|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
Тема
|
Какво става с главната
|
|
| Автор | Pl (Нерегистриран) |
| Публикувано | 20.07.05 18:01 |
|
|
Хора какво става с главната изровиха я и сега имам чувството че ще седи така 5 години. Дайте да направим нещо че тоя насран кмет еба майката на града.
| |
|
Тема
|
Re: Какво става с главната
[re: Pl]
|
|
| Автор |
Tonita73 (от скоро) |
| Публикувано | 23.07.05 13:04 |
|
|
щели да почват ремонта на 7 август и щял да продължи до края на август,ама аз хич не вярвам на това.
| |
|
|
|
Този Чомаков е един дълъг темерут. Само простотии от него толкова години...
А главната... В една цивилизована страна когато се прави смяна на настилката на главната улица във втория по големина неин град - като почнат да махат старата, още докато не са стиганли до края, зад тях слагат новата. Аз онзи ден се спънах в онзи "калдъръм"(вярно е, че се бях загледал в един много як бюст ) и за малко да се пребия.
Обаче, нали Чомаков движи работата, не бих се учудил да се получи нещо като алеята за велосипедисти покрай Лалута. Някой виждал ли я е? Насред нея растат дървета, има дупки, а и мъртво пиян, аз все пак бих направил по-права разделителна линия. Все пак в двата края има красиво направени знаци, указващи всички спонсори. Че то, разходите са само за боя и една - две надници на явно абсолютно некадърен бояджия... Но, може би в кметството са отчетени петцифрени суми...
| |
|
|
|
abe polojenieto na glavnata ne e za prikazvane.ne moje ti da sedi6 na glavnata da si pie6 kafeto i niakoi goliam samosval da se razkarva pokrai teb i da ti vdiga praholiak.vse pak tova e glavnata i ako o6te malko se zamo6tkat 6te doide pak mejdunoradnia panair na esen i nie 66te si kanim gostite na grada da ni vidiat kakva smotana glavna imame i kolko prah ima po neia. te i bz tova sofianci se 4udiat po kakav na4in da prodadat i da rabiat na6iat mejdunaroden plovdivski panair i da si napraviat takav v sofia za6toto gi e iad 4e ne e pri tiah
A ZA PATEKATA ZA VELOSIPEDISTI MOGA SMAO DA KAJA
-TOVA BE6E PALNA GLUPOST.TAZI PATEKA IA IMA OT KAKTO E NAPRAVEN BUL4EVARD"SANK PETERBURGH" - AMA KMETA HVANA NIAKAKVI SPONSORI I IUA OTKSI VSE EDNO E OTKRIL NE6TO NOVO.
VSE EDNO DA IZKARA6 OBELKA OT BABAN OT BOKLUKA I DA KAJE6 4E TOVA E PRESEN BANAN!!!!!!!!!!!! 
ABE SRAMOTA.KAK NE SE TROGNAHA DA NAPRAVIAT NE6TO!!!!!!!!!!!!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Mиpa M (несериозна) |
| Публикувано | 29.07.05 10:29 |
|
|
Какво да направим, освен да си донесем плочки и да си я ремонтираме сами.
Иначе няма спор, че изглежда като след бомбардировка.
В сто села и махали
ще направим сто бели.
| |
|
Тема
|
[re: Mиpa M]
|
|
| Автор |
fan4i76 (непознат
) |
| Публикувано | 29.07.05 14:27 |
|
|
Иска ми се да видя Дългият чомак с кирка и търнокоп да блъска на главната или с бояджийска четка и кофа да маркира велосипедната алея до Лаута. Тогава ще кажа - Евала бе, Чомаков, щот както Първанов може да подстригва лозя и тоя и оня да копват първи копки на новостроящи се обекти, уж да е първата копка с по-лека ръка, така ит ой може да опита от труда на бедния градски труженик!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
TAfricanski (Бял!!!) |
| Публикувано | 31.07.05 21:21 |
|
|
Ооо, а най-ужасното беше, че валя порой точно преди да отида на главната ви и, тъй като дренажът е направен за плочки, които сега ги няма, реките просто заобикаляха каналите а аз се калях ли калях... Стори ми се странно, че е махната цялата стара настилка, но нова няма. Нямаше и признаци да имат намерение да слагат. Все пак сигурно всичко ще е ОК до месец.
Направиха ми впечатление надписите на почти всяка сграда "Сградата е опасна за преминаващите" или нещо такова. Демек написали "Ние извършваме престъпление" и си мислят, че с това отговорността им отпада...
Редактирано от TAfricanski на 31.07.05 21:22.
| |
|
Тема
|
[re: TAfricanski]
|
|
| Автор | alex (Нерегистриран) |
| Публикувано | 31.07.05 21:46 |
|
|
Това е срам за Пловдив.
Чудя се кой е допуснал това.
Преди 2 месеца тук се появиха едни анонимни зложелатели, които казваха, че главната прилича на бомбандирана мишена.
Тогава скочихме против тях в защита на Пловдив.
А сега сами псуваме наред.
Трагедия. Това вреди на имиджа на Пловдив.
| |
|
Тема
|
[re: alex]
|
|
| Автор |
TAfricanski (Бял!!!) |
| Публикувано | 01.08.05 15:22 |
|
|
Айде айде. Трагедия чак... Вярно, вреди, ама на всички е ясно, че това е ремонт и че ще мине. Оттам нататък че ремонтът не се прави много когато трябва и че се мотат е друг въпрос. Това да ви е проблемът! 
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | филибapka (Нерегистриран) |
| Публикувано | 05.08.05 12:37 |
|
|
Много хубава тема!
Разликата между нашите политици и тези от т.нар.развити европейски държави е ,Че онези между управлението -си покрадват,а нашите между Краденето се опитват да управляват.Мисълта ми всъшност е ,Че трябва да се сетим най-накрая,Че и за Главната парите са от НАШИЯ джоб(нали ние сме данъкоплатците).И за да опровергаем фразата,Че всеки народ си заслужава управниците(от които можем само да се срамуваме)предлагам :
да попритиснем обЩинарите....има разлиЧни наЧини....Давайте идеи...По късно и аз Ще се вклЮЧа.
Стига са ни правили на плебеи

| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|