|
Тема
|
Поредната идиотщина....
|
|
Автор | Pe6o^ (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.04.08 13:37 |
|
....Затварянето на левия завой на бул."Цар Борис III" към "Цанко Дюстабанов"!!!!!!!
П.С.Май надеждата Пловдив да има свястна управа угасна!!!
| |
Тема
|
Re: Поредната идиотщина....
[re: Pe6o^]
|
|
Автор | Pe6o^ (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.04.08 13:46 |
|
Само ще добавя,че Пловдив е с най-лошото регулиране на движението в България!!!
П.С.А всичко може да се реши толкова лесно с поставянето на секции за левия завой!!!
| |
Тема
|
[re: Pe6o^]
|
|
Автор |
e2e (3d) |
Публикувано | 30.04.08 16:48 |
|
това пък кога го решиха ?! нищо не съм забелязал последните няколко дни...знак ли са сложили ?!
"И наистина, който търси, обикновено намира, макар и не винаги точно това, което е търсил."
| |
Тема
|
[re: e2e]
|
|
Автор |
Fallen_Angel (St.Lucifer) |
Публикувано | 30.04.08 16:53 |
|
Днес по обед.
Аз пък не съм съгласен, че това е идиотщина. Обратния завой е на около 300 метра след Патологична. Този отвратителен ляв завой там създаваше единствено задръстване. И с отделна секция, и без нея - това е.
| |
Тема
|
[re: Fallen_Angel]
|
|
Автор |
747 (Само Ботев-Пд!) |
Публикувано | 01.05.08 22:24 |
|
подкрепям те! това, според мен, беше една от най-големите идиотщини навремето - хората правят скоростни отсечки и безпресечни булеварди, за да намалят задръстванията, ние - един булевард като хората имахме, и го нацвъкахме със светофари през 20 метра...
Мъжете знаем защо!
| |
Тема
|
[re: 747]
|
|
Автор | User (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.05.08 01:26 |
|
Всичко може да се реши в пловдив с правилно управление. Неможе Вичо Кузов да отговаря за такава задача която не му отговаря на умствения багаж. Ако искат да се направи нещо със задръстванията трябва да извикат специална чуждестранна фирма която да изготви цял проект за града. Много улици биха могли да станат еднопосочни и с това да се реши проблема.
| |
Тема
|
[re: User]
|
|
Автор | Plamena (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.05.08 19:25 |
|
За последен път Пловдив е имал добра управа с грижа за града преди 50 години.
| |
|
|
|
|