|
Тема
|
спининг
|
|
Автор | ....... (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.12.05 16:18 |
|
къде в пловдив има тренировки
| |
Тема
|
Re: спининг
[re: .......]
|
|
Автор | мъpзи мe дa ce id. (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.12.05 09:02 |
|
съжалявам за глупавия въпрос ама какво е спининг
ако знам може пък и да помогна  
| |
|
| |
|
това е голяма глупост. За трийсет кинта си купуваш една топка (препоръчвам Wilson или Spalding). и след това отиваш в най-близкото училище. един час баскет ти се равнява на тая простотия - тичаш, скачаш, мяташ. накрая правиш и две по двайсет лицеви и си готов.
а пък как стяга корема тоя баскет не е истина
| |
Тема
|
[re: f(x)dx]
|
|
Автор |
vens (малко странен) |
Публикувано | 07.12.05 12:38 |
|
Така като гледам - това е просто поредната "мода" за фитнес. Поредният инструктор, който вместо да те научи да водиш по-активен и здравословен живот, те убеждава да си караш пак застоялото ежедневие, ама да идваш N пъти седмично да изгаряш мазнините
Това всичко, което е описано, можеш спокойно да си правиш без никакви инструктори, фитнес-зали и скъпи тренажори. Всичко това може да се замести с каране на колело на Гребната, изкачване на стълби (мале само как оформя задника и краката ), баскетче (както предложиха вече) или дори проста аеробика.
Аман от американски модели 
| |
Тема
|
[re: vens]
|
|
Автор | ......... (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.12.05 16:55 |
|
лятото изкачвах тепето и понеже си падам по по-екстремни (т.е. интензивни) тренировки, пък и фитнеса ми омръзна, реших да пробвам това, само че май няма къде
| |
Тема
|
За изкачването...
[re: .........]
|
|
Автор |
vens (малко странен) |
Публикувано | 08.12.05 16:34 |
|
На бул. "България" има 4 блока с по 17 етажа. Това е много по-добра тренировка от тепето. Когато имаш тренировка - качваш се един път до горе и слизаш. И след един месец можеш да се похвалиш със стегнати крака и задник
И Гребната не е далече, ако искаш да се натовариш преди това или да разтовариш с нещо по-леко...
| |
|
Спининг в Пловдив не съм чувала да има, но и на мен ми е интересен. Засега обаче залагам на фитнеса.
| |
|
със сигурност има спининг в Тотал спорт-започна в началото на лятото.
| |
|
ima spining v "Total" ,az hodia 3 pati v sedmitzata ot 12.30
| |
|
|
|
|