|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
Тема
|
Автобус на градския транспорт блъсна 8 автомобила
|
|
Автор | Paлицa (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.12.08 17:45 |
|
По първоначални данни в 13.20 часа на бул. ”6-ти септември”, край Четвъртък пазара в посока бул. ”Руски”, автобус „Мерцедес” на фирма „Хеброс бус” се ударил последователно в няколко коли и микробуси. Рейсът е потрошил и витрина на сграда. Установено е, че 48-годишният шофьор Е.Е. е изпуснал управлението поради отказ на спирачната система.
Регулирането на движението в отсечката на булеварда беше поето от два екипа на сектор „Пътна полиция” за няколко часа, което предизвика големи задръствания. През това време на място пристигнаха и екипи на пожарната.
| |
Тема
|
Re: Автобус на градския транспорт блъсна 8 автомобила
[re: Paлицa]
|
|
Автор | bebidas (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.12.08 17:51 |
|
Дочух, че лично си станала свидетелка на събитието - била си на опашката за дюнери в непосредствена близост :P Много уплаха ти се събра от снощи насам, Раличке, направо не те мисля :)
...Позволявам си да се шегувам, защото се е разминало без жертви. Като наближавах към мястото на катастрофата и отдалеч видях да насипват пясък по пътното платно... сърцето ми се сви :(
| |
Тема
|
Нищо не знаете :)
[re: bebidas]
|
|
Публикувано | 29.12.08 17:58 |
|
На 26 вечерта падна тавана в една чалгатека в Пловдив! Таван А НЕ МАЗИЛКА!!! Ето на това бях свидетелка! Защо не го отразиха? Имаше пострадали с охлузвания!Това е цял таван и персонала е свидетел, но покриха случая....
| |
Тема
|
Re: Нищо не знаете :)
[re: Paлицa]
|
|
Автор | empanadas (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.12.08 18:09 |
|
Да не е имало трус... 69 степен по скалата на Раличка? ;)
| |
|
за кое заведения става дума?
да знам да не ходя повече :)
| |
Тема
|
[re: izgrev_lamerz]
|
|
Публикувано | 29.12.08 18:18 |
|
Не ти трябва да знаеш, там няма билярд
Имаше охрана, полиция, персонал, клиенти, но информация за случая НИКАКВА!!! Всичко се покри! Защо ли????
| |
|
ми да вземат да сложат :)
И без това днеска много падах :)
Кажи де, любопитен съм :)
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 29.12.08 18:28 |
|
Ами и аз днес те попитах нещо, ама нейсе
| |
|
Ми ние възрастните сме така, с тази склероза :)
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 29.12.08 18:39 |
|
И аз те харесвам
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
|
|
|