Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:48 13.07.25 
Градове
   >> Пловдив
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Няма такива идиоти...нови  
АвторPe6o^ (Нерегистриран)
Публикувано30.05.08 19:21

...Това което стана днес може да се получи само в нашата скапана държава на име Абсурдистан

!!!Можели точно в петък в най-големия трафик,да се правят подобни прояви като рали Хеброс!!!Няма такава идоищина никаде...................
П.С.Някой трябва да бъде наказан за това безумие!!!

Тема Re: Няма такива идиоти...нови [re: Pe6o^]  
Автор Mpakorop (крайнодесен)
Публикувано30.05.08 21:31

Яко задръстване беше, досега в Пловдив в такова не бях карал. Пълно малоумие всъщност, напълно съм съгласен с теб. Добре че заредих тая сутрин, иначе като нищо щеше да ми свърши горивото.

Сакар планина - перлата на Тракия

Тема Re: Няма такива идиоти... [re: Pe6o^]  
Автор Boдeндyx® (Народен будител)
Публикувано31.05.08 17:57

Тцъ тцъ тцъ - всичкото комплексар се качило на колата, пък после рали "Хеброс" му виновно... Докато Ганю Балкански не се отучи да ходи на 100-200 м. за цигари с колата, или да пътува сам до работата си с колата - така ще е...

Тема Re: Няма такива идиоти...нови [re: Boдeндyx®]  
АвторPaлицa (Нерегистриран)
Публикувано31.05.08 21:21

А бе на крива ракета космоса й пречи!

Да ви изтипосам ли как минавате НА ЧЕРВЕНО??? Това всяка божа сутрин!!!!
За пешеходците има да пресекат 2 платна с по 3 ленти за 15 секунди? Извинявайте, но и на прибежки едвам успявам да пресека. За колите предимството е 60 секунди, съотношение 1:4

Да ви изпратя ли снимки как вървя по пътното платно, защото колите са на тротоарите и на самата лента до тротоара, т.е. на два реда! Аз къде да вървя?

Едно рали "Хеброс" веднъж в годината неможете да изтраете.
Къде ви е съпричастността с участниците в ралито?

Аз живея до един голям стадион. Представяте ли си като има мачове какъв шум е, да не говорим за боклуците след това.... Но, знам, че има хиляди хора обожаващи този спорт и трябва да имаме търпение!

Да наричаме идиоти хора, които са отдадени на спорта си е безумие.
Ония пък и той за един литър бензин, че щял да изгори и мрънка... Ми и гума може да се спука, що й слагаш гуми

Тема Re: Няма такива идиоти...нови [re: Paлицa]  
Автор пeтльoМодератор (weirdo)
Публикувано01.06.08 11:50

в горичката на Лаута ли живееш? май съм те виждал

пет минути остроумие

Тема Re: Няма такива идиоти...нови [re: Pe6o^]  
Автор Cтaниcлaв! (Ачмонек)
Публикувано01.06.08 14:04

И кога според теб трябва да се провежда ралито?
Може би вторник, сряда и четвъртък?

Нали това е целта... Ако ще се затруднява нещо, то да е в края на седмицата, когато пътуванията по работа са сведени до минимум.

Не разбирам как за всяко нещо може да се мрънка... Рали Хеброс, проявите по центъра. Наистина не го приемам за нормално..

А колегата с малкото гориво - да се отучи да кара на резерва

Тема Re: Няма такива идиоти...нови [re: Cтaниcлaв!]  
Авторkimchi (Нерегистриран)
Публикувано01.06.08 15:27

Лично аз видях 2 (две) линейки с включени светлини, затлачени по улиците, докато пътувах по работа. Видях и много изнервени хора. А ралито не го видях. Много ми е интересно обаче какво ще каже комитата по въпроса.

Тема е и?нови [re: kimchi]  
Автор Cтaниcлaв! (Ачмонек)
Публикувано01.06.08 16:45

"Затлачени" линейки може да срещнеш по всяко време. За това далеч не е необходимо да се провежда рали или да има някакво друго подобно мероприятие.
Изнервените хора са също ежедневие. Принципно от малко палим и тогава започваме да правим глупости

Според мен няма нищо ненормално. Просто като всеки път трябва да си намерим виновник.

Тема Re: е и?нови [re: Cтaниcлaв!]  
Автор Alykard ()
Публикувано01.06.08 17:00

явно не си бил на пътя във въпросния ден,щом толкова спокойно приемаш нещата

Тема Re: е и?нови [re: Cтaниcлaв!]  
Авторbibimbap (Нерегистриран)
Публикувано01.06.08 17:15

Съгласен съм с теб - това са ежедневни неща. Както пребитите и ограбени старци, изнасилените деца, умрелите от глад... няма нищо ненормално.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.