и т.нат. Първо - нищо не знаеш за мен и нямаш и на идея с кое колко съм навътре.

Второ, умишлено или не - изместваш смисъла на казаното от мен. Знам, че това са похвати от изкуството на спора, ама не ни вземай за балами...

Не се присмивам на някой, 'щото имал страх от земетресения - когато се случва, всеки си изпитва собственият адреналинов шок според житейския си опит, менталната си устойчивост и т.нат.
Ама след като вече всичко е минало, вижда се, че е било леко, няма разрушения и определено няма жертви - тогава да разправяш колко било силно и как си щал да паднеш, си е смешно, признай.

Ако оня наистина е щял да падне ЛЕГНАЛ от леглото - то тогава всички, които са били прави, е трябвало да се навъргалят като пешки от ритната шахматна дъска. Някои хора наистина забравят за логиката и физиката, когато се опитват да правят сензации...
Или когато искат да им съчустват колко страх са брали...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.