|
Тема
|
Как не ви омръзна вече бе?!
|
|
Автор |
Лoшия_Moдepaтop (dark wonderer) |
Публикувано | 25.07.03 19:54 |
|
Като толкова ви преча или се махайте и не влизайте повече тук или се оплачете на арменския поп да дойде и да ме махне. Толкова ли си нямате друга работа а? Ако не сте разбрали модераторът тук съм аз - ако щете го приемайте, ако щете недейте. Който си е от София да си ходи в София, който си е от Перник да си ходи у Перник. И ако някой ден загубя правата си като модератор то това ще е заради мръсните, гадни пришилци, изселили се от София и дошли в Пловдив.
| |
|
леле..ама каква сигнатура имаш
:)защо се ядосваш:)споко де:)
и ника :(((защо?
insatiable
| |
|
Е,стига,де.
Не се престаравай-ние не виждаме кой какво обидно пуска-може би триеш много,но така си е малко скучничко.Поне ни ги остави да ги видим.Ние без модератор не сме толкова безпомощни,не се вживявай в ролята на майка-закрилница.Големи хора сме,все ще се разберем.
| |
|
Ще си запазя доброто мнение за пловдивчани, макар да има такива екземпляри като теб!
Простено ти е, предполагам гониш пълнолетие, и все още се бориш с пубертетското акне!
Приятелски съвет - за акнето има козметика, а пък като го оправиш, все някое девойче може да ти помогне да изпуснеш парата ...
| |
|
сельо,сельо :))))))))))))
КУПАТА Е СИНЯ
| |
|
Нещо ,че си бил Мод разправяше...я виж пак кекекек :)
КУПАТА Е СИНЯ
| |
|
|
|
|