|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Питам се
|
|
Автор | Pepelna (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.02.04 22:59 |
|
Първо поздрав на всички клубари.
Чета ви отдавна, но за първи път пиша.Май е редно да започна с поздрав и усмивка /еййй, то май стана много протоколно:-))/.
Питам се - 1/дали новите в клуба са добре приети или тутакси са под лупата и 2/ дали ви се говори за театралния живот в града ни.
Засега толкова, надявам се да се почне отнякъде
| |
Тема
|
С 2 ръце zа театъра
[re: Pepelna]
|
|
Автор |
vens (малко странен) |
Публикувано | 29.02.04 15:34 |
|
Давай - на мен ми е интересно
| |
Тема
|
И да са под лупата ...
|
|
Автор |
Meli () |
Публикувано | 29.02.04 18:13 |
|
... какво от това?
И аз съм "за" да говорим за театъра.
We dance round in a ring and suppose,
But the Secret sits in the middle and knows.
| |
Тема
|
Re: Питам се
|
|
Автор | inca (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.03.04 23:34 |
|
ako te interesuva ela v teatara na Pu da vidish samo za kakvo stava vapros . ako se intersuvash shte ti kaja koga ima sbirki na akrtiorite i kak mojesh da stanesh takava . vaobshte ne e trudno a i mojesh da u4astvash v amatiorski piesi pred kolegi , moje i da u4ish ako iskash .abe vaobshte nqma da e loshto da idesh da vidish kak stoqt neshtata.
| |
Тема
|
[re: inca]
|
|
Публикувано | 07.03.04 16:36 |
|
Оооо, мило момиче, изобщо нямам намерение да участвам в трупи, най-малко пък в полуаматьорски..но все пак ти благодаря:-))
Идеята ми бе съвсем друга.
| |
|
Привет и добре дошла.
За говорене за театър-говори ми се,но се страхувам,че по-скоро ще чета,вместо да участвам активно в разговора.Срам ме е да призная ,но последното ми посещение на театър беше преди една-две-три години на една постановка на Стефан Цанев,моноспектакъл на Доротея Тончева,даже за името не съм 100 % сигурна....  
| |
Тема
|
[re: Billyana]
|
|
Публикувано | 09.03.04 00:28 |
|
Сигурно имаш предвид моноспектакъла "Адът - това съм аз".
Няма да четеш, ще говориш с нас за театър...темата е приятна и откъсва от прозата...знаеш го:-)
До скоро!
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 09.03.04 00:29 |
|
нали вярно ме разбирате в израза - откъсване от прозата 
| |
|
Даааа,точно тази постановка имах предвид.
Бях сигурна,че финалната реплика е тази:"Адът-това съм аз",но увереността ми,че и заглавието е същото.
Поради липса на време ,а може бе и заради не добра организация,моето бягство от прозата не ежедневието са книгите
| |
Тема
|
[re: Billyana]
|
|
Автор | Pepelnd (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.03.04 23:33 |
|
О, завиждам ти, аз пък напоследък нещо не успявам да се концентрирам да чета.А така обичам.
Следи, моля те, в театралния афиш на нашия театър, за едно заглавие, което си заслужава.От години не е имало такъв силен спектакъл /не обичам клишетата, ама пак ръснах такова/ -"Сънят"
До скоро!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|