|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
ще дадем ли Пловдив
|
|
| Автор |
HolyHell (White) |
| Публикувано | 07.09.07 08:31 |
|
|
под аренда?
ще ме накарат да гласувам /въпреки, че не искам/, само и само да е срещу Гергов...
не се ли нагуши достатъчно тоя дембел?
| |
|
Тема
|
Re: ще дадем ли Пловдив
[re: HolyHell]
|
|
| Автор | фaлaнre (Нерегистриран) |
| Публикувано | 07.09.07 09:56 |
|
|
Сега се изявява като "СпасителЯТ на Пловдив", и че без него града щял да рухне. Какво нахалство и безоочие
| |
|
|
|
го гледах, щях да повърна, когато каза, че Пловдив бил беден град, с бедни хора и бедна община. май като хвалба го каза, че той колко е изцоцал от града ... да му приседне дано.
| |
|
|
|
Бедна община? Е той не само с пловдивчани се е изгаврил ами с цяла България! - Публична тайна е, че държавата отпуска допълнителни средства за Пловдив... А къде ли отиват?
| |
|
Тема
|
Re: по bTV
[re: Пaвчyko]
|
|
| Автор |
747 (Само Ботев-Пд!) |
| Публикувано | 07.09.07 12:39 |
|
|
как къде?! при народа!!! от къде, мислиш, има пари за изрядния ни и комфортен градски транспорт, за гладките ни като стъкло улици, за приветливите, усмихнати сгради...?
дядо ми навремето е бил кмет на едно пловдивско село - още (къде с почит, къде - повече с насмешка) разказват старите хора, че къщата ни стои неизмазана, `щото си занесъл собствения цимент, за да се доизмаже детската градина... то - и сега е така (почти) - що детски градини и прогимназии си изпонастроиха градските бащици по Марково и що цимент пренасочиха натам...
Мъжете знаем защо!
| |
|
Тема
|
Re: по bTV
[re: 747]
|
|
| Автор | 111 (Нерегистриран) |
| Публикувано | 07.09.07 13:10 |
|
|
Аз живея в район Тракия и съм свидетел на това колко усилия положи настоящия кмет. Считам, че е мерзост това, в което се опитват да го обвинят. Аз бих гласувала за него , първо за да намалим до минимум шансовете на останалите кандидати, като считам, че който и от тях да спечели ще ни изтреля от 8 място още по-надолу.
| |
|
|
|
пловдив беден мдааа )) ми истината е казал човека а си строи екоселище Той мисли и за нас селяните ама ся
Редактирано от пeтльo на 07.09.07 17:52.
| |
|
Тема
|
[re: HolyHell]
|
|
| Автор |
пeтльo (weirdo) |
| Публикувано | 07.09.07 17:55 |
|
|
все още се чудя дали да оставям или да трия всякакви политически агитации, но с оглед факта, че тука я ги прочетат 20 човека я не, ще седят, стига да са в разумни граници
иначе нямам особено добро мнение за хора, които смятат, че негласуването е някаква висша форма на проява на любов към родината, щото разбираш ли, всичките са едни дол дренки и т.н. някой хора си търсят причина да не излезнат в неделя за 5-10 минути
...
Ний сме народа за чест и свобода,
за мила рода, който знай да мре.
| |
|
Тема
|
[re: пeтльo]
|
|
| Автор |
Alykard (новак) |
| Публикувано | 07.09.07 19:54 |
|
|
Не мисля,че това е точно агитация,иначе няма значение какво дрънка Гергов,каквато и програма да пише,докато София=Държавата всичко ,Пловдив по-напред няма да мръдне
| |
|
Тема
|
[re: Alykard]
|
|
| Автор |
пeтльo (weirdo) |
| Публикувано | 07.09.07 20:43 |
|
|
кур за тодор петков в тоя ред на мисли
...
Ний сме народа за чест и свобода,
за мила рода, който знай да мре.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|