|  | | 

| 

| 

| Тема |  откриха новия клуб с Ф.. в ТЦ Г..   |  |  | Автор | GDi (i for idiot) |  | Публикувано | 23.10.08 00:55 |  |  | 

не искам да казвам имена за да не би модератора да рече че правя реклама.. всички които не ги интересува да не четат въобще надолу и да не ми правят забележки ако са го прочели защото съм предупредил...

та:

направих си труда да отида да видя какво е това ново заведение, уговорихме с управителите да го снимаме да му видите интериора, разбира се само който иска, никой не държа за ръка върху мишката и не принуждавам да клика

оказа се чалга, не съм особено изненадан, но може и да се лъжа, поне на откриването беше чалга в много дискотечни ремиксирани версии..

не е малък клуба не е и огромен, има малко снимки и малко видео във сайта по-долу, който никой не е длъжен да клика

наздраве

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: откриха новия клуб с Ф.. в ТЦ Г..  [re: GDi] |  |  | Автор | Falange () |  | Публикувано | 23.10.08 10:41 |  |  | 

В интерес на истината добре изглежда. Изглежда като истински найт клуб, а не като няква селско подобие на клуб от шпертплат. Жалко обаче, че е Чалга. Не станаха ли прекалено много чалгатеките в града?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: откриха новия клуб с Ф.. в ТЦ Г..  [re: Falange] |  |  | Автор | GDi (i for idiot) |  | Публикувано | 23.10.08 17:30 |  |  | 

станаха, аз лично се сещам за 9 или дори 10.. 100% фолк клубове

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: откриха новия клуб с Ф.. в ТЦ Г..  [re: GDi] |  |  | Автор | e2e (3d) |  | Публикувано | 23.10.08 17:58 |  |  | 

за тия които все още не са разбрали - това е обновената и възкръстнала версия на бившите Палми :) просто ново място, ново име и въобще нищо общо :)

"И наистина, който търси, обикновено намира, макар и не винаги точно това, което е търсил."

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: откриха новия клуб с Ф.. в ТЦ Г..  [re: GDi] |  |  | Автор | пeтльo  (weirdo) |  | Публикувано | 23.10.08 20:39 |  |  | 

ще се научиш, малко ти требе

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: откриха новия клуб с Ф.. в ТЦ Г..  [re: пeтльo] |  |  | Автор | e2e (3d) |  | Публикувано | 24.10.08 01:28 |  |  | 

ми ти като го подреди така, кво да прави момчето...иска не иска ше се научи :Р

"И наистина, който търси, обикновено намира, макар и не винаги точно това, което е търсил."

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: откриха новия клуб с Ф.. в ТЦ Г..  [re: e2e] |  |  | Автор | GDi (i for idiot) |  | Публикувано | 24.10.08 10:46 |  |  | 

подредил ме бил, ... никога не съм бил разхвърлян и престанете да омазвате темите

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: откриха новия клуб с Ф.. в ТЦ Г..  [re: GDi] |  |  | Автор | пeтльo  (weirdo) |  | Публикувано | 24.10.08 21:01 |  |  | 

няма да ти омазваме темите, спокойно
 просто е достатъчно да се научиш на добро възпитание и спазване на правилата
 пък после ти може да ме научиш да снимам толкова добре

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: откриха новия клуб с Ф.. в ТЦ Г..
[re: GDi] |  |  | Автор | izgrev_lamerz (No Surrender) |  | Публикувано | 26.10.08 03:33 |  |  | 

Мноо яко :)
 Ей сега се прибирам от там :)
 Както някой каза, това заведение се държи от същите хора, които държаха Палмите ;) Даже Ди Джея си е същия :)

Незнам защо ама тази вечер беше пълно с гърци. А един поздрав направо ме изненада, беше адресиран до кмета на Солун?!?!?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: откриха новия клуб с Ф.. в ТЦ Г..  [re: izgrev_lamerz] |  |  | Автор | Paлицa (Нерегистриран) |  | Публикувано | 28.10.08 08:32 |  |  | 

Препоръчвам ти най-хитовия клуб в момента " Бачи"
 Който се намира на бул"Васил Априлов", малко след рестрант "Стадиона". Негови собственици са най-известните бармани в Пловдив, братята Николай и Валентин Диеви

|  |  |  |  

|   | 
 |