Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:31 13.07.25 
Градове
   >> Плевен
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Анаконданови  
АвторEлиCтo (Нерегистриран)
Публикувано20.06.05 11:52

Здравейте!Аз съм фен на Плевен!Имам доста познати там които са много готини хора там.Тази събота бях в Анаконда и дави кажа честно останах приятно изненадана!Няма такова място в СФ а и за никой друг град не се сещам в момента да има подобна дискотека.Браво на тези хора които са осъществили този грандиозен проект!А всички които не сте били там можете само да съжалявате.Купона е 100% ов изживяването си заслужава а е идоста културно по моето скромномнение!
така че мили хора ако имате път през Плевен отбийте се в новата Анаконда,няма да съжалявате!

Тема Re: Анаконданови [re: EлиCтo]  
Автортт (Нерегистриран)
Публикувано26.06.05 18:39

непременно ще се отбия ако имам път към там

АвторLiliputche (Нерегистриран)
Публикувано04.07.05 00:01

Da, i az sum bil tam vupreki che ne sum ot Pleven...Obstanovkata e super i muzikata mi haresva..Bila sum v povecheto da ne kaja vsichki diskoteki v Pleven i tazi opredeleno mi napravi nai dobro vpechatlenie:))))

Тема Re: Анаконданови [re: Liliputche]  
АвторZZR-6OO (Нерегистриран)
Публикувано09.08.05 21:23

Какво значи "НОВАТА"Анаконда нима са я променили?
Питам защото от три години не сам се прибирал (жижея ж чужбина)и би ми харесало да науча нещо повече за промените в Плевенските дискотеки

Тема Re: Анаконданови [re: ZZR-6OO]  
Автор Vili_Hristov (Mazda 626,Gaz24)
Публикувано09.08.05 22:50

Преместоха я, и вече освен ново място има и ново име- "Анаконда" 2, намира се долу на центъра на мястото на бившето кино Москва. Входа е м/у кафенетата "Фейс" и "Макс".

Авторяя (Нерегистриран)
Публикувано17.08.05 17:45

Да, анаконда е супер!

Авторdeina (Нерегистриран)
Публикувано23.08.05 00:22

nqkoi znae li site-a na diskotekata anakonda v pleven??????????

Тема Re: Анаконданови [re: deina]  
Авторjiraf4e (Нерегистриран)
Публикувано23.08.05 10:00

Тема Re: Анаконда [re: EлиCтo]  
Автор Elle* ()
Публикувано11.11.05 01:20

Jalko za imeto ti i nika:))poznavam edna s podobno ime-nik,no e gramotna v pravopisa,za Pleven moje i da e negramotna xexeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Тема Re: Анаконданови [re: deina]  
Авторedna (Нерегистриран)
Публикувано22.11.05 14:08

abe hora v taq anakonda biqt momi4eta bez da ima pri4ina. tova li vi haresva? hodih predi nqkolko meseca i o6te s vlizaneto nqkakav me po4va na 6amari a ohranata sedi i se hili. dobre 4e sam mlko po pargava i kompaniqr\ta be6e stabilna 4e napravo si me zali4a6e v kenefa i si me izna6ilva6e a ohranata nio6to nqma6e da napravi. ta vseki pat kato hodq na diskoteka v pleven se zari4am 4e mi e za psleden pat i 6te hodq samo v sofia, no kato jiveq tuk ponqkoga se obarkvam i otivam.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.