|
Тема
|
Добър психиатър в Пловдив
|
|
Автор | Люcи (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.01.07 16:26 |
|
Здравейте на всички, много ми е нужно да намеря добър детски психиатър в Пловдив. Благодаря за съдействието
| |
Тема
|
Re: Добър психиатър в Пловдив
[re: Люcи]
|
|
Автор | Pirks (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.01.07 19:24 |
|
Горещо препоръчвам д-р Валя Майсторова.
Може да бъде открита на няколко места:в съответните указатели,а също в Центъра за психично здравер който е близо до военна болница.
Успех!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
пeтльo (!Champions!) |
Публикувано | 12.01.07 21:38 |
|
личното ми мнение е, че в Пловдив няма достатъчно добър психиатър... за мен
| |
Тема
|
[re: пeтльo]
|
|
Автор | p2 (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.01.07 21:47 |
|
Зависи за какво става дума - за помощ: детски комлекси, проблеми със съня и храненето може да потърсите доц. д-р Надежда Маджирова, търся все още телефона, за да съм от полза, но в университетската псих. клиника, мисля, вече е завеждащ.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
16OOl (непознат
) |
Публикувано | 20.01.07 10:28 |
|
Незнам какъв е проблема но помисли добре дали ти трябва детски психиатър ,в много случаи децата са си наред това ,че нас нени устроива е друга тема.
| |
Тема
|
|
|
Автор | http://clubs.dir.bg/newreply.p (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.01.07 12:16 |
|
Аз лично ходя при доц.Маджирова в психиятрията на УБолница,много добър специалист е.Знам че се занимава и с проблеми при деца.Много е учтива и никога досега не ми е искала пари за консултациите,предпочита да се оставят пари в полза на клиниката.Ако решиш да отидеш при нея може да се и се обадиш-0886069304,032699583.Надявам се да съм ти била полезна,а относно доктор МАйсторова -ходих и при нея доста време,взима по 25 лв, при мен нямаше положителен ефект -напротив.
| |
|
Цифровия и аз ще го запиша, благодаря!
| |
|
|
|
|