Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:48 03.11.25 
Градове
   >> Плевен
*Кратък преглед

Тема Гробищата в Плевеннови  
Автор Aлцek ()
Публикувано07.11.09 19:30

Наложи ми се да ида на гробищата до стадиона в Плевен. Направо бях изумен. Там е невероятна смрад, кал, мизерия. Алеите плуват в мръсотии и калта е до кокалчетата. Хората не могат да вървят изобщо и газят до колене в кал. Имам чувството, че се намирам в някакво блато. Няма никаква настилка, дори чакъл или нещо подобно, да не говорим за екстри като асвалт. Никой от отговорните общински фактори явно не му пука дори да види за каква мизерия става дума. Хората изобщо не могат да ходят из тази кочина. Явно това пълно безхаберие на общината продължава с години, защото познати ми казват, че това е така откакто помнят. Казват, че също е положението и в другите плевенски гробища. Вместо да обикалят из цялата планета общинските отговорни ръководители да идат да видят какво представляват гробищата и не ги ли е срам от хората. Но в случая за срам явно не може да се говори - тия хора са имунизирани против това чувство. Позор, пълен позор...

Тема Re: Гробищата в Плевен [re: Aлцek]  
Автор skalla (непознат)
Публикувано25.11.09 22:39

Преди 2 месеца бях на погребение в Плевен.Гробищата са до кв.Дружба,местност Чаира /ако не се лъжа/.Ужас...кал,ями /изкопани с багер/чакащи обитателите си.Зловещо,много зловещо...Може и на други места да е така но...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.