Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:54 06.07.25 
Градове
   >> Пловдив
*Кратък преглед

Тема Поредната идиотщина....нови  
АвторPe6o^ (Нерегистриран)
Публикувано30.04.08 13:37

....Затварянето на левия завой на бул."Цар Борис III" към "Цанко Дюстабанов"

!!!!!!!
П.С.Май надеждата Пловдив да има свястна управа угасна!!!

Тема Re: Поредната идиотщина....нови [re: Pe6o^]  
АвторPe6o^ (Нерегистриран)
Публикувано30.04.08 13:46

Само ще добавя,че Пловдив е с най-лошото регулиране на движението в България!!!
П.С.А всичко може да се реши толкова лесно с поставянето на секции за левия завой

!!!

Тема Re: Поредната идиотщина....нови [re: Pe6o^]  
Автор e2e (3d)
Публикувано30.04.08 16:48

това пък кога го решиха ?! нищо не съм забелязал последните няколко дни...знак ли са сложили ?!

"И наистина, който търси, обикновено намира, макар и не винаги точно това, което е търсил."

Тема Re: Поредната идиотщина.... [re: e2e]  
Автор Fallen_AngelМодератор (St.Lucifer)
Публикувано30.04.08 16:53

Днес по обед.

Аз пък не съм съгласен, че това е идиотщина. Обратния завой е на около 300 метра след Патологична. Този отвратителен ляв завой там създаваше единствено задръстване. И с отделна секция, и без нея - това е.

Тема Re: Поредната идиотщина....нови [re: Fallen_Angel]  
Автор 747 (Само Ботев-Пд!)
Публикувано01.05.08 22:24

подкрепям те! това, според мен, беше една от най-големите идиотщини навремето - хората правят скоростни отсечки и безпресечни булеварди, за да намалят задръстванията, ние - един булевард като хората имахме, и го нацвъкахме със светофари през 20 метра...

Мъжете знаем защо!

Тема Re: Поредната идиотщина....нови [re: 747]  
АвторUser (Нерегистриран)
Публикувано21.05.08 01:26

Всичко може да се реши в пловдив с правилно управление. Неможе Вичо Кузов да отговаря за такава задача която не му отговаря на умствения багаж. Ако искат да се направи нещо със задръстванията трябва да извикат специална чуждестранна фирма която да изготви цял проект за града. Много улици биха могли да станат еднопосочни и с това да се реши проблема.

Тема Re: Поредната идиотщина....нови [re: User]  
АвторPlamena (Нерегистриран)
Публикувано21.05.08 19:25

За последен път Пловдив е имал добра управа с грижа за града преди 50 години.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.