|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Да го направим заедно - подкрепа за София 2014
|
|
| Автор |
Vetrim (сталкер) |
| Публикувано | 18.06.06 00:43 |
|
|
Нищо, че те не ни обичат много,
Но за идеята да имаме Олимпийски игри у нас, си струва да ударим по едно рамо.
Можем ли с нещо да помогнем?
Някой има ли някакаква идея?
(колопоход Пловдив-София? тръгващи от двете точки велосипедисти се срещат нейде по средата, пият по една и се връщат...)
(среща на Е-клуб Пловдив на Площада - на маса с по бира под горния надслов - като ще пием, нека го направим поне заедно...)
Е, от мен - темата, а от вас - идеите...
-
Слънчев Изгрев,
благодаря за "зрението",
което в труден миг дари ми!
| |
|
Тема
|
Re: Да го направим заедно - подкрепа за София 2014
[re: Vetrim]
|
|
| Автор | lilifan (Нерегистриран) |
| Публикувано | 18.06.06 08:13 |
|
|
Примата също ще подкрепи кандидатурата на София за 2014-а.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
wowbagger (T.I.P.) |
| Публикувано | 18.06.06 21:47 |
|
|
Подкрепям Кандидатурата,макар и да ми е пределно ясно,че шансът е нулев.Идеите ти също ги подкрепям,като се надявам поне те да се осъществят.
| |
|
Тема
|
Re: Да го направим заедно -..Та кога ще го правим?
[re: wowbagger]
|
|
| Автор |
Vetrim (сталкер) |
| Публикувано | 18.06.06 23:16 |
|
|
Предлагам в четвъртък, докато чакаме дали преминаваме поредния бараж, да се потопим в пенливата течност на Площада...
Час?..
Желаещи?+...
-
Слънчев Изгрев,
благодаря за "зрението",
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
desy9O (непознат
) |
| Публикувано | 08.09.06 02:26 |
|
|
Ей, защо да не ви обичаме? Аз си мислех ,че е обратното ,че вие не ни обичате Всъщност много хора от София си мислят ,че не ни обичат
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Cтaниcлaв! (mind hunter) |
| Публикувано | 08.09.06 08:39 |
|
|
Ветриме, уважавам те, човече, ама стига с тия абсурдизми.
Олимпийски игри в София..
В София къде? В квартал "Модерно предградие"
Няма град в България, който към този момент да може да бъде домакин на каквито и да било олимпийски игри.
Да, ще има някакво финансиране ще стане това, което става сега. Всички плащат само и единствено за София. И изгодата е изцяло и само за столицата. А въздухарски приказки от типа, че това е суперреклама за цялата страна... Не на мен такива
| |
|
Тема
|
[re: desy9O]
|
|
| Автор | xexe (Нерегистриран) |
| Публикувано | 08.09.06 21:01 |
|
|
А, що бе, вие си се обичате, даже много
| |
|
Тема
|
[re: Cтaниcлaв!]
|
|
| Автор | Tanas (Нерегистриран) |
| Публикувано | 08.09.06 21:31 |
|
|
Алооооо!!! За олимпииските 2014 ни отрязаха още преди 2-3 месеца. Няма да има през тая година нищо такова в София!
| |
|
Тема
|
[re: Cтaниcлaв!]
|
|
| Автор |
Vetrim (сталкер) |
| Публикувано | 09.09.06 21:36 |
|
|
Станиславе, чест и почитания!
Що да не може да стане нещо подобно? Та нали помниш какво стана в Италия, да не беше нещо по-добро?
В София има пързалки, наблизо е Алеко, Боровец, Банско, а и Пампорово е в рамките на приемливото за някои изнесени дисциплини...
Все трябва да има нещо, около което да се обединим! Олимпийската идея е добро начало.
А и със столичани навярно също има какво да си кажем - нека не забравяме, че едно от имената на София (на 17-ти имат празник) е било Сердика - сиреч среда на царството (навярно) - средец. Е, па голямо ще е било това царство...
Предполагам, че някога в рамките на европейската амалгама ще започне подобаваща културна, спортна и т.н. борба за идентичност, която ще има и етничен елемент. Именно тогава София би следвало да бъде новия център на нашия ареал! Ще има нужда и от подкрепа, понеже няма да е лесно - нали четеш в някои клубове какво пишат западните ни съседи.
Но не знам защо се вдига тоя пост наново?
Може би от ентусиазъм да се срещнем и да се прегърнем с Е-клуб София?!
Както и да е - нека напомня отново своята идея: Пловдив да стане център на Балкански (Югоизточно-Европейски) културни "олимпиади" - т.н. Евмолпиади!
поезия, театър, опера, галерии, ...
...
Слънчев Изгрев,
благодаря за "зрението",
| |
|
|
|
А именно тази, че София и България като цяло нямат традиции в зимните игри.
Скиори ли имаме? Един Попандов (или както се пише), който от дете го помня, че все на олимпиадите гравитираше около 20+ място..
Биатлонисти? Е, да, има 2-3 имена сега, които 1 път на 5 години дават добро време и после пак из последните..
Хокей? За него е излишно да говорим..
Фигурно пързаляне? Последната двойка се справя чудесно, но съставът не е български - мъжът е руснак, треньорката и тя. Да им се чуди човек къде са тренирали с 2 пързалки в цялата страна.
Това исках да кажа - страната няма традиции. Когато в Гренландия започнат да правят световно и европейско по футбол, тогава и ние можем да се целим на високо.
Пак повтарям - цялата тая работа ще струва една купчина пари. Германия мисля, че не си върна разходите по световното. Верно, събитието е от друг ранг, но все пак подготовката за зимни олимпийски игри е доста скъпо удоволствие. Не помня коя северна страна се отказа - Швеция ли беше, Норвегия ли беше... ЗАЩОТО Е СКЪПО. Е, за тях ако е скъпо, какво ли е за нас.
Иначе - да, добре би било да стане нещо такова тук. Ама на тоя гол гъз...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|