Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:01 13.07.25 
Градове
   >> Пловдив
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Земетресениенови  
АвторPaлицa (Нерегистриран)
Публикувано11.12.07 22:38

Земетресение е имало в 19:15 тази вечер в Първомай . След няколко месеца се навършват 80г. от опостошителните земетресения в Пловдивско. Дали скоро няма да се случи непоправимото и тези строежи....

Тема Re: Земетресениенови [re: Paлицa]  
Автор slan4ogled (узрял)
Публикувано12.12.07 10:48

Да не бъдем толкова черногледи!

Welcome to the real world!

Тема Re: Земетресениенови [re: slan4ogled]  
Публикувано13.12.07 12:05

ИЗвинявайте, ама аз не съм пускала темата за земетресението. Не съм толкова умна! Руса съм все пак!
Така, че кретенчето дето пише от моя ник скоро наистина ще го настигне заметресение от 8-ма степен и ще се чуди откъде му е дошло.

Автор Бepeзka! ()
Публикувано13.12.07 12:30

Затова вземи се регистрирай и никой няма да ти ползва ника.

АвторDemon (Нерегистриран)
Публикувано16.12.07 16:24

Не съм усетил никакво земетресение.Ако е имало аз ги усещам вътрешно

Публикувано16.12.07 17:50

Допускаш ли, че "кретенчето" не пише от "твоя" ник, а от свое име? Или си въобразяваш, че само ти се казваш Ралица и правата върху името ти принадлежат?

Автор пeтльoМодератор (weirdo)
Публикувано16.12.07 17:53

три ралици в една тема? ей сега стана купона:)

...
You say, "How are you?" "Good luck"
But you don't mean it

Тема Re: Въпроса не е дали, а КОГА?нови [re: Paлицa]  
Автор Vetrim (сталкер)
Публикувано16.12.07 19:38

Всеки що-годе запознат със сеизмологията знае за сериозните притеснения на работещите в тази област относно много вероятното повторение не само на Чирпанското, но и на други подобни.

За успокоение, предполагам, че нормите, по които се строи са взели предвид поне 8-ма по Рихтер!... иначе просто не ми се мисли какво ще стане при проблемите с природата в периода 2020 - 2025та... (справка - Слава Севрюкова)

Един куриозен случай: архитеткт е в сръбски затвор, понеже им се видяло, че е преразходвал средсва при строежа на гарата и още някаква постройка в Сараево. Минало голямото земетресение и само неговите 2 сгради останали непокътнати. Освободили го...

Но при норма на печалба прибл. 300 - 400% в сектора, няма как да е спокоен човек.

-

Вулканът не търпи тинята!

Тема Re: Въпроса не е дали, а КОГА? [re: Vetrim]  
АвторOт Cтapa 3aropa (Нерегистриран)
Публикувано16.12.07 22:33

Всичко ще падне един ден ако се случи нещо. В БГ се строи свръх некачествено и то не като изпълнение, а още на проект е слабо. Слагат се малко колони трегери и т.н. Тънко желязо и шупливо. Панелите пък да не говорим. Изискванията в момента са за 6та степен за жил. строит., но и те не се спазват. В БГ е вероятна 9-та, като се има в предвид, че между 6 и 7 е по-голяма разликата в магнитуда от колкото между 1 и 6, защото е логаритмична системата ви иде да издивеете направо. Тъжна работа...

Тема Re: Въпроса не е дали, а КОГА?нови [re: Oт Cтapa 3aropa]  
АвторPAЛИЦA (Нерегистриран)
Публикувано16.12.07 23:48

Земетресенията през 1928 г са били 2 ,но понеже първото е било до Чирпан , а второто още по близо / и по силно/ до Пловдив ги таксуват днес като едно .Аз съм против строежът високи сгради в Пловдив и за застрояване околностите на града с ниско строителство.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.