Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:16 29.10.25 
Градове
   >> Пловдив
*Кратък преглед

Тема откриха новия клуб с Ф.. в ТЦ Г..нови  
Автор GDi (i for idiot)
Публикувано23.10.08 00:55

не искам да казвам имена за да не би модератора да рече че правя реклама.. всички които не ги интересува да не четат въобще надолу и да не ми правят забележки ако са го прочели защото съм предупредил...

та:

направих си труда да отида да видя какво е това ново заведение, уговорихме с управителите да го снимаме да му видите интериора, разбира се само който иска, никой не държа за ръка върху мишката и не принуждавам да клика

оказа се чалга, не съм особено изненадан, но може и да се лъжа, поне на откриването беше чалга в много дискотечни ремиксирани версии..

не е малък клуба не е и огромен, има малко снимки и малко видео във сайта по-долу, който никой не е длъжен да клика

наздраве

Тема Re: откриха новия клуб с Ф.. в ТЦ Г..нови [re: GDi]  
Автор Falange ()
Публикувано23.10.08 10:41

В интерес на истината добре изглежда. Изглежда като истински найт клуб, а не като няква селско подобие на клуб от шпертплат. Жалко обаче, че е Чалга. Не станаха ли прекалено много чалгатеките в града?

Тема Re: откриха новия клуб с Ф.. в ТЦ Г..нови [re: Falange]  
Автор GDi (i for idiot)
Публикувано23.10.08 17:30

станаха, аз лично се сещам за 9 или дори 10.. 100% фолк клубове

Автор e2e (3d)
Публикувано23.10.08 17:58

за тия които все още не са разбрали - това е обновената и възкръстнала версия на бившите Палми :) просто ново място, ново име и въобще нищо общо :)

"И наистина, който търси, обикновено намира, макар и не винаги точно това, което е търсил."

Автор пeтльoМодератор (weirdo)
Публикувано23.10.08 20:39

ще се научиш, малко ти требе

Тема Re: откриха новия клуб с Ф.. в ТЦ Г.. [re: пeтльo]  
Автор e2e (3d)
Публикувано24.10.08 01:28

ми ти като го подреди така, кво да прави момчето...иска не иска ше се научи :Р

"И наистина, който търси, обикновено намира, макар и не винаги точно това, което е търсил."

Тема Re: откриха новия клуб с Ф.. в ТЦ Г..нови [re: e2e]  
Автор GDi (i for idiot)
Публикувано24.10.08 10:46

подредил ме бил, ... никога не съм бил разхвърлян и престанете да омазвате темите

Автор пeтльoМодератор (weirdo)
Публикувано24.10.08 21:01

няма да ти омазваме темите, спокойно
просто е достатъчно да се научиш на добро възпитание и спазване на правилата
пък после ти може да ме научиш да снимам толкова добре

Автор izgrev_lamerz (No Surrender)
Публикувано26.10.08 03:33

Мноо яко :)
Ей сега се прибирам от там :)
Както някой каза, това заведение се държи от същите хора, които държаха Палмите ;) Даже Ди Джея си е същия :)

Незнам защо ама тази вечер беше пълно с гърци. А един поздрав направо ме изненада, беше адресиран до кмета на Солун?!?!?

Тема Re: откриха новия клуб с Ф.. в ТЦ Г..нови [re: izgrev_lamerz]  
АвторPaлицa (Нерегистриран)
Публикувано28.10.08 08:32

Препоръчвам ти най-хитовия клуб в момента " Бачи"

Който се намира на бул"Васил Априлов", малко след рестрант "Стадиона". Негови собственици са най-известните бармани в Пловдив, братята Николай и Валентин Диеви

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.