|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема
|
Допълнителна работа
|
|
Автор |
Vetrim (сталкер) |
Публикувано | 22.01.08 10:32 |
|
Приятели,
предполагам, както и на повечето от вас, финансите не достигат за покриване дори на основните нужди на домакинството от основния трудов договор.
Та питането ми е: знаете ли къде и по колко дават за допълнителна работа в Пловдив?
Явно ще трябва да се потруди и допълнително човек, за да осигури поне минимален стандарт...
пп1 засега съм насочил вниманието си към нощни охранителни дежурства, но проверявам и за други възможности
пп2 имам доста "кетапи" за образования и специалности, на които не държа особено, но понякога вършат работа
-
Вулканът не търпи тинята!
| |
Тема
|
Re: Допълнителна работа
[re: Vetrim]
|
|
Автор | kimchi (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.01.08 11:30 |
|
Бъди по-конкретен, изброй знанията и уменията си.
| |
Тема
|
[re: kimchi]
|
|
Автор | Milenskiq_ (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.01.08 11:38 |
|
В момента има голям избор от допълнителна работа,но наистина е добре да кажеш горе-долу в коя област искаш!!!
П.С.Имам нещо в предвин!!!
| |
Тема
|
[re: Milenskiq_]
|
|
Автор | Vetrim (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.01.08 11:56 |
|
електротехника
педагогика
организатор/управление
дърводелство /ниво калфа/
леяр /4ти разряд/
охрана на личността и обекти /курс НСА/
нискоквалифицирана работа /чистене, обща и др/
работя с ръчни ел инструменти, вкл. шлайф, заваръчен апарат и др.
строителство /бетон, зидаро-мазач, шпакловка/
пп че тук, където съм едва се трае...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
vens (малко странен) |
Публикувано | 22.01.08 12:27 |
|
За съжаление не мога да ти помогна с инфо, ама мислил ли си за варианта нова работа на по-висока заплата? С тия умения, които си изброил - най-малкото в строителството, а?
| |
Тема
|
[re: vens]
|
|
Автор |
Vetrim (сталкер) |
Публикувано | 22.01.08 13:16 |
|
Защо не, но нямам опит - само съм наливал основи на нови сгради /стъпки/ и съм участвал в изливането на плочи. Не смятам, че строителството е силната ми страна...
| |
Тема
|
|
|
Автор | Milenskiq_ (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.01.08 13:54 |
|
Имам един познат,който се занимава с ремонт на Асансьори и търси помошник!Заплатата е 750лв. и мога да говоря с него дали търси още човек за тази работа!
П.С.Ако каже че има нужда ще ти оставя номераси да се разберем!!!
| |
|
жалка държава наистина,щом толкова интелигентен човек като теб има проблеми с издръжката
в Марица постоянно има обяви на разни агенции,които търсят ел.техници за западна европа,чехия,германия основно,ако ти се ходи в чужбина може там да се пробваш,трудовите договори са за около година,доколкото съм запознат,пък може и да видиш обявите за софия в джобс.бг със сигурност там ще има нещо добре заплатено за човек с твойте възможности
<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от Alykard на 22.01.08 14:46.</EM></FONT></P>Редактирано от Alykard на 22.01.08 14:51.
| |
|
Благодаря! Може и да се наложи да излезна в чужбина, а ако остана тук, сигурно ще гледам да съм на 2 места, за да "вържа" двата края, щото 3 човека на една средна заплата, неактулизирана от 5-6 години, не може да се кара дълго... Човек потъва, потъва, а дъното не се вижда. А не мога да си позволя за си продам дома. Надявам се на джакпота, ама 5 милиона се борим за него...
-
| |
|
Благодаря. Нищо не отказвам - ако наистина му трябва помощник, насреща съм.
-
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
|
|
|