|
Тема
|
Моля за съдействие - избор на магазин за техника
|
|
Автор |
Bambi* (*Bambina) |
Публикувано | 28.11.08 01:00 |
|
в нашия град.
Преди Коледа ми предстои да купувам сравнително скъп фотоапарат и преносим компютър. Мислех за Техномаркет, но току-що прочетох темата на изпищял потребител в "Черните списъци на фирмите".
Благодаря предварително, майнатауновци!
| |
Тема
|
Re: Моля за съдействие - избор на магазин за техника
[re: Bambi*]
|
|
Автор |
Cтaниcлaв! (Stasi) |
Публикувано | 28.11.08 11:44 |
|
Защо не пробваш в някой онлайн магазин?
Допускам, че там могат да бъдат по-евтини от разните му там Технополиси, Техномаркети и пр.
Наскоро отвориха и нов магазин за техника след Алати и Техномаркет на Пазарджишко шосе. Но там не съм ходил и не знам за какво иде реч...
какво ще купуваш? Пак ли някой Панасоник или този път Сони?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
vens (малко странен) |
Публикувано | 28.11.08 12:33 |
|
Не разчитай на продавачите в тези магазини. Те от прахосмукачки едва разбират, а за по-сложната техника съм се убедил лично в пълната им некомпетентност.
Най-добре се спри на 2-3 модела според ревюта и отзиви в нета - на английски ги има много. И после ги потърси в магазините според цена и гаранция.
Както каза Станислав, в онлайн магазините често е по-евтино. Провери как стои въпроса с издаването на валидна гаранционна карта. В Щатите техниката е още по-евтина, ако имаш кой да ти я донесе, иначе с транспортните разходи става същото. Имай предвид, обаче, че някои нашенски сервизи отказват да признават гаранционни карти, издадени извън България. Пан сервиз със сигурност.
П.П. може да ти е от полза, в часта си за правата на потребителите. Евала им на тази двойка!
| |
Тема
|
Re: Моля за съдействие - избор на магазин за техни
|
|
Автор |
izgrev_lamerz (No Surrender) |
Публикувано | 28.11.08 12:44 |
|
Аз си купих лаптоп и лазерен принтер от Домо (Асеновград).
Останах доста доволен от обслужването и всичко :) Проблеми нямам за сега ;)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
portal (пристрастен) |
Публикувано | 28.11.08 13:05 |
|
Има и магазин реален - адреса на сайта - може да отидеш на място, където ще те и консултират.
За лаптоп - има на много места :) най-добре, според мен, си го купи от компютърна фирма, а не магазин от тип Техно*, аз отскоро съм обратно в града и като разтърсих из нета мернах следната фирма с добри отзиви : , адреса им разбира се го има в сайта , и ако разбира се предлагат марката, която си харесваш.
Revolution, the only solution,
The armed response of an entire nation
System of a Down P.L.U.C.K.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
vens (малко странен) |
Публикувано | 28.11.08 16:56 |
|
От тях си купих лаптоп преди 2 месеца. Втора употреба, но супер запазен, на 1/3 от цената на новите. Можеш и нов да си вземеш, естествено.
Обслужването и компетенцията са на ниво.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Mi6ma6 (непознат
) |
Публикувано | 28.11.08 19:28 |
|
И аз мисля, че за лаптопа е най-добре от компютърна фирма, а аз си купих фотоапарат от Технополис и съм много доволна от обслужването - има двама или трима от тези на фотоапаратите, които са много добри и може да се разчита на тях, но най-добре е да имаш предварителна информация какво търсиш.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
пeтльo (weirdo) |
Публикувано | 28.11.08 21:02 |
|
за фотоапарат - павилиона(зависи какво разбираш под "сравнително скъп", де)
Charades
Pop Skill
| |
|
|
|
|