Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:17 17.07.25 
Градове
   >> Пловдив
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Ремонт на дисплей на цифров фотоапаратнови  
Автор Vetrim (сталкер)
Публикувано03.11.08 22:37

Майнички,
Преди време, по нещастно стечение на обстоятелствата, се прецака монитора на цифров фотоапарат (притискане на камък към дисплея и съответното му пукване...). Иначе апарата си работи, но не се вижда какво се снима, а и менюто няма как да се използва.
Попитах тук - там, ама никой не знае дали някъде се подменят тези 2,5 инчови дисплейчета.

Почти съм се отчаял, но вчера се сетих, че мога да попитам и тук...
Иначе снимките стават и "на сляпо", ама се губи тръпката.

Та, ако някой нещо се сети - има бележки, да не се обременяват хората тук.

.

"Робът се бори за свобода,
свободният - за съвършенство!"

Тема Re: Ремонт на дисплей на цифров фотоапаратнови [re: Vetrim]  
Автор пeтльoМодератор (weirdo)
Публикувано03.11.08 23:27

Напротив, не се губи тръпката, придобил си нова:)
Освен това най-вероятно си имаш и визьор

Иначе ако не могат да ти помогнат в Технополис, Техномаркет или Фотопавилион, не знам къде. Провери дали имат оторизиран сервиз някъде из България

АвторPaлицa (Нерегистриран)
Публикувано03.11.08 23:28

Никакви бележки! Ами тук да си пишат хората... Моя КАНОН го ремонтираха в София ( в оторизирания за това сервиз), но си оставиха ръцете.... та ако можете и на мене едно съветче...

Просто лазер проникна в обектива му и не правеше никакви снимки, а само някакви петна. След ремонта снима ужасно. Единствените снимки които могат да бъдт направени качествено са през деня
Съвет: Ако ходите на дискотека с лазерни светлини, просто не използвайте фотоапарат!

Тема Re: Ремонт на дисплей на цифров фотоапаратнови [re: Paлицa]  
Автор пeтльoМодератор (weirdo)
Публикувано03.11.08 23:47

аре регистрирай се вече, чакаме те на срещата

Автор vens (малко странен)
Публикувано04.11.08 14:57

Сори, че сега се включвам, ама не нямаше.
Единственият оторизиран представител и сервиз на Canon e Cantek, а те са не само гола вода (както Ралица се е убедила от личен опит), ами и ужасно нагли. На мен ми отказаха да ми признаят Европейска гаранция, издадена в Германия. И за други неща съм им набрал, ама не е сега темата за това...

Вижте

- във форум "Фотография" ги хвалят като много добри и са "вдигнали на крака" много повредени апарати.
Ветриме, аз също имам спукан по същия начин дисплей (резултат от лазене из тесняниците на една пещера) и ми казаха 120 лв общо за ремонта (рез. част + труд). Провери по телефона колко ще ти излезе за твоя модел. От няколко месеца снимам през визьора - по-трудно е, ама взех да свиквам.

Тема Re: Ремонт на дисплей на цифров фотоапаратнови [re: vens]  
Автор *margo* (мама на двама)
Публикувано04.11.08 19:49

Пан-сервиз. С моят НР се справиха отлично. Не всички болежки лекуват, но си струва питането.

Тема Re: Ремонт на дисплей на цифров фотоапаратнови [re: *margo*]  
Публикувано05.11.08 12:31

Пан-сервиз са (или поне бяха допреди 2-3 години) сервиза на Кантек. Бяха единственият оторизиран сервиз на Canon за България. Точно те не ми признаха гаранция, която цяла Европа признава, щото видиш ли, не бил закупен в България фотоапарата

Сега гледам, че има Канон България и не знам те или Кантек са офоциалния представител на Canon.

Автор Krasimirrr (непознат)
Публикувано06.11.08 19:35

Счупен дисплей - много неприятно . Цените им никак не са скромни ...
Опитаи тук:
www.morel-service.com

Автор *margo* (мама на двама)
Публикувано06.11.08 21:17

За Канон нищо не мога да кажа, имам такъв от около година, не ми се е налагало да търся сервиз.
Но с НР се справиха, когато навсякъде другаде отказаха.
а това с гаранциите е много неприятна работа - НР например нямат сервиз в Бг, ако е в гаранция апарата, го сменят за същия, но нов, ако не е в гаранция, ти дават да закупиш същия на преференциални цени, но като върнеш и стария... което в моя случай щеше да изглежда така - връщам апарат на две години и взимам същия модел за 250 лева (модел на три години някъде)... при все, че последният им модел беше общо 440 лева... Та по този повод Пан-сервиз си бяха джакпот за мен - за 40-50 лева ми съживиха "мъртвеца".

Тема Re: Ремонт на дисплей на цифров фотоапаратнови [re: Krasimirrr]  
Публикувано07.11.08 12:24

Морел са нещо като клон на Пан сервиз в Пловдив -

Разчетох се из разни български форуми и се оказа, че Пан сервиз по подразбиране не признават гаранционни карти на продукти, купени извън България. Въпреки, че са оторизиран сервиз на Канон, не признават Canon International Warranty

От Бушона ми искат 120 лв за дисплей+труд. Ще вида Морел какво ще кажат.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.