Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:51 14.07.25 
Градове
   >> Пловдив
*Кратък преглед

Тема спинингнови  
Автор....... (Нерегистриран)
Публикувано04.12.05 16:18

къде в пловдив има тренировки

Тема Re: спинингнови [re: .......]  
Автормъpзи мe дa ce id. (Нерегистриран)
Публикувано06.12.05 09:02

съжалявам за глупавия въпрос ама какво е спининг
ако знам може пък и да помогна

Тема Re: спининг [re: мъpзи мe дa ce id.]  
Автор..... (Нерегистриран)
Публикувано06.12.05 14:47

Тема Re: спинингнови [re: .....]  
Автор f(x)dx ()
Публикувано07.12.05 07:53

това е голяма глупост. За трийсет кинта си купуваш една топка (препоръчвам Wilson или Spalding). и след това отиваш в най-близкото училище. един час баскет ти се равнява на тая простотия - тичаш, скачаш, мяташ. накрая правиш и две по двайсет лицеви и си готов.

а пък как стяга корема тоя баскет не е истина

Тема Re: спинингнови [re: f(x)dx]  
Автор vens (малко странен)
Публикувано07.12.05 12:38

Така като гледам - това е просто поредната "мода" за фитнес. Поредният инструктор, който вместо да те научи да водиш по-активен и здравословен живот, те убеждава да си караш пак застоялото ежедневие, ама да идваш N пъти седмично да изгаряш мазнините
Това всичко, което е описано, можеш спокойно да си правиш без никакви инструктори, фитнес-зали и скъпи тренажори. Всичко това може да се замести с каране на колело на Гребната, изкачване на стълби (мале само как оформя задника и краката ), баскетче (както предложиха вече) или дори проста аеробика.
Аман от американски модели

Тема Re: спинингнови [re: vens]  
Автор......... (Нерегистриран)
Публикувано07.12.05 16:55

лятото изкачвах тепето и понеже си падам по по-екстремни (т.е. интензивни) тренировки, пък и фитнеса ми омръзна, реших да пробвам това, само че май няма къде

Тема За изкачването...нови [re: .........]  
Автор vens (малко странен)
Публикувано08.12.05 16:34

На бул. "България" има 4 блока с по 17 етажа. Това е много по-добра тренировка от тепето. Когато имаш тренировка - качваш се един път до горе и слизаш. И след един месец можеш да се похвалиш със стегнати крака и задник
И Гребната не е далече, ако искаш да се натовариш преди това или да разтовариш с нещо по-леко...

Тема Re: спинингнови [re: .......]  
Автор pepi_iwanowa (естет)
Публикувано13.12.05 19:16

Спининг в Пловдив не съм чувала да има, но и на мен ми е интересен. Засега обаче залагам на фитнеса.

Тема Re: спинингнови [re: pepi_iwanowa]  
Автор golden (24 карата)
Публикувано17.12.05 13:39

със сигурност има спининг в Тотал спорт-започна в началото на лятото.

Тема Re: спинингнови [re: golden]  
Автор sladichka (sharon)
Публикувано18.12.05 22:26

ima spining v "Total" ,az hodia 3 pati v sedmitzata ot 12.30

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.