|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  live salsa party   |  |  | Автор | GDi (i for idiot) |  | Публикувано | 01.11.08 21:57 |  |  | 

който хванал момента хванал, експериментално на живо от бара на хотел Норис, салса парти от 22:00 до... на 01.11.2008.. cam7.i-plovdiv.com

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: live salsa party  [re: GDi] |  |  | Автор | GDi (i for idiot) |  | Публикувано | 02.11.08 11:13 |  |  | 

никак не беше лошо :)
 кратък запис на i-plovdiv.com/today

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: live salsa party  [re: GDi] |  |  | Автор | пeтльo  (weirdo) |  | Публикувано | 02.11.08 12:10 |  |  | 

иначе казано официално приемаш да ни черпиш всичките на клубната среща?

|  |  |  
             |  |  | 

Мълчанието се приема като знак на съгласие, поне аз така съм чувал :)

Петел, ясно ли е къде ще ние мача с Миньоро

|  |  |  
             |  |  | 

нямам против бирата да е от мен, разбира се ако мога да дойда, къде и кога всъщност ще е?

|  |  |  
             |  |  | 

Ми както винаги организация е доста зле ;(

За жалост :(

|  |  |  
             |  |  | 

споко, всичко ще се нареди...винаги се нарежда :>
 иначе - като се разбере че бирата ще е аванта, бая бири може да се съберат :>

"И наистина, който търси, обикновено намира, макар и не винаги точно това, което е търсил."

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: live salsa party  [re: e2e] |  |  | Автор | GDi (i for idiot) |  | Публикувано | 03.11.08 19:56 |  |  | 

ми дайде аз да стана организатор в крайна сметка
 познавам доста собственици, мога да "избацам" добро сепаре на добро място, като се сметне и безплатната бира ( т.е. тази която не е безплатна но аз плащам ) .. кой ще гласува за мен :)

п.с. няма да коментирам тук заведенията чиито места бих препоръчал, би могло да се сметне за реклама (rofl)

Редактирано от GDi на 03.11.08 19:56. 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: live salsa party  [re: GDi] |  |  | Автор | пeтльo  (weirdo) |  | Публикувано | 03.11.08 20:11 |  |  | 

Чакаме предложения

а ако бирата е безплатна мен ме брой с 15 човека

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: live salsa party  [re: пeтльo] |  |  | Автор | GDi (i for idiot) |  | Публикувано | 04.11.08 21:05 |  |  | 

Бара на хотел Норис, петък вечер, с включени танци - неща да се занимавам ако ще ям салати и ще седя на един стол 5 часа.. кой е с мен?

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички) |   | 
 |